OH GOD TERRIANN YUH GUH BREED FI A NEXT SMADDY MAN AGEN?

So this gal Terriann go breed for the people then husband knowing she just had a baby who just turn one and the father for that child not claiming that child now she go f**k and tek people husband and breed to mash up the home addi what’s wrong with you ? You have your good wife and went there gal **k down Hartford atl and come breed people me want to know is this girl serious addi a whore cause me f**k him to so me nuh expect no better from him but the wife a idiot from long time still maybe cause nobody else want har dwl Terriann just put up and say she’s has 11 weeks to go wonder if addi ago sign the birth certificate tpc lol

23 thoughts on “OH GOD TERRIANN YUH GUH BREED FI A NEXT SMADDY MAN AGEN?

1. Sender it’s obvious that addi has a type …or you a lady Amazon warrior too?Safe delivery terrian, sender probably salty cuz she never ketch the blessing of a belly.How on earth can smaddie condemn a next person fi the same sin,is puzzling af to me!

2. Kids are a blessing,,but remember Terrian a dog from long time.so is dat bleach out stay bad Addie.him walk and f**k every thing wey crawl all over Hartford.I don’t know what di fool fool shape bad drag queen looking wife did a try when shi run gu marry him,and tink dat did ago Tame him.mayb him f**k Terrian because di wife still live wid her mumma and Terrian have har own place su him nu affi tek time f**k when him dey a har house..Hartford people nu stoplaugh after the wife because shi love hype and everybody know sey him Cocky nu have nu principle.wifeeee head a hurt har bad ya now because Terrian na lef,but Yu know shi affi put on a good show fi Facebook like shi na mad!!! Stay tune for more because this is just di beginning.

3. Terriann is bi-sexual she need to give kamal a dna for her 2nd child she’s always on Facebook with some bullshit.she needs to grow up and learn how to be a mother.

4. My sister man not leaving her she stupid if she think that was going to happen lol but karma is a bitch and addi is not taking care of that child over my dead body so Terriann please try again dirty bitch

5. People fi bring dem kids but something is seriously wrong with
    Terrain her son just turn one like damn she was fcking right after she give birth ???? My goddddd and wid a next man at that? At least even if u gonna do that make sure it’s Your man or somebody who at least want you and want to be with u long term .. clearly she ain’t a role model for her kids so she need to find someone who willing to help her change mi kno times hard but lord terrian u coulda wait likkle bit at least no sa and every pikney ah d same exact situation
    Dem seh she slow still mentally(fact) so maybe she never really born wid her marbles cuz this makes not one rass sense.

6. Unno stop blame Terrian like a she alone du wrong.Terrian already f**k har way through every state.su why dutty Addie woulda f**k har and nu strap up? And to the big fat oversize sister dat comment.your sister husband don’t respect her one bit,because ano Terrian alone him a f**k still..the reason marriage did gwan a because the buoy don’t have any papers su yu know him a look help.Addie yu need fi tek yu wife outta har mumma rent house wey every body live.how Addie fi take care of Terrian baby when him not even a take care of the rest dem wey him have?Addie na leave until him get him papers i..dat a if shi can because shi still live wid her mom.she ago stay with him because not a soul a Hartford want har.wait until him f**k wtth Terrian and startt the bullshit and see if Terrian nu dis dis him up..tlike mi sey before this is just the beginning of this story.I am sure there will be more updates to this family drama.

7. LOL Sender you fuss mi?! Mi rass I just a pick up the tKd wah gwan as from weh day mi see Terrian a post but mi Neva know a Addii she a breed fah until mi see she wrote Qute name Terrian a Johncrow 3 pickney and the 3 a dem a fi 3 different woman man. She should a Shame a har self Terrian was cute back then now she big and flabby flabby like hog she really go breed fi a next woman man ? No man it’s like she get kicks outa cussing fi man. Hartford mattress any man from Hartford pick up Terrian again stomach strong bad!! Kevin, kamal and Addi drainy hole Terrian! waaai Melissa mussy a dwl

8. The sister of the wife says “he’s not taking car of this child?” Iim sorry I had to comment,u dumb idiot if it’s his child he needs to take care of this innocent child…u bitter ass piece of shit….your sister stupid for even marrying someone who keep f**king on her…the person who post,is a stupid bitch too because u got f**ked too but got nerves talking shit about terriann…y’all go have a seat…everybody wrong n I don’t feel bad for his wife…I just hope he’s a father to this child…case close..

9. Mi f**k Terriann already and her pussy have stretch marks on it
    And sender you is a hoe too cause u f**k him too
    Seems like you mad cause a nuh u him breed

10. Yes the sister is a wicked johncrow did Terrian force herself on the man? Did Terrian purposefully breed fi u sister man? Even if so she Neva rape him so Bitch shut the f**k up wah happened to child support? Big fat sowah sister go sit down him haffi mine him child. As much as mi no like Terrian a both a dem fault.

11. Dutty Terrian you put Kamhal pon child support 3 baby father ago pon child support u should a shame and the 3 a dem people man