NO SAH….PRINNY DI GIRL SEH YUH HUSBAND EAT IT OUT WID DI FRUITS

41 thoughts on “NO SAH….PRINNY DI GIRL SEH YUH HUSBAND EAT IT OUT WID DI FRUITS

1. Chisby a one nasty dutty lowlife gal weh sell a penny worth a pussy to mad man from Jamaica days.Chisby yuh an chin a di same ting uno past dutty bungle.Chisby need fi goh back pon di road side go do hair and sell di drunken man dem f**k and suck.All a talk bout boxes a drop off in a di ppl dem shop dats y mi noh kip nasty ppl fi my Fren enuh

2. BIG PUSSY STINKING UGLY BIG M OUT GAL STOP CALL MI NAME INNA YUH BIG SUCK HOOD STINKING WATA MOUT yuh FREN MI AN START F**K MI MAN DUTTY STINKING GAL YOUR A LOW LIFE ,YUH CARRY MI NAME TO MAN LIKE YUH TINK HIM AGO LEAVE IS F**K YUH GET INNA BIG DONE OUT BIG PUSSY FI CARRY NEWS,HIM STOMACH REALLY STRONG FI F**K A INSIPID MONKEY LOOKING BITCH LIKE YOU CUZ YUH MAD UGLY NUH PUSSY CLAAT YUH LOOK LIKE CAPITAL K UP SIDE DWN UGLY LOOKING MIRASBY BABY YUH DONE GET F**K INNA DI BASEMENT A SHAME YUH SHAME DUTTY BITCH HIM HAVE DI VIDEO WID YUH BITCH NO F**KING JOKE BITCH ,YUH F**KING DESPERATE FI PPL MAN STOP HIDE BEHIND DI VIDEO N SHOW YUH BLOOD CLAAT UGLY CHIMP FACE YUH f**ing STAY BAD MISBY DOG, BOUT YUH NAME DOLL,DOLL A SOMETHING PRETTY YUH LOOK LIKE CHUCKY YUH F**ING UGLY till it STAY BAD YUH BLOOD CLAAT FAR FROM PRETTY U CAN NEVER BE ME UGLY SATAN PICKNEY GUH DUH YUH BLOOD CLAAT FACE CUZ YUH BODY NUH DUH NOTHING FI DI CASE WEH YUH HAVE YUH RESULT Still SHOW UGLY ALL OVER , UGLY LIVER LIP CRAWNY GUH DUH YUH BIG UGLY LIP GAL A WHO YOU RAMP WID DOG HEAD, YUH DONE GET F**K N SUCK MI MAN HOOD INNA DI SHOP YUH A DUTTY GAL YUH FREN MI BITCH N LAUGH WID MI DUTTY JERMS BOX N F**K TATTOO YOU ARE AS FLAT AS THE GROUND YOU WALK ON YUH HAVE A VERY LOW SELF ESTEEM PLUS YUH Your HIGH ON LOW FUNCTION NASTY BITCH YUH AMBITION FLAT YUH IS A DUTTY GAL YUH FREN DEM FI BEWARE A YUH CUZ YUH WILL F**K DEM MAN , TATTOO HAVE DI VIDEO STOP TALKING BITCH CUZ YUH SOUND STUPID WID FLIP FLOP HEAVY TONGUE ,YUH UGLY LIKE SIN BOUT YUH A DUH VIDEO CHIN DONE YUH BLOOD CLAAT TILL IT UGLY LIKE YOU ,YUH CANT EVEN CHAT YUH SOUND LIKE BAGGA BAGGA ,BITCH WHERE IS YOUR MAN YOU DNT HAVE ONE A JAMAICA YUH A TALK BOUT CUZ AMERICA DONE PON YUH EDIOT UGLY CHUCKY, HAY GAL DISMY DOG YUH FLAP NUH MAN NAW CHEER FI YUH YOU LAME INNA REAL LIFE YUH JUST EVERY BODY F**K PLZ BITCH TRY AGAINLOW FUNCTION WHORE.YUH JUST MAD YUH GET USE N IT BUSS OUT NOW YUH A CHAT REM YUH DENIED IT NOW YUH GET BUSTED BITCH TATTOO HAVE DI VIDEO WHEN YUH A PULL UP YUH DRAWS AFTER HIM F**K OUT YUH OLE INNA DI SHOP, GRISBYDOG YOUR BUSTED FOR F***KING TATTOO MAN IN THE BASEMENT THAT’S WHAT GUYS DO TO BITCHES WEH NUH GET NUH RATINGS A BAYYYYYOUR ON CAMERAUGLY CHUCKY.

1. Priny hi,if she fren u and tek u husband is one but a nuff people seh u husband doing what she says he is doing so mi nuh si why u should act like u husband have something over her when he dont.

