PHILLY’S FINEST

51 thoughts on “PHILLY’S FINEST

1. Dem de ole truck de need fi park!

Philly people REALLY nuh have no fashion sense! Dem inna club Imma clothes mi throw on fi go ah Western Beef & Target inna! Before mi wear dat inna one club, mi go lay down & go get some sleep!

She nuh see seh dat pink BOSSY top is a nighty!!!!

2. The girl Inna di brown can gwaan yes but I wouldn’t say fine muchless finest. Lady in pink u had a decent run fi real,give up the ghost.

Your only appeal was the Nakedness,now that u cover up the stitch up n chop up body,it draws attention to ur face.Met u know I’ve always been a Lady autopsy admirer but trust me,its a wrap go siddung ur crockery tiyad face hun.

3. No wonder why the men from philly going far out go look woman kmt just look hat this mess , why philly ppl carry them selves like this ? There’s no clothing store down there? What’s going on how come the men always look clean and the woman dem always look dirty

4. A wah dis lawd all these wash out hoes please go sit unno tired ass down somewhere :cd :cd :cd :cd

5. I’m sorry but Cherry and har sister look scary to me..they look like zoombies like they need a week sleep

6. Kerry you and twin white really leff?? No man Di ppl dem seh di video wid him ah nyam dung di gal is spreading like wild fire.

Kerry every minute you ina ah new crew. You are always di 3rd leg ina 3some. I hope you not helping Nikki wid Shabba cause dat is inviting a rolling calf ina you life. Dwl Kerry please to find a different Obeah woman , cause you meck Maria nyam out you money and tell you seh she did a tie you and White together.

7. Sender plzzzzz…..philly finest where, when and how. F**K OUT DONNA….AND UNDER COVER SECRET F**K OUT CHIN…I DON’T KNOW WHAT MARSHA SHE FAVA AND DAT SHORT ELEMENT IN THE MIDDLE NEEDS A GYM ASAP. CHIN ONE TIME MATEY BOOPS….A WEH SHE LOOKIN DOWN AT HERSELF….. ORDER MAN F**K OUTS. KELLY LOOK OK

8. PHILLY’S WAH!!! MI NAH SEE GOOD…F**K BOX DONNA….UNDER COVER SECRET F**K OUT CHIN…PLACKA NUH GET SENTENCE GOOD YET AND YUH LIVE PON ROAD. DAT FAT ELEMENT IN DI MIDDLE NEED TO FIND A GYM ASAP. MARSHA A WEH YUH FAVA …BOOPS, CHIN MATEY WEH U A LOOK DUNG PON YUH SELF… ORDER MAN F**K OUTS…KELLY YUH LOOK NICE

9. Donna breath smell like shit really pearl is that you gone to. Donna that walk and invite everyone in her crotches , Donna with the std ? Pearl be careful of AIDS

10. mi use to live a Philly mi family dem still live deh,but bwoy o bwoy di Philly dancehall gal dem cnt come close to di N.Y. dancehall gal dem di Philly gal dem look like some worn out crocus bag

11. How you know Donna have AIDS and std she give you man uno luv call down AIDS pon ppl Donna Gucci go sit your tired body down and stop send things bout the girl n tell your neice blackie Fi stop wear 52 street Gucci

12. Boops can walk near bc chin….matie where boops get a fuk…weh d bc unuh a call dung aids pon donna fah…d careless bitch weh sen in d post u fuking petty n nuh have no goals in life cuz u wudnt hav time….n wapmn if chin wah deh bc road she hav her dance so she mus promote it why u fukin mad cuz she bc clean all day everyday…take bc note d gyal anuh nuh aunda cover cuz every bc body knw plaka her man n her babyfada…a wah it a mad u..stop call up d gyal dem bc name

13. A bay careless idiot gal have time fi sit down and send in these stuff uno need a work‼️ @uno…dos…tres you look like how u name a wa placka f***k u and duck u Mek u come a comment bout ppl f**k out…..idiot waste element ……atleast chin have a 9-5 and a she the man sey all ano f**k box couldn’t get a upfront seat uno know weh the man and him woman a come from uno check and talk facts …..uno go dry up like bout uno a comment

14. But Met!!! You never see the video with Kim(Barbie) and Gaymion in a Bed and she a Suck off him hood Me cyan believe how it Nuh reach “The Wall” Yet Met Me hear say a 3 Video Out all the suck hood fr New York Alafia Goodaz Ina it a Suck Kim Pussy and a Shakeria a the Video Gal

15. Chin f**k out???? Uno wicked like me know that girl from Jamaica and she and di man Eva out and about wen him Deh a ja now him deh a foreign a she and him mi hear everybody a yaad know a chin a wife so who send in dis need to get a life !

