PAULA MAN SWITCH ALREADY? A WHEY DI

When cougars fall for the young man update.Mr Andrew stinga dont even have a picture wit paula dean pon him FB.Paula Dean has her and stinga as her profile pic while at her baby shower.Her pitney dem whom is in their twenties didn’t show up out at the shower word on the street is they were ashamed because stinga and har dawtaa is di same age. Stinger dem seh dis is your woman who put up you and she pon new years day paula you cannot hold nuh 2yr old weh just come ah foreign,boosting from pillow to post can’t save him either love yourself first Woman!!!!
Screenshot_2015-01-12-15-03-31
Screenshot_2015-01-12-15-03-34
Screenshot_2015-01-12-15-07-51
Screenshot_2015-01-12-15-07-55

0 thoughts on “PAULA MAN SWITCH ALREADY? A WHEY DI

1. Dwrcl mi confused can anybody confirm plzz caah mi confused kmft andrew you a young nice yout nuh old poop can tie yuh dung bout baby Cho!you looked happier wid u baby madda ah Jamaica! Ah birdy said at the shower paula D beg you fi kiss har she give u food cloth n shelter n you still unhappy wid har dat dem fi get n stop run dung likkle bwoy ! ANDREW HAVE DIS MI NUH GIVE AH F**K MENTALITY !

2. @1149 THATS IS HIS FAMILY OK. MAYBE A U WANT THE BOY. WHAT HIM GIVE YOU A ONE F**K N LEAVE UR ASS SO U WANT GET TO.PAULA. GET A F**KING LIFE.

Leave a Reply to umm Cancel reply