PAULA WHEY YUH A CUSS WE FAH?

7 thoughts on “PAULA WHEY YUH A CUSS WE FAH?

1. A shame dem shame and rightfully so. Why this geriatric patient out here boosting. Is not even a bottle a Geritol and adult diapers she teefing, what the hell in Zara fi she wear.

2. Beverly White Beverly stop thief u thief and mind BOUNTY that use to beat u and him woman before he died the same woman he lived with in Jamaica a inna Fi har house him drop down and dead Beverly u did lap band surgery and still look like Man U claim seh cherry and frenchie dem grudge u fi brand name dem Beverly how is u fat daughter in Atlanta that same one that does pure credit card scamming Beverly u will never get a green card because dem Turn u down a immigration Beverly stop mind the prison man weh u salt up and him gone back a jail to him boyfriend Beverly U thief too much u and your deportee Sista SANDRA that u guys always competing with thiefing Paula u can’t cuss people u and Icolette life sad icolette u can’t read and write Gina Spec need fi bathe Cassie silver crust gone out a business what are u going to do oh I forgot u have u thiefing trade u people are a set of DEPLORABLES BUILD THE WALL

3. I thought scamming/ 9-5 is doing it now?? who’s still shop lifting? These old women trying to keep up with the trend and following the wrong trend.

4. Anonymous 3# your are on the right path keep away from them gal they salt cassis with her big forhead son and her pie left daughter need to come out of that one room garage on glenwood n foster ico long breath u need a mint even if the whole school knows u go back to school start from first grade cause u dont now to read stop beg family all your family deported your dad died u couldn’t go u been hear over 30yrs why u cant get paperwork love welfare …well open your eyes cause they soon come knock on your door as well big nose cassie clothes live for love thief ppl money