Dear Peta,
Your rep has exited the building and is now wearing all the animals you had in your safe, including my pet winter deer. Kindly ask him to return the items asap before people start realizing that you are not that serious
Mi say all in the name of fashion dem no mind looking like jackasses then him woman join him no one household no suppose to house so much fur real r fake
Chuety…lol….don’t know y him Neva just get one a di bear rug wid di head n wear one piece instead a two pieces.wifey ave on one fowl…..rofl..I can’t with dese fashionistas.
Gm but a weh dis country boy come goin
Meester why all the roadkill to the pawty??? :mewek
Metty …..all dem deh,wey all dem deh di deh……inna mi best bogle voice……..lol…
ina di bush a de-fur di animals……dem tink dem ready but dem nuh ready *bogle voice*
Metty…lmao……dat look like puss n dog mi nah lie…..
wandering puss whey doe have a yard….u si ho di ooman fur look like dem skin di puss ina runnin motion
________________________________________________________________________________________ :ngakak :ngakak
Too funny!!! :ngakak :ngakak
Morningggg but is he really carrying a dead animal over his arm WTH
more dan one
Mi say all in the name of fashion dem no mind looking like jackasses then him woman join him no one household no suppose to house so much fur real r fake
__________________________________________________________________________________
Chuety…lol….don’t know y him Neva just get one a di bear rug wid di head n wear one piece instead a two pieces.wifey ave on one fowl…..rofl..I can’t with dese fashionistas.
HIM NEVA NEED DA ONE DAT OVA HIM ARM… DAT COULD A STAY
I’m looking at this picture and I want to know did he ned the animal throw rug over the arm, so he walked around the whole party like that or what.
Is that a dead rat sling around his hand and somebody dead puss pon him neck? I see some people go to the Humane Society to look clothes.
One a dem cyaa wake up and bite him inna him raas man? The squirrel dem mussi really inna deep hibernation mek dem no gang him raas….. :nosara
yah flee