NOTNICE VS TASHA

26 thoughts on “NOTNICE VS TASHA

1. Is she one of his woman dem smh y’all love mine man then the man dem diss y’all cause they don’t want y’all . Stop come Jamaica come pick up man to mine

2. Hello Anonymous go do yuh home work before yuh come pon diis fi mi…mi can’t style a ghost and u a one misinformed ghost have several seats nuffy without the mic mi nuh mind man and notnice is not my man was never my man diis story bigger than you lady go wash pot

3. Morning ghost anonymous at 8:36 am you up a worry bout ppl business go clean out yuh dirty house and wash yuh pile a dirty draws i can tell yuh careless which door you knock pon cause last time mi check notnice mek a statement and mi address him not you donkey of the day aka misinformed fool

4. Tasha clearly did not enjoy fi har snow day dwl Not nice look like him stink tho nah lie… never cud I be so desperate fi mon.. at least mine a mon who look good pon yuh shoulda to rassclat.. yuck.. he used to mess with my friend and try cotch ah fi har yard and this was long long ago. He need to find summin bEtta fi do wid him life everybody level up from dem time deh except him: watch ur fake friends u keep who nuh mind watch u bruk and hungry dem ano ya friends not nice!!!! Do betta

5. Not nice aint no bloodclaut bad man notnice is a BIG PUSSY ASS NIGGA.. dat homeless ducker walk and kotch every weh.. all him do a fren di people dem suh him can get a night sleep.. Not nice bruck and stay bad

6. Tasha go weh the boy take your tings and run you ugly bloodclat, what business you have ? The boy don’t want you he never did. Stop change out food stamps give the boy worthless gal. Dirty girls with low self esteem like you mine man.

7. U likkle anonymous cock roach again mi seh go clear out the roaches and rats from out a yuh kitchen a wah saddamite a POOKIE u a look fi nyam???? I’M TASHA GERMS WHO ARE YOU,??? UNUH FI STOP HIDE BEHIND FAKE NAME AND COME DIRECT…NOTNICE WAS NEVER AND COULD NEVER B MY MAN GET YUH FACTS STRAIGHT AND STOP WASTE SPACE A COMMENT SHIT YUH CLEARLY DON’T AV A CLUE AS TO WHAT THE BEEF IS A BOUT GO BRUSH YUH TEETH WASTE GYAL

1. Cuss dem yes Tasha…done dem but sweetie use up ur punctuation dem like comma n fullstop n question marks.

U said I’m tasha germs…but mi pretty sure u nuh mean fi call urself that.

How about. ..
      I’m Tasha!..or I’m Tasha, germs who are you? ? Carry on oo!

8. Mi worries bout the ppl dem who love run in a nuff up inna ppl shit and clueless like atleast before yuh type the bag a b.s. read the broken English or ask question mi that germs nuh inna my league fi be my man or Ex man if yuh a a guh rass inna ppl business do yuh home work first thats all God bless and good night miss misinformed anonymous

9. Tasha if u have all this time fi come pon met site fi reply to each and every comment weh you nuh like that mean say u have too much time on ur hands. go look a wuk or a second wuk or a third wuk or go back to school cause no big woman nuffi a behave so disgusting. Yes the man a gwaan a way but where is your crown? sometimes we woman just have to take the high road. If he has money for u take it to small claims court and stop wid the excitement and the nuffness come een like u like the attention.

10. Hello Anonymous notice the same time I av to answer you not everybody but you is the same time you av to answer me…number 2 I did not answer to everybody only to misinformed you lady again I did not send for you…you clearly just love run in pon ppl business and a chat a bag a shit suh mi a tell u misuninformed to once again get your facts know me.. or notnice or even the story before yuh mek yuh self a fool lmao ppl like you live for this careless like a wah tek up ppl business a chat bout a mi man when u wayyyyyyyyy off

11. isn’t notnice Nana Propa ex man weh she seh teef har Burberry shirt and Tasha wud be Nana bestfriend or in-law a think

