NO SAHHHH MAN A GRUNGS MAN

0 thoughts on “NO SAHHHH MAN A GRUNGS MAN

1. No Met, ah do new do NEW dance it name RUB UP. Yuh just haffi RUB UP yuh buddy pon any body/batty.

2. DEAR MET THOSE ARE A BOUNCH OF GERMS & OLD NASTYNESS IN DANCEHALL. ” DANCEHALL PPL IN DENIAL ABOUT DOUGIE AND GQ LIFESTYLE WHO COULD GET ME TAKE PICTURE WITH THOSE COCK SUCKING SHITTY MOUTH MEN .

3. DEM MAN YAH SEX SUH MUCH WOMAN TILL WOMAN GET BORING TO DEM. dem man yah a gaylis……new breed ….dem man yah a platypus a little of every animal . duck , fish , beaver, fish and fish. dem take it, dem give it, dem eat it ,dem blow it .

4. No man that’s his boo I’ve never seen a man so close to a next man….only if dem GAY him is the biggest fish inah di sea

5. Met mi just go pon him instagram yah waan see him a try dance wid a girl him look wierd cause you know that’s not is usually!! If I lol a pop up

6. o cmon people even though they say is Prob a gay man to me this look like a man buy him bucked of champagne and walking back to him spot in a place full of people

7. I guess this man can’t say that the place was too crowded and that’s the reason he was all up on him, maybe just maybe the man was passing by and bumped up on the man so, cause it looks like his carrying his liquor lol I don’t know I’m just saying giving the poor man the benefit of the doubt lol

1. How him a pass so close dat him crotches placed flat on a next man battom? A so hard him did a try avoid touching or walking nex to dougie?

8. Look how long Dougie platinum a batty man, him use to fly out to Jamaica on a regular cocky visit, dancehall ppl a praise him like him a sumbody, him did drop off the scene, now him come back like him a pussy specialist, don’t let those pics wid di gal dem fool yuh, it’s all a coverup.