PEOPLE MY FACEBOOK IS BLOCKED FOR 24 HRS

0 thoughts on “PEOPLE MY FACEBOOK IS BLOCKED FOR 24 HRS

1. FB is overrated anyways, I don’t even go on there. I come straight to the pinkwall. Mek them galang Met. But why them block you? KMT. That is why you need to stay ova yassa and no go back ova dah. :ngakak :ngakak :ngakak :malu Tek you rass and stay right yah and leave out Fool Fool FB.

2. Dutty B…. Them . Met them can’t stop u ‘ u blessing tun over & tun up :cendol :toast :rate :thumbup

1. :peluk a dat dem dont know….mi up and running back agen under dem…when a nuh youtube dem try a facebook..it look like it sucks being them…u see as mi drop dis the pigs start squeal all a lie bout get call…She betta go call di Feds cause dem a look fi finish the list that she did start wid dem..She and di one hand one

3. D harder dem fight a d stronger yuh get Metty *singing “dem cant keep a good woman downnnn” who God bless no man curse, no weapon that form against u shall prosper… Metty u bless & dem stress a that a beat dem bad.

1. Every everytime…mi seh imagine me put up bout mi facebook and dont remember this hoe …she mek up story n someone just send me…guilt a bite it because when she do di tings a so she mek up lie Ive never seen a bitch so lie from mi born but mek she gwaan..The KARMA of Trudy Goodas whey it try deport and Karen Office will visit it and its children …scouts honor pan dat cause I know God nuh pet and powder Satan…fiyaaaahhhhh

1. Mek she tan deh a gi Facebook problem till dancehall people find out who gi who fah name to Feds………..I sleep very well at nights all ina day mi sleep

2. Metty just pray bout anything troubling to yuh & God will remove d stumbling block out of yuh way. Trust mi a suh when dem grudge yuh fi yuh shine, & whats mine (in this case yours) dem get badmine. True she wish she did a u, and want what yuh have (a JMG dem grudge yuh fah)& tru she can never be u, or have weh u got dem start play mind games & use psychology, but dont stoop to fi dem level, dont even acknowledge it!!! cauz d water cant sink d ship unless it get inna it. D worst insult is fi ignore dem. Dem life is so sad & tru nothing nah gwaan fi dem, & God figet dem & nuh blessings nah flow pan dem, inorder fi feel better bout themself dem affi mek up pure shit bout decent, progressive, cleanheart, Godbless ppl. Keep prayed up my dear & dont lef out yuh ppl a inch every wud dem fling, yuh just chant a psalms. Dem si yuh glory but dem nuh know yuh story & seh a hard work & determination it tek fi reach weh yuh reach inna life.. More blessings straight!!!

1. I have done so many times but for someone to lie and u and it blow over it kinda hard so mi will ansa one two time and then thats it..Ah nuh now it a lie …but I will keep praying as u seh…..cause a nuh me one it lie pan so I know God a go drag it when the time come..But u 100% right it nah get where it want so it a play di mind games a gwine pray harder

4. Met a longtime me a lick out pon sea world & creatures . Me know she sell out dancehall longtime . Me she a wicked with har stoke looking face lean mouth . Bout every man want she a laugh till a piss up me self when a read har post ,

5. Ms Met me just read wey the New York wipes a style your wall Dutty wall & bout harassment phone calls . She don’t knw the meaning of blogging she hat fe u from wa day ya . Met she need prayers old informer & prison bud ‘ she’s dancehall batty wipes by Clorox . There’s isn’t a entertainer wey she interview wey she no offer pussy with har old self & disfigure face :dp :hammer

1. That is what she is informer prison bud …mi ignore that ole critch owl till mi weak …A so it did lie bout people text her bout pinkwall and when mi ask har whey it deh she couldnt produce the text she got a so she lie and like a hype..she cant be me ..ah never walk wid my pussy pan mi farrid and a never go a prison yet…mi never teef from mi work place yet and mi never go ina no store yet go teef..Mi grow fi satisfy wid wha mi have and nuff principle

6. She style & class the young ppl them in Jamaica also make fun of handicap ppl on her Facebook like she born Ina America . My spirit can’t stand har . She need fe low ( u )cause Pinkwall not going anywhere . A nuff ppl met help & ecpose fe change them life also reach out to us to help homeless in Jamaica . Keep up the good work met & mad har . .