scamina yuh sen dis enn because? mi notice yuh n twinny hav up di same pose..a wah bout it? how yuh get di collah fi tan up an di blouse a spandex..is starch inna it?
sticks and wire they all making the Trini dressmaker Pat make a FOOL out of them. But then again, she only giving them what they want while making her coins
Is she married to the famous vampire Count Draculaaaaaaaaaaa
Mi think a him alone have dem collar deh
Di one Obs bad u see man lolzzzzzzz bout starch hahahahaha
Good Morning met.. you know wha yakini outfit remind a??.. you know them puppy weh have lice and when you bring dem a the vet.. dem put one white sinthing over them fi prevent dem from scratch
Yo u look Like people them Weh star inna Star Trek. This b is boring all she wears is tights and love to critique others a dare u miss so call hottttty hottttty that u cannot wear a short short r crop top like twinny, not saying I agree with most of your dressing twinny but at least we all know u all do up oonu bodies, but at least we all know ur body twinny not choppy choppy like Freddy kooca a spotty spotty like 101 damnation puppies. But this alien her body is choppy spotty soffie everything u can think of when it comes to worse body it goes to this ALIEN. I don’t like u alien u behave like u were born with perfect shape loves to throw shades at other ladies in parties bitch go bag u tuff face one look u have just like Dora explorer not even a makeover can change ur appearance.
Mi knoe a wha happen….di clown call in sick and das why di ‘Leaning tower of Pisa’ a fill in fi im. No clown neva needed though…cah Dansa hold dah title deh fi life…:kr
I LIKE DE OUTFIT. SMILE MORE MS HOLLYWOOD . STOP LOOKING SO PISSED OFF AT THE WORLD
Rocky look like a man sah
scamina yuh sen dis enn because? mi notice yuh n twinny hav up di same pose..a wah bout it? how yuh get di collah fi tan up an di blouse a spandex..is starch inna it?
sticks and wire they all making the Trini dressmaker Pat make a FOOL out of them. But then again, she only giving them what they want while making her coins
What in the jane jetson cartoon he’ll she got on ……Shit is horrid
Lol she remind me of the jetson fi true ,somebody soon put are next to one of them!
Bingo! lol
Is she married to the famous vampire Count Draculaaaaaaaaaaa
Mi think a him alone have dem collar deh
Di one Obs bad u see man lolzzzzzzz bout starch hahahahaha
starch or sticks lol an di crossing a legs she n twinny hav up like dem wah piss smh
Good Morning met.. you know wha yakini outfit remind a??.. you know them puppy weh have lice and when you bring dem a the vet.. dem put one white sinthing over them fi prevent dem from scratch
http://www.dogchannel.com/images/zones/top_promo/dog-cone-collar.jpg
:thumbup
yu too bad but a true
Anon a who u man lollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
This one mash me up mi nah lie
:ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :cd :cd :cd :cd :cd :cd
Yo u look Like people them Weh star inna Star Trek. This b is boring all she wears is tights and love to critique others a dare u miss so call hottttty hottttty that u cannot wear a short short r crop top like twinny, not saying I agree with most of your dressing twinny but at least we all know u all do up oonu bodies, but at least we all know ur body twinny not choppy choppy like Freddy kooca a spotty spotty like 101 damnation puppies. But this alien her body is choppy spotty soffie everything u can think of when it comes to worse body it goes to this ALIEN. I don’t like u alien u behave like u were born with perfect shape loves to throw shades at other ladies in parties bitch go bag u tuff face one look u have just like Dora explorer not even a makeover can change ur appearance.
it is about time somebody tell her we are on PLANET EARTH
Yankini nuh have more than space boot inna fi har closet???? Halloween is months away come on son.
Buh ah wah Ms Lawrence ah duh behine scamini doah
Mi knoe a wha happen….di clown call in sick and das why di ‘Leaning tower of Pisa’ a fill in fi im. No clown neva needed though…cah Dansa hold dah title deh fi life…:kr
U know yardy for life too pretty a long time fren oonu too bad oonu Mek mi drop a floor woieeeeeei baddy! Met put up email plz!
[email protected]