PAMPUTAE , KRYSTAL SEH WHY YUH NEVA REPORT IT?

10 thoughts on “PAMPUTAE , KRYSTAL SEH WHY YUH NEVA REPORT IT?

1. I cannot stand when a woman needs to defend a man with allegations like these. Why Beenie nuh sue Pamputaae fi libel if is lie. Your man is 20yrs older than you, you better trust and believe you nuh know a whole lot about him. Leave some things alone cause you will end up looking like a fool. Him name call pon worse than stone hauling or flinging, much much worse.

2. Mii feel like she shouldn’t se nutten because if and when it happen to her she nah go really wah nobody ask her why Shi never report :mewek2 :mewek2 :ngacir2

1. Okay, Bounty did that, but what does this have to do with BEENIE MAN issue, which is the current topic? Whataboutism smh

3. beenie man lawyers been came out and say if she dont take it back lawsuit coming , and them have witness

4. Krystal …really ?………… talk bout educated fool..Beenie Man is a big ole liar….Best believe him only have woman strength fi truu….anybody see de dread dem weh give it to him properly out a NMI airport…me feel like once you abusive to women you fi get it …even if its verbal abuse cause you don’t know when them will flip….BAD MIND BEENIE , we see u !…Krystal you will soon see , just make sure you report it .

5. Beenie man kick dung gal all the time in a ghetto, Krystal you need fi go whey ediot gal, u thin because u read paper to get paper that makes u someonebody, gal member a nyam u did plan fi nyam out beenie man and beenie man hear back and breed u, try member mi know the full humdred krystal, try member cartel use to fuk u, krystal nuh gwan decent beause a nuff men in the music industry use to fuk u
    Krystal nuh mek mi talk how much man whey a musician fuk u, girl shut up, beenie man a john crow, Krystal if u were decent u would not know beenie man reuptation and still go dey wid him, meaning u and beenie is just the same whores. Uno can mek Krystal fool uno, dat gal Krystal a whore a bad rass gal dat uno see how she look old for her age, gal use to bleach like wow, uno can mek she fool uno. gal go sit dung, beenie man a dutty man das y him baby mother a england sue him rass fi child support, beenie have kids dat him dont support , hey dry head gal krystal u dutty man beenie man beat woman all the time so gal u need fi go whey. a gwan like stinking dutty beenie man is no rass decent man, dutty beenie whey use to fuk off the gal dem, nikky z, yendi and the list goes one, go whey krystal.