SENDER- Them sey notnice need a hit as badly as he needs a stylist cuz nutten nah gwaan from Kartel cut gone a jail
5 thoughts on “NOTNICE A RUB?”
hold a seat sender. Is when kartel guh jail notnice see money by producing popcaan. Everybody knows kartel use to and still try rob Portmore empire.
U ever wonder seh wid all the hits all the other members have how none a dem nuh have money? Since kartel lock up popcaan, tommy lee and vanessa bling see nuff money and the rest a gaza artiste dem a starve.
hold a seat sender. Is when kartel guh jail notnice see money by producing popcaan. Everybody knows kartel use to and still try rob Portmore empire.
U ever wonder seh wid all the hits all the other members have how none a dem nuh have money? Since kartel lock up popcaan, tommy lee and vanessa bling see nuff money and the rest a gaza artiste dem a starve.
An a di same ting Popcaan a do to the one dem roun him now. Thats why Chi Ching Ching step!
thought he was with TJ and poppy?
A weh di sender de ? Not nice aproducr fi poppy ishawna charle blacks … u need fi stop
U mean afta Alkaline lef