PAGING SHAUNA CHIN—- DEM SEH SHE LOCK UP

GULLYBOP-Optimized

PEOPLE PEOPLE FAR AND WIDE …TIP TO DI SIDE SEH IF UNO CAN LOCATE SHAUNA CHIN BUFFNESS FI MI…………CAUSE DI PEOPLE DEM A SEH SHE GET LOCK UP FI SCAM MONEY AH CANADA WHEN GULLY BOP GO PAN HIM ENGLAND TOUR………………….. PAGING SHAUNA SHAUNA COME PUT UP YUH HAND IF YUH DEH A ROAD

0 thoughts on “PAGING SHAUNA CHIN—- DEM SEH SHE LOCK UP

1. Bwoy oh Bwoy if u really involve picking up those scam money wire into ppl bank account in Jamaica u goose cook . Hope & pray not Cause that percentage fee for u to collect no worth it .

2. Is it that the sending just want Shauna Chin Facebook page get some hits or her name top Google search mek them putting out this?I think that a lie , because I see picture post of Gully Bop returning to Jamaica and she was there at the airport to greet him , also I see video of her and Gully bops performing in Guyana (or some Caribbean island). It so sad the ways some people see fame and recognition. Shauna Chin there is a difference between infamous and famous.

3. Heavy D is the only person in his camp who can take bookings. Heavy D work with Laing. Shauna Chin violate and get lock up.

4. Please tell mi sey ah rumour
    Mi hope sey shauna nuh duh dat
    Star.
    Joncrow belly she take money fe bookings?
    An if suh how dem woulda lock har up suh fast?
    How yuh know joncrow belly
    Mi hope seh ah nuh suh it guh
    Cos dat woulda look bad pon bop.
    An a booking agent is diffrent
    From a manager.
    Only ah booking agent can take
    Money fe ah show
    Not ah manger suh she woulda wrong
    But hope ah nuh tru

5. Mine dem arrest you all for public mischieve gully bop an chin is on tour.LIARS i would sue you all for defamation of character