A BAG A UNFOLLOW…MARVIN AND NICKIESHA AND DANGER AND SPICE

14 thoughts on “A BAG A UNFOLLOW…MARVIN AND NICKIESHA AND DANGER AND SPICE

1. What is going on in here, what is going on(Audrey voice)
    Senda yuh sure???? nuh badda mek mi laugh in yah eno… Den a wah cause dese tings… anyone anyone? mi eat aready suh mi nuh have nuh gas but mi wee belch again bring on di tea deh.

2. I swear Tony mathoran just come ennn like a big ole dutty battyman, watch him comment like him jealous anno him in bed wid Marvin smh

3. It’s about time Nickesha come to her censuses fi know say Marvin is about him and him family and dont give a f**k about she her son,longtime she leave is battyman rass because him always a shart change or never share the money even yet him always a tell waite the money in the bank and when you look nothing nu go so a Pure card him a card or.

4. It’s true sender talking. I notice the same thing with spice and danger,Marvin & nickesha too smh. Nikki you can do better, you could of been dancing and touring the world with spice but you follow nasty Sher and Renee Mek them type yuh up and yuh come diss spice an talk a bag a things, all weh nuh guh suh. The money you getting pay to dance take it an fix up yuh little room for you an yuh son, and fix up yuh self and buy some better clothes and stop dressing with Marvin most of the time in these matching outfits y’all be wearing smh. Danger what happen wid you and spice cause we all know something happen, ppl a road a talk

5. Spice f**k off all de girls dem round her spice a more gallist than bennieman she exploit de little girls is a single dutty spice

6. A normal heterosexual man would be amped for a fist fight, but why it seems Mattheron would be amped for a tracing argument on Instagram…. Mattheron seems like the type of male to go to a next mans yard to just have one big argument early in the morning to wake up the whole community. Everything about Mattheron seems suspect and gay.