12. Tasha apt dirty she using the government to mine notnice and the boy don’t want her, Tasha don’t even have s GED. Careless gal stop mine man no man want you they just use you. Go look a work and buy a sheet set the streets is talking you don’t have good furniture or sheet for the blow up bed. Nasty Tasha have nothing in America stop walk and spread STD gal it stink a road that you have herpes. Bitch go visit a doctor

1. Bitch shut the f**k uppp ….. Cuz u jus loook bloodclattt stupid a chat pure f**kery…. The man mek talk how him want har dead an di gall a breeed.. Shi an him neva did deh big eeeediattt…

13. Tasha was sleeping with nana then notnice came in the picture they did 3sum and all these things, Tasha was always jealous because she wanted the boy for herself but him never want Tasha cause everyone knows Tasha have a real bad odor down deh. Tasha get up everyday stalking this boy because video went out with Tasha eating nana pussy and Tasha say is notnice put out the video but it’s not the boy its actually nana next woman put out the video.

14. Duurrttyy nasty people unno Lowe mi friend and go look a life!!? Tasha don’t trouble people unless them trouble har… how Tasha fi want notnice when she was his friend good good wife. How Tasha fi want him when har friend Nana and him did deh… all who a comment knows nothing about my friend. Tasha a good gal and a live Betta than nuff a unno. Di gyal dem weh notnice a f**k or use to f**k and duck a run eehhn and don’t know shit. Tasha was neevverr notnice woman or ex woman, after she a nuh idiot!!!… a we say tek man money we nuh mind man!!! So when unno a chat come correct wid unno facts and stop mix me friend name wid bruk pocket man argument.

15. Notnice ugly bruk and stay bad that’s why NANA haffi run him. Me know nuff a unno Pon da site yah a comment don’t have no rass pussy principle and that’s why unno woulda think Tasha and Notnice did inna things. A so dirty people like unno stay f**k off unno friend man… unno stop mix me friend if unno don’t know shit. All the big pussy gyal dem a comment and don’t even know waa gwan. Notnice don’t inna mi friend class much less. Him run him suck pussy mouth too much aNd that’s why she haffi done him. Learn unno facts and come offa a met site wid the bag a assumption. So bwoy must go suck out dem Muma pussy and stop run off them mouth like dem a bad man cuz dem nuh bad none tall.

16. Hello lmfao lol yoooooooo I’m weakkkkkkkk hello night ghost hello anonymous mi think yuh need to go bathe cause the fiction u a try Create nahhhhh add up…mi Ex man a notnice Ex friend ediot gyal….a 2lb a weed weh notnice theif start this beef from last summer saddamite gyal…yuh sound suh fool read simplicity comment and u will get a little view of who is who then again u on this shit since 8 am go bathe nasty naggggga ur time on here expire a waste ppl time ppl want read shit that makes sense germs

17. Andrina chin aka anonymous what you need to do is get your money up and go surgery pon yuh bun up hand go throw bleach inna yuh virgina… miss Lifetime a nuh me mek yuh lie to the man 9 months straight seh u a breed and all now no baby…please go and buy a dolly and wrap it up outside cold don’t want the plastic ketch cold

18. Anonymous go attend to some kids ohhhhh mi fi get yuh can’t breed well take your mother urself father and cousin out that one dirty project apartment…the man seh in deh confusing …pack up like sardine tin pure old clothes and old furniture ..stop being a medelling spider …go join the gym all the extra food yuh did a eat fi act out yuh baby scene mek yuh extra ugly…leave ppl business and attend to your own…dont study me you likkle prostitute study the 3 men that wabble in your ole from July till now Johnny notnice and the man weh just come from Jamaica the same one weh yuh affi pay to f**k yuh dumb bitch…mi well comfortable…mi young mi bank account updated mi pickney clean and mi nice two bedroom apartment clean…i don’t pay fi orgasm and mi nuh f**k bruck no av nuh life man…now you know I suggest yuh go sweep out yuh fowl coop n leave me alone