16. @Iggy and care zero ….yall talkin about this bitch chin like she a miss goody 2 shoes she n my fren wrk same place and everyone knw wat she a been up too…dem soon talk…boops dem a try style u n it nah work

17. Boops you ugly eeh man…. I can never see a pic with u a look in a the camera smh

A wa you looking down fa??? yuh shame a yuh self big nose boops lol

Freaky box boops walk and f**k and suck anything weh come ur way you stay bad Nuh bloodclaat and u Nuh have a chick or a child …..bay rainbow cloths yuh wear idiot gal boops

18. I knw chin personally n this girl nuh mix n mingle wid ppl so idk y unu put up d pic…she’s a hardworking girl …she nuh mix up either… look how long she live philly n she never on here sender u jus a look a hype…kmft

19. Mix up @ 6:04 come here Quick a Alafia Goodaz fr Canaries High you talking about a long time she a Suck pussy Kim Pussy is not her First I saw the Video them Alafia is No Goodaz Nuh man Nuh man Never Own She Yet a don’t knw why she calling her self Goodaz Suck pussy Alafia pink wall soon get the Video Met Alafia Kim and Damion was f***g in the Video Met hurry up and Get them Nun

20. Under cover secret **k out chin d ppl dem ave eyes pon u dem see ya mek move wid a man but we jus a wait fi d right move mek so u no affi a f**k under cover f**k out gal ya hide and a f**k we see u n d man jus wait

21. @unruly yes we all know a u dirty boops….. U can come in a chin league huh bout two shoes and bitch if uno have a file fi chin uno talk it and talk facts or when uno see chin uno move to har cuz nuff a uno a internet bad gal….boops weh lick out batty and suck the most pussy ca chat to chin cuz Nuh gal not boy Nuh have Nuh secret fi har u just hurt sey the man never did a use yuh…..why yuh mad thou bitch!!!! F**k a yuh,yuh get f*** and duck

You sad life low piece a shit weh never in a proper hairstyle gal weh a f*** so fi own good things

Hate idiot gal Kmt

22. Boobs! u look like baby shark, no face no shape and no man no want u but the shadow behind u boops, who no f**k u a who no want no f**k waste gal inna foreign,chin looks way better and that is a fact stop size up u self wid the gal your nobody’s matey so stop fool u self baby shark.

23. Old face munchy how u no mek the list weh still a hide a f**k bk and u and wingy turn friend no unnuh serious my girl u fi get fake friend fi the year no man u deva all him must have aids people people when unnuh see bk a come mek sure him show say him aids free

24. Me see har few times and me never hear she talk yet when me see har is either she alone or she and har man fren dem smh ppl fi stop Mek up story
    Me not even did know a chin she name

She cute thou

25. Horing old foot Donna British no stop send message bout she want f*k me man.stink hole gal you self esteem tun up

26. Me and that girl in the black work at the same place she don’t talk to nobody than the Jamaicans in her department.She just cut and go through and har face always pleasant with a smile.

27. Marsha u is on big bc mess…ole gangsta matress..walk n a f**k ppl man…u hav u man so leav ppl man alone…cuz all ya fuk down philly u nah upgrade….girl bye

28. Lol!u people are sick why worry bout people hole a fi unnuh pussy a get f**k no sah Philly need some man pure recycle cocky Congo and bk a unnuh a the two most undercover whore a f**k anything once pussy between the two legs no sah not to mention the undercover whore Dem like Kelly,chin,sister,tashi,shauna,pretty Nicki me hear u have a new man bubbles a true say u a f**k Greg boy oh boy no good gal deah a Philly who no mek the list a whore to munchy from Castor u still a f**k psycho!

29. Chin f**k congo and dem a try hide it @respect it nuh talk to j’can cause she swear she better than them…she is jus a whore and hiding it screenshot cuming soon

30. A nuh Congo alone CHIN f**k from ONE ORDER FACTS!!!!!….talk bout humble and don’t talk KMT..nah look.

31. Chin yuh memba deh man deh….deh same one deh gwann hype up yuhself and mek yuh fren dem hype yuh…tell dem nuh talk weh dem don’t know. A ur pussy but mi know fi aFACTt yuh F**K deh man deh… deh same big man deh!!!! ahhhh ahhh if i laugh…sit rite down

32. Suck plaka baby mother a somebody all she do is hype up and her so baby father have him WIFE a jamaica a live better life dan dis bitch like ur colour can mek him forget who rate him hold several seats cause chin is nobody and will be nobody so stop make har the talk cause me swear on my daughter life say me know she a f**k a boy that married but i dont wana bring dis nigga ina it stop gwan like you a somebody tek care a ur kids and leave man alone cause u n u man dem weh yah f**k set up plaka and d man ago cum bak and dust up u and dem we a wait mist bich

33. @stay Deh

A who send yuh bitch!!! You sound like u a carry a belly fi bloodclaat chin….all weh a gwan u ca step to chin and chat Internet alone uno have strength pan go suck yuh mumma if u got none bitch

You come a chat bout you know of a man call name Nuh idiot u Nuh have nothing name proof about Ntn Gweh and u Nuh know Ntn bout the girl you come a chat off yuh sour mouth

You fi tek several seat back a Nuh chin fault u never a get Nuh knowings lol

Placka have wife a Jamaica lol u sound hurt hush boo boo kitty

The world a chin a him wife so get a life

Who is u keep coming at chin ……

@staygud you a waste gal you get f**k and duck a bayyyyy

Leave a Reply to iggy Cancel reply