OVER 50 AND STILL A TEEF

0 thoughts on “OVER 50 AND STILL A TEEF

1. Lol lame lane lame unno time next unno big sour bloodclat self unno jealous I went shopping bitch man want me tru no man want unno the hole world kno Pauline and my mother don’t talk unno wha teef outta pretty girl and it can’t even fit unno unno jealous tru guess clothes can’t fit unno with yall man looking friend what unno don’t have no father or no babyfather unno need go teef the 5000 for unno self yall seen me what it my bags I don’t have to walk and suck hood unno a try to do all kind of thing to put me down it not working for all unno life unno a go deh pon welfare we all kknow you don’t have no respect for unno mother bitch I kno who it is but trust mi like I said anyone of yall come to me so mi can damage one of yall unno and worthless and sin forever crosses deh pon unno that’s why unno gwan do unno sick till the day u uno die the only way u can get attention this way this not funny for attention unno lame unno a talk bout teef and unno walk and no teef gor a living supermarket 99cent store pretty girl everywhere unno go down to god got crucified with 2 teef but it’s a limit some ppl can stop unno demon see what unno telephone number start with 666 demon but one time imma going to put up every mumma bloodclat up pussy unno bad mind and grudgeful get a life like mi seh mi kno who a do it can’t unno can’t spell correct unno a go round fi make war m but mi seh I’m here for unno and I will go to the extreme get a life from unno born unno don’t have none member I will go in cause unno a f**k with me

2. 😀 😀 😀 😀 This situation really left me “lost of words” fi true 😀 😀 😀 😀 😀 😀 All now mi cant understand one mumma red weh she a seh; story might be interesting but mi cant understand sh*t

😀 😀 😀 😀 😀

#A ONE INDUSTRIAL BLENDA DIS#
    #EVERYTHING MIX UP#

:tkp

3. Dem suh ole anna thief no man dem fi duh betta an ritire dem nuh fraid wen security ah run dem dun dem knees give way you would think at that age dem would would’ve something

4. No a lie Pauline and bobsy don’t talk unno boring tru unno see her daughter with bare shopping bag Lol bobsy wasn’t even with her it was her and just the kids yall need to get a life

5. Bobsy should know who me is mi been a bet are for not chat to grizzle all tho everybody did mi did all remember when she swear to god she nah chat to her she is lol