1. MET DONT EVEN GO THERE YOUR IN CONTROL HERE, YOU HAVE YUH MAN DO YOU KNOW WHO HIM A F**K OR SUCK IF YOU DO?I NEVER SEE HIM SO THAT’S THEIR PREROGATIVE ,MI DONE SEH WEH OFFI SEH IF A BITCH A SUCK N F**K MY MAN ANY WHICH WAY AROUND NUH BIG PUSSY STINKING GAL DONT CALL MI NAME CUZ YOU DID GET F**K AN YUH SUCK HIM HOOD ANY WHICH EXCHANGE DNT CALL MI F**KING NAME I CARE ZERO TO NON PROGRESSIVE ELEMENT.

2. PRINY…WAIT DEH YOU TALKING ABOUT SOMEONE HAS “LOW SELF ESTEEM” BUT YOU DEH WID A MAN THAT YOU CALL HUSBAND AND HE’S WALKING AROUND f**KING AND SUCKING ANY AND EVERYBODY. THIS NOT THE FIRST TIME HIM NAME A CALL AND THE WAY YOU STYLE THIS WOMAN SO WHAT WOULD MEK YR GOOD UP MAN WOULD WANT TO F**K SOMEONE LIKE SHE? MAYBE IT’S TIME YOU LOOK INTO YOURSELF AND THIS PERSON YOUR WITH. I PERSONALLY THINK YOUR A NICE LOOKING LADY AND DESERVE BETTER THAN THIS. JUST MY OPINION

1. DIRTY TINKING BIG PUSSY WEH SELL PUSSY ALL BOUT INNA BRONX FI LASCO MILK YUH A ONE DUTTY JOHNCRO INNA BRONX WHO COULDA WANT SUCK YOU BIG STINKING ROTTEN DONE OUT OLE GRISBY,YOU IS A CHEAP WHORE YUH F**K ANY WEH LIKE DOG YUH COULDN’T PAY FI A GOOD HOTEL FI GUH F*K N SUCK SPIT OUT DUTTY LOW LIFE SIDE WALK GAL YUH STINK N UGLY NUH BLOOD CLAAT BOUT YOU F**K N SUCK INNA MY CAR YOU SHOULD BE A SHAME THAT JUST SHOW YOU IS PENNY WHORE WHERE IS YOUR MORALS STUPID LOW FUNCTION BITCH ,BITCH ONE MORE TIME MI A TELL YUH JUST STOP TALK OFF YUH STINKING BITCH ASS LOOKING MOUT N PUT UP YUH VIDEO JOHNCRO MI A WAIT CUZ ME AGO SHOW BRONX SEH YUH DID GET F**K INNA Di BASEMENT JUST POST YUH VIDEO MEk MI SHOW YUH SEH YUH IS A LOW LIFE NASTY BITCH ,I DARE YOU GRISBY DOG COME ON BITCH LETS DO THIS STOP F**KING CHAT WID YUH BIG UGLY LABBA MOUT CUZ MI READY FI EXPOSE YUH NASTY LONG TIME GETTO CHEAP WHORING ASS BITCH COME ON GRISBYDOG .

3. Good morning people. Yes Prinny mi know you were coming over and I’m elated you did because I can lol. But Question to you Prinny, do you have a open relationship with Tatoo man, why all the women Tattoo man have sexual relationship with are the germs of the Earth and not him, when he is a married man.. just know sexual transmitted infection can be through oral sex.. be safe…

1. YOU DON’T HAVE TO HAVE A OPEN RELATIONSHIP FOR A PERSON TO HAVE RELATIONS OUT SIDE OF A RELATIONSHIP IT’S THE WAY OF THE WORLD WHAT THE HELL TO DO Therefore YOU CANT CONTROL A MEN DISRUPTIVE BEHAVIOR IF MEN WANTS TO CHEAT HE WILL I’M NOT GOING TO DO JAIL TIME FOR NO MEN LIFE IS TOO SWEET IT’S AND EYE FOR AN EYE I’M IN THIS RELATIONS SHIP TOO LONG TO BE BOTHERED OR WORRIED ABOUT ANY SITUATION ITS JUST DOESN’T WORTH MY TIME DEAR I’M I’M I’M HAPPILY OK IF YOU KNOW OR SEE ME IN REAL LIFE I’m Perfectly FINE THANK YOU.

4. Printy you lose this one. Go be mad at hubby for showing you a video of him f**king another woman. I know your embarrassed but direct your frustration to hubby. All the disease and ppl living like this. Unno careful ya! Btw Priny you look great, face and shape you can do better… lef the careless man and stop give ride to some a dem dutty gal Dey wey a chat you business.

