PLEASE CONFIRM OH

16 thoughts on “PLEASE CONFIRM OH

1. From mi “hear” yuh seh yuh “here” mi haffi scratch mi “hair an tek a deep breath of fresh “air”…

2. As anon @9:04 say from u “HERE” U KNOW A RAASCLAATE LIE…UNU GWEH MAN IT TOO WAY TOO EARLY FOR THIS CHAAAAAAA… DUNCE NUH BUMBO!!

3. Gm yall, sweetest needleye101 u know me see di “here” and remind miself that who know better do betta.Hence mi sey mi nah pay dis senda any mind.

More importantly this is a weekly trend fi zutupeks lie pon Princess Apple. The only way this would or could be true is if Met had it up as an exclusive breaking news and CNN,BBC and TMZ were reporting live.

Ps:Fcuk shaderoom,Pinkwall to di middlefingerflipping worl!xoxo Stars r us Apple!

4. If them even get lock up, how long are they planning on holding on to them. If it is true, I would like the judge to make an example out of them.

5. Look like a tru. Jay miss the all white last night and somebody ask boom fi him and him say him no hear fr him and he didnt show up at boom son bday party saturday either

6. people them a try to hide it, Jamaican people say it either go so, or near so. time will tell.
    Bronx nuh good again.

7. It look like apple and jaydon get lock up fi true because nasty Kerryann, sally ,mis Lou, and shamar was all over place for the weekend and apple was no where insight plus the big white party jaydon was missing and him the news all over sey him get lock up and mi nuh si him and him wifey Meck nuh live post sey people badmind them and a wish bad fi them .met apple did run guh Meck video as her dress hit pink wall sey it fake and now it all over the place sey she get lock up and she and jaydon silent. Apple yuh wickedness, a catch up tuh you and jaydon fi a abuse people credit card fi live hype life.

Leave a Reply to Real chat Cancel reply