PEACHES DEM SEH YUH GUH TOO LOW

Dutty bleach out boy beat up Peaches.. . Yuh lower yuh standard by f**ing him..Yuh party gone now suh him true colors come out. Him spend off yuh money now the disrespect start. Woman know yuh worth. Yuh have kids almost his age. Yuh have grand kids. Yuh nuh TIRED fi ppl call up yuh name negatively.. So far how much times yuh meck pink wall, not counting this time… Lee Rich or what ever yuh wha name. Wha yuh nuh go beat yuh pickney or yuh mumma. Peaches it nuh look good. Question us are you going bk to him or are you going to just hide and f**k him. Either way yuh still ago get beating.

12 thoughts on “PEACHES DEM SEH YUH GUH TOO LOW

1. Old news, He DID NOT BEAT HER…..He box her, She rass him with a bottle
    Sender get a LIFE and come off the woman Name, if you want the boy
    he’s yours for the taking NOW.
    Good morning Met (my friend in my head)

2. GM Metters. I was going to comment yesterday but I changed my mind because I didn’t want what I said to be misconstrued. Since there’s another topic on the issue ….. let me say this. NO WOMAN DESERVES TO BE ABUSED. PHYSICALLY OR OTHERWISE. I STAND BEHIND THAT 1000%. HOWEVER…… I know women who are married to abusive men. I know women who are living with abusive men. I know women who have children with abusive men and are finding it very very difficult to get away. Physically abusive men are usually also mentally abusive…..So this is nothing to joke about. But let me ask Miss Peaches a few questions. How long have you known this BOY? Do you live with this BOY? Do you have children by this BOY? Do you have an emotional connection with this BOY? I mean like totally and deeply in love with this BOY? Mi naw knock a woman fi tek up any man she feel like tek up ….. especially when she’s grown. But dem seh this BOY is known around town as a woman beater. So why go there. See ….. that’s the thing with us women. We always believe that we are special and the shit that plastered the next woman, will never ever plaster us. Our body looks better than the next chick. Our pum pum tun up more than the next chick. We have more money than the next chick ….. so he will never diss us the way he dissed the next chick. Peaches …. when yuh reach certain age ….. certain shit nuh fi darb yuh .. due to experience and wisdom. Naw seh yuh deserve to be beaten …… no-one does. But yuh cannot plant corn and expect to reap apples. Nor can you go to a carpenter and expect him to give you a nice hairdo. You are a beautiful woman and those who know you personally say you are also a nice person…..so what gives?

3. 99.99% of men who bleach are waste men! Coulda one finger nail him raise to her, matters not…go suck yuh mumma straight dawg. LADIES PROTECT UNNO PUM PUM!! STOP MEK WASTE MEN VIOLATE SUCH A PRECIOUS LIFE GIVING PRIVILEGE TING.

4. Luddy :rolleyes: Grey back use to har beatens dem… man can only push ooman as far as we ooman want dem push we…dem trang yes, :nerd but we smarter… suh she bloodclaat lucky mek all dah likkle youth yah beat har.. she deh yah too long pan di ppl dem good/bad earth fi a get beaten all whey ppl a see an likkle boy a shame yuh :rolleyes: no mi luv…. an mi eat so much dumplings :rolleyes: When mi an di whole a we inna mi head done wid yuh pussy… yuh nuh beat a next gal cause yuh ago memba… A stiff hood mek nuff a dem big ooman yah loooou out…. A mine man an a get lick pan tap a it :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak a weak out… a whey di @#$%^&%$ dem come from… Mi tek offa jesus cause mi naaa seh yuh cyaah beat mi eno but issa betta yuh kill mi cause I will be risen pan di 3rd day coming right fi yuh bumbo oh.

5. WELL GUESS WHAT? PEACHES AND THIS BLEACH OUT MAN LOOK VERY GOOD TOGETHER…

PEACHES WRITE YA OWN BOOK DON’T MAKE NOBODY EDIT NO CHAPTER

:lapar

6. Mamacita covered it all.. just like that. A same so it go. Like your comment! Make sense. Aye bleach out bwoy go bumflick pon you puppa dick. Lady instead of buying a next outfit fi go dance go buy some self esteem! Leave woman beaters to time…they SHALL SUFFER!!!!!! Dawg shit!! Dat couldn’t be me…. when I done hide him bleaching cream … em f**k

7. he used to f**k kim perfection and he beat up jodi couture i mean kick her on the floor and everything few years back