1. HE DIDN’T SHOW ME BUT HIM HAVE IT HIM SHOW MI FREN D VIDEO IN THE BASEMENT AT THE SHOP WHERE AFTER HE F**K HER SHE WAS PULLING UP HER DRAWS DATS WHY I DARE HER CUZ IF SHE DO PUT OUT HER VIDEO I WILL GET IT FROM HIM DATS ALL IM SAYING, SUH TELL HAR FI SEN ON HERS CUZ HIM HAVE IT MI READY .

5. Prinny, right now you are the biggest looser in all of this mess. Prinny you cant class nobody round here with your all caps long argument. It better you neva seh nothing. You need fi go home and tattoo pussyhole pon your man forehead before you fling him out. You is a disgrace fi Mek man a walk round a show video wid him a f**k next gal. You man neva know seh a you friend? why him f**k har? ITS BECAUSE HE DON’T RESPECT NOR RATE YOU(ur friends wont tell u but I will). You look like you could be his mommy. Run weh di dog shit my girl and gain back u self dignity. Not cause you old, man will still want you. Nuff a anu settle fi marriage wid no husband.

Mi really did a wonder why you look so miserable at you party the other day but now me know why.

1. JUS A LAUGH GUH SUCK OUT YUH BIG PUSSY MAN WEH A F**K YUH FREN,,NEED NOT YOUR F**KING COMMENT GUH CHUCK TROUGH YUH MAN BIG STINKING BATTY OLE AN GWEN DUTTY GAL YUH WALK N F**K LIKE YUH DOG HEAD FREN NON PROGRESSIVE ELEMENT BITCH YES DI VIDEO A BITE YUH TELL YUH BIG PUSSY FREN SHI NASTY SHI ON CAMERA PLUS VIDEO FI F**K INNA DI PPL DEM BASEMENT A DAT YUH FI GUH COUNSEL YUH DOG HEAD FREN BOUT F**ING FOOL GUH TEK A 1000 SEATS BK YUH NUH MEK NO SENSE YAH SUH,.

2. ME LOOK MISERABLE AT MY PARTY YOU F**KING SICK BITCH YOU WAS NOT THERE , GUH CHECK ON BEST OF DANCE HALL YOU’LL SEE ME THERE THEN YOU CAN TALK OR GO CHECK MY PICS OUT ON JOHNY BRITISH N PRONIQUE YUH MAD STUPID MI COMFORTABLE WHERE I’M AT NO STRESS MUH GAL CAN NOT TAKE MY MAN FROM ME DEM ALWAYS GET F**K N DUCK 18 YRS N 13 YRS MI MARRIED WHAT DI F**K THERE IS TO WORRY ABOUT ,ONLY THING WORRY MI A MONEY NOT MAN YUH HEAR DAT.

6. DIRTY TINKING BIG PUSSY WEH SELL PUSSY ALL BOUT INNA BRONX FI LASCO MILK YUH A ONE DUTTY JOHNCRO INNA BRONX WHO COULDA WANT SUCK YOU BIG STINKING ROTTEN DONE OUT OLE GRISBY,YOU IS A CHEAP WHORE YUH F**K ANY WEH LIKE DOG YUH COULDN’T PAY FI A GOOD HOTEL FI GUH F**K N SUCK SPIT OUT DUTTY LOW LIFE SIDE WALK GAL YUH STINK N UGLY NUH BLOOD CLAAT BOUT YOU F**K N SUCK INNA MY CAR YOU SHOULD BE A SHAME THAT JUST SHOW YOU IS PENNY WHORE WHERE IS YOUR MORALS STUPID LOW FUNCTION BITCH ,BITCH ONE MORE TIME MI A TELL YUH JUST STOP TALK OFF YUH STINKING BITCH ASS LOOKING MOUT N PUT UP YUH VIDEO JOHNCRO MI A WAIT CUZ ME AGO SHOW BRONX SEH YUH DID GET F**K INNA Di BASEMENT JUST POST YUH VIDEO MEk MI SHOW YUH SEH YUH IS A LOW LIFE NASTY BITCH ,I DARE YOU GRISBY DOG COME ON BITCH LETS DO THIS STOP F**KING CHAT WID YUH BIG UGLY LABBA MOUT CUZ MI READY FI EXPOSE YUH NASTY LONG TIME GETTO CHEAP WHORING ASS BITCH COME ON GRISBYDOG .

7. Priny don’t know real friends..di idiot gyal dem priny wah hangout with.priny always show love to gyal way don’t like har who chat har like dog shit

8. But Prinny put a picture on instagram with her vagina out showing to the world so obviously she don’t value herself so why would her husband value her and be faithful?.If you’re so pretty why your husband keep looking else where?.

