NOOOOOO SAHH KILLA LA LEWIS SE YUH BOW

0 thoughts on “NOOOOOO SAHH KILLA LA LEWIS SE YUH BOW

1. Good morning met 🙂 That’s a SKETEL , when u lie with dog u get fleas that’s the worst me hear killer name call pon :ngacir2 :ngacir2 :mewek2 :mewek2 :alay let me truck fe dump that .

2. bow-tee-killa :hammer

but mi no undastan, a weh a gwaan met? smaddy fill mi in please. a weh all diss bounty ting wid all matterhorn a cum from?

1. killa put him mouth ina whey neva concern him so matterhorn leggo di file…la lewis claims bounty ina di whatever him ina and him go give tanto blacks dub fi mash him up whey day so la vex

3. DON’T BELIEVE ONE WORD! LA LEWIS PICK UP DIS DUTTY CRACK HEAD GAL FI TELL LIES PAN DI BIG INTERNATIONAL ARTIST L A YOU’RE NOTHING IF MI NEVA READ. JMG MI WOULD NOT MEMBA SEY SUMTING LIKE YOU DID BORN CUM OFF KILLER NAME YUH DON’T ANY TALENT!!!!

4. All tony suck pussy likkle dick matthron nun fi chat bout bounty killa suck pu$$y! Matthron,just remember sey,you use to suck mi fren NEATHIE pu$$y an you cah say is lie,this is facts!

5. La Lewis u and the stink like a hype u a look. All the one pu**y mouth Maggie Gal matthron mamba sa before u leave go a jamaica all a we use to go a dance together and u use to suck down Camille pussy so u and la Lewis need fe f**k of and leave bounty killa alone.

6. And met and the rest of people wah what to believe these nasty people weh a talk bout bounty suck pussy and what if he do him no comment no crime a 2014 now a lot of them a suck now make them move them rass.

7. To each to his own stop full stop . But if Tony matheron wood or dick small & him suck pussy after dark explode ya now cause the way him love class & style up ppl no way him wood small & him bow 🙁 me want prove 🙂 not season breast videoooooooooo.

Leave a Reply to Bitch of all media Cancel reply