PEOPLE GIVE HIM ROUND TWO PLEASE CAUSE DI PERSON EMAIL AGEN

16 thoughts on “PEOPLE GIVE HIM ROUND TWO PLEASE CAUSE DI PERSON EMAIL AGEN

1. You want to know him?
    Go up to him and say hi!!! are you Jay Jay? My name is__________
    and then ask him for me, why his pants so damn tight?
    I dont want to know him, just why….lol

2. Senda him r biggest international battymon ina all di land.unu nuh see di jeggings deh bout n nuff bress fi feed 5 craven pikni dem?
    Kmt bout Jay

3. Gonna need you to raise your standards and stop bother met…. it’s not that him ugly or anything.. but both the pics u sent in are party picture and in this one him shape better than most girls I know… why don’t u go want a man that go work everyday or sleep a them yard a night ???
    Something tell me is sus u want to hear bout the man go read a book

4. Kmpct, a wah Jay? D tree blind mice see say u gay. Yes bcuz the jeans weh dem trowel and render on pon u say it all.

5. Poor ting yuh naaa learn. Yuh neva read di comments…. A wah suh bout him :nerd mi luv/sur a dat a ur pick….yuh pick nuh up deh doe yuh below 5 it nuh look good.

6. She want aids n std. A mussi dat she want he is ugly n very much unattractive. Das y wen some a uno have plagues in uno life no body fi say a word, of all the men in the world, u want a low life no ambition boy, gosh no wonder uno mine man, wuk all 30 hours per day out of a 24 hour day fi hold man.

7. Why young ladies like to look after a guy come on if you want to take care of a guy go have a baby and take care of that these dancehall n***** don’t want nobody but somebody that could take care of them spend money on them and then after when you can do it it going to find somebody else come on as you look at this guy he’s broke no money ass n*****