1. Anonymous yes it’s my vagina yuh never see a a man a f**k me in no video or on camera it’s my pussy and I’m embarrassing it, some can show it n some won’t and can’t suh yeah a me dat wid di pretty pussy .

2. HEY YOU MAN DEH WID THE PRETTIEST AND SEXIEST WOMAN N STILL F**K PON DEM WHAT DI F**K LIKE YOU DNT KNOW THE WORLD YOU LIVE IN ,IS YOUR MAN FAITHFUL TO YOU WOMAN? DNT SAY YES CUZ GOD AGO SIN YUH HIM A LOOK ELSE WHERE TOO,NUH CARE HOW MUCH PUSSY A MAN F**K HIM HAVE HIM PERSONAL WOMAN WEH HIM LOVE AND THAT’S A FACT.

9. YOU DON’T HAVE TO HAVE A OPEN RELATIONSHIP FOR A PERSON TO HAVE RELATIONS OUT SIDE OF A RELATIONSHIP IT’S THE WAY OF THE WORLD WHAT THE HELL TO DO Therefore YOU CANT CONTROL A MEN DISRUPTIVE BEHAVIOR IF MEN WANTS TO CHEAT HE WILL I’M NOT GOING TO DO JAIL TIME FOR NO MEN LIFE IS TOO SWEET IT’S AND EYE FOR AN EYE I’M IN THIS RELATIONS SHIP TOO LONG TO BE BOTHERED OR WORRIED ABOUT ANY SITUATION ITS JUST DOESN’T WORTH MY TIME DEAR I’M I’M I’M HAPPILY OK IF YOU KNOW OR SEE ME IN REAL LIFE I’m Perfectly FINE THANK YOU.

10. The Prinny lady is a beautiful woman that can get good respectable man to treat her like she deserves. Yes alot of men cheat but this youth name call up too much. I’ve noticed a pattern with women of color native to Jamaica, they tend to tolerate their men cheating and disrespectful behavior because they want to per-say they have a man in their life and scared to be alone or find someone else. Because the saying “nuh betta Harry nuh betta Barry”” their is always better out there.. I dislike a man with disrespectful behavior.. I bet nuh of these sketel him f**king out deh betta than him wife, that’s what hurt..

11. HEY YOU MAN DEH WID THE PRETTIEST AND SEXIEST WOMAN N STILL F**K PON DEM WHAT DI F**K LIKE YOU DNT KNOW THE WORLD YOU LIVE IN ,IS YOUR MAN FAITHFUL TO YOU WOMAN? DNT SAY YES CUZ GOD AGO SIN YUH HIM A LOOK ELSE WHERE TOO,NUH CARE HOW MUCH PUSSY A MAN F**K HIM HAVE HIM PERSONAL WOMAN WEH HIM LOVE AND THAT’S A FACT.

12. Prinny yuh mek mi head a hurt mi! Yuh walking on your self-esteem.. all yah gwan like yuh nuh shame yuh shame like dowg. If you nuh shame you are a walking dead.. jezzaz Mon.. man mascot.. :travel :ngacir2 :ngacir2 You need to get a dictionary and look up the definition of Love.. can one granny so fool…

13. Prinny nuh man walk amd phuck pon them woman we all know that .

but your husband of 13 years and
    Boy of 18years walk and suck pon you.

Prinny tattoo man is nasty ,worthless, immature ,dirty and sad .

Prinny all you should do is cuss her out fi a class you up cause she wrong .

But you prinny should a dis up both tattoo man yuh husband and gisby together amd stop talk bout u invest 18years and you have access to video so what if she PHUCK inna basement thats not a crime .

But its a crime fi andre yuh husband a walk a suck down bronx.

Andre aka tattoo man a mouth murder him a use him mouth a suck out the life out a the gal them a bronx.

No joke prinny Andre is too rude ,disrespectful and nasty.

Andre nuh rate you nor himself

14. So what is the purpose of getting married Prinny? Yes we all agree sey most Jamaican man can’t be tamed, but why are you so understanding and accepting of his cheating ways. You know sey you a f**k to Prinny that’s why you can justify the f**kery(him a f**k & suck and you a dweet to). You have a daughter right? I hope you will tell her that if a man cheats on her and continues to disrespect her it should not be acceptable- it’s not ok and it’s not the way the world is set up. That’s a sorry ass excuse for a low self esteem person. Hope you all practicing safe sex. But what better do you expect from someone that continues to takes pictures in her draws for the gram and someone that’s in a relationship. SMH

15. No sah mi always watch Priny bimma party on best of dancehall and always sey mi rate her in this party world! Priny not telling you to leave yuh husband but this must hurt muma and it nuh look good at all. Hopefully you find some peace at nighttime.