PINKWALL TUDDY WORLD……ALL WHO NUH LIKE IT GWAAN WATCH DI PINK

Pink Walls 001-Optimized

MettTttttttt!!!!!!

The wax n Canada ting yuh buss pon di wall yessiday a mash up dung a jungle. Met the girl name Kimberley Dixon.I know this because more than 15 men rush me including her cousin asking me for the video last nite.Them sey dem went dance by Stone love lawn a jungle and The selector play the audio clip and say big up Pinkwall.

This wax and Canada thing a Tek the place by storm,all dub plate cut already. It was even on smile jamaica on tvj this morning.Met I promise to get her side a story cuz dem wake the girl up outta her bed after 2am this morning fi tease har!‎Poor thing nah go can walk in peace ya now cuz on my way to work the men dem still deh pon di corner a discuss it.

Pinkwall to the world!

15 thoughts on “PINKWALL TUDDY WORLD……ALL WHO NUH LIKE IT GWAAN WATCH DI PINK

1. A de damn chute,a few will give yuh wats due tuh yuh doah nd de rest will continue tuh hate but watch…all I know from week mi a laff dem sad and funny at the same damn time

2. Poor thing…lol..A hope she mek some money offa it, if even fi mek di sting a little less hurtful… :ngakak :ngakak

1. Haaaaaiiiiii
      Ah hope shi get ennuff fi tek care ah di wax and Canada whey di baby have.

Afternoon Met and metters

QS

3. That’s f**d up if they’re teasing her like that. That’s one of the reasons people commit suicide and kill people. Leave the girl alone

1. nobodies teasing her ..when cliff ting did duh him thing it buss him fi a minute,when rosie duh har thing it buss har fi a minute when the woman dung a tivoli buss it up to now we are saying deading….stop mek things to be more than what it is,gully bop come wid gully juice outta back,tango blacks twee twee,la lewis i could on and on

4. No sah big up Pinkwall, ,everybody read, steal, and few gi di wall it’s due. The wall get I tru some tuff times.

5. :ngakak :ngakak I laugh tidday till a don’t know wah fi do an Mi no go dentist….pink wall gone dem affi come better wings caah ketch yuh

6. Some people can’t read because the sender CLEARLY stated that they woke the girl at 2 AM to TEASE her. :travel

7. Anon be that as it may,we understand fully what simplicity says and means.jeering is different from teasing/ridiculing.

Leave a Reply to Met Cancel reply