ONE MORE GINNYGOG TO VENAL TING

Nex third wheel fi venal ya chantae. She aid in all the threesomes and him did have har a do some promotions fi him. Venal just a f**k and duck dem. Cromedoll wonda aneka milan and d rest

19 thoughts on “ONE MORE GINNYGOG TO VENAL TING

1. Nicolette you need fi stop it now. Stop send in story pan di man. you mek yo name as baby mada #3 what more you want.

2. Damn sender is what venal never want to f**k you or him f**k you and piss, and shit pun yuh why you nuh stop send in the man name. Get over it. He will never stop f**k him name man. Tek the f*k and move on. Big up Venal gal a mad over yuh BIG HOOD

3. Chantay lick pussy like dog. Stop suck pussy and give 3sum fi reach uptop. y. a gal me did like until u jump pan venal cocky, nothing bout yo. Wait nuh u did a beg nikki chromaz ex gal f**k and she tell yo say she cool afa them things deh.

4. Chantay lick pussy like dog. Stop suck pussy and give 3sum fi reach uptop. y. a gal me did like until u jump pan venal cocky, nothing bout yo. Wait nuh u did a beg nikki chromaz ex gal f**k and she tell yo say she cool afa them things d

5. None of yall bitches know the girl is not even so her name spell all a unno sad asfffffff unno really need help the girl dnt even go di trends unno sad asffff

6. Anybody wey send in this guh suck unu mada and leave the girl alone.. She barely look like she hang with people based off her ig

7. Omg when people doing things in life y people gotta talk about them . Denyque explained the same thing today its always the people with nothing to do that always bringing down people .. i have never seen Chantae out with anybody she always just seems so humble minding her business and working . I dont believe this at all and this needs to be removed .. she is a tv host

8. Javanna a way cause venal nah pay u nuh mind it a hurt you head. He don’t want you and never will. Bye go get a life. Stop send in story about the man now

9. Yes her ass is real or i think so Anon23 but the likkle girl went to Rebel Salute and work and now this.. i havent seen her said nothing about it

10. Wey di girl eva do unu fi unu do her this. Y people so bloodcloth wicked , i dont knw her personally but we talk one and two times and mi nuh believe this..venal wife #6 which up top u see the girl wah guh and she already in media. Suck yuh mada uno too lie and bloodcloth wicked fi this. She dont trouble people nothing more than unu see her a Rebel Salute and badmind the likkle girl .. Y unu ago call Venal dutty name with Shantae?

11. Unu worried nuh bloodclaaat… A true the girl nah beg unu nthn unu wah bring down har career but a lie unu a bloodclaaat tell.. A wa she look too good fi nah walk n f**k n suck like unu dont.. Unu fava rassclaat idiot.. Go suck out unu mada n go write up bout unu sad bloodclaaat life me just hate unu rasslaat

Leave a Reply to Anon23 Cancel reply