PLEASE DOE BEAT MI….DEM SEH SHEBAAD ”BLOW/SPRAY ” PAN SMADDY…………DIS NUH NAWMAL

baby
MI DUS GET DIS-Social media has been ablaze with a startling rumour that popular roots play actor Keith ‘Shebada’ Ramsay is now the father of a bouncing baby girl after he posted the picture on his Facebook over the weekend.
The Bashment Granny actor is reportedly off the island performing in the popular ‘The Prophet’ play and could not be reached for comment, however, he is expected to return this week.

0 thoughts on “PLEASE DOE BEAT MI….DEM SEH SHEBAAD ”BLOW/SPRAY ” PAN SMADDY…………DIS NUH NAWMAL

1. Shebada baby girl this oh she is soooo cute! I guess she looks like her mom, cause shebada isn’t a very good looking man at all. CUTIE!!

1. Me belly :ngakak A Wanda how much him pay the surrogate mother. shibby dyck do not recognize a vagina if it brus gainst it

2. Mawning Met,Yeppie,Hbee..Ahem is ah fireman’s house in use du dah spraying woiee lawd mi just can’t at least not di fuss ting inah di mawning yah..Met mi supproise seh u was even able to write di fuss sentance and nuh pass out..if I nevah. Its a precious likkle gurl non di less. Sibby tek care of har yere..

3. Baby Ramsey look nooice. Daddy have har inna har likkle earring and pink bow. Met, daddy shibby spray/blow well, lol

4. Good Afternoon Met/Metters
    This headline is so funny. If a really Shibby baby she’s a cutie. A wonder if she a gho humorous like r daddy.

5. Either artificial insemination or him trip ova summen an drop Koki first into dat lady salt ting. Cos Shibby look like him allergic to punny.

6. Aaawwww what a tweeeet lil baby girl. No sah mi nuh believe seh a shebada pikney this!!!! :hoax2 A experiment him did a experiment, or him swing both ways??!! Cauz I did swear think seh him was a full blown battyman. It nuh impossible, but a dont think this baby is him biological child. I think Shibby know seh ppl love chat, & him have a play coming up, & suh him just post sinting fi gi ppl sinting fi chat bout. But if Im wrong though, then a woman really out deh weh mek shibby really lie dung pan dem??? A wonder if a suh when him a f*&% him cock off him finger dem & gwaan like gal???

7. I thought jmg is against posting baby pics an talking about babies? Not cause he’s gay that don’t mean you should put the baby pic up an have plp commenting about the babies looks. This page bias an shameful and contradicting

Leave a Reply to Met Cancel reply