ONLY IN FLORIDA

Dem skin out and gwaan bad like dem neva have a roof ova dem head yet
https://youtu.be/3PUr6Cwk5wQ

9 thoughts on “ONLY IN FLORIDA

1. One thing to be said is no man can come shine video light underneath mi. Have fun yes but mi naw stand up a look down inna a next women front no thank u after mi nu name gynaecologist. But I tell u I dead at the last part wen dat big man drop. Dem have a right to end it.

2. Who raise these girls my goodness any man see a bitch carrying on in dancehall one thing the man them gonna think well is a easy f**k and that’s it Get ducked and f**ked simple!!!!!!!!Dj National Big up your number one dancer & rumoured to your babymomma Unruly Nay and on that note mi gone

3. Them give other decent hardworking women bad name all the ringleader of the unruly ladies she nuh have her baby yet for Dj National & Monique Mckenzie Of Wi Seh Nice Ladies you ready to be stepmommy??

4. Dwl Mi love watch dancehall video…yow lady saw if him left a classic dat song caah dead love when dem play dem 90s song deh… An Mi did have one a dem hood lollipop deh it tek long fi dun eeh see it nearly gi Mi cavity

5. All of them look like they were scraped up out of Riverton City Dump and just were brought by the garbage truck and dumped in Cash Boss Party and Derrell Bumrush Boothe need to go on a diet