Pinky wahmn, me have a problem me wah u post this fi me so d message can go across d board, pinky, i met this gurl august 19, 2019, she was so fun interested n even funny too, then we start dating, she showed me so much attention n even 100 calls for d day if not more, anyway she gud for the first three month, until i start having monent where my heart was racing for ntn,anyway it got me curious bcse wen she come around me get d same feelings, so me talk to her about it for three weeks, until she came over to my houe n confessed to me, i never had any reaction, bcse i was shocked n didnt expected it too, so we tlk and made an agreement then i brought her to the busstop n she left, the nxt day we spent time together, until she was ready to leave, so she ent to the shower n i was laying dwn buning a spliff, two twos her fone start ringing so i called it to her attention n she said answer it, i told i dont anna hear ntn unexpected cse it nah go can talk out, so me did answer d fone
And then me put it on speaker n a man voice answered n said browning, weh browning deh, so me tell him seh she nuh deh yah, n he said ” tell her a d taximan weh she give har number at the bustop with her man, which is me, smh, pinky me tell me self seh she a dead gal, anyway we cuss but me never lick only shake her, so me tell her seh a she alone a go a busstop, cse me nuh waah stop har proggress, so she seh rlly bbz, me seh yh, cse likkle pressure mek u crack, she bbz it was a mistake, so me laugh n say mistake twice right behind each other, u nuh care bout me fèelings èeh, anyway she left n càlled n we spoke about the things n feelings i have been having n seeing , so we reason n mek up but me did already love har, anyway, me mek she do sumn an her peep frown cse her sister caught me in the house, after i left n went bck to work, ina d evening me see she come n say she want to leave with me now, so me seh bbz , me a work, she seh she will take bus n go there so i gave her everything
I had n my fone so i could call her, so she txt me seh she reach n me fèel gud enuh cse she come live in now,anyway me hurry up n go home and bring some things for her, i was working at a carwash then, aftr me reach home we tlk bout wah gwaan n she seh she ago stay n take care a d place til she start help me at work, so one day ina d evening she go weh n leave me n never tell me n den she appear bck so me ask her weh she go, she seh she go shop fi mum, me jus shake me head but me heart a tell me seh she go fuck pon me ,after corona we moved from portmore to spain n think thing would a turn for d best, family start fight us, till me mother style we n seh we affi go bck a portmore, so we did but i sent her bck to her mom n i went bck to my mom bcse my house had been broken into n empty, till alot off madness hppn, til one day me call her n she give me bare tlking n style so me tell her bring me things come give weh she have at her house n wen she come me did give it to her, shell har dwn
Wicked wicked man an she get some f**k lick pinky me feel like me a get revenge but me did a hurt me baby, so me stop n send her home , pinky not even a call, anyway me go link her best fren n him go call her n me beg till me fool n she did forgive n we gud again u nuh till d attitude n no more calls wen me call har she always busy then she a promise seh she ago cal bck, so me get mad and call her and said to her me wah tlk to her, so she seh she busy n hanged up so me call bck she hang up again dis time d fone not even ring jus end call me see, so me private me number n called her n rell her seh a pussy u take me fah, u forgot weh u get a spain, so she seh tlk me tell her to come over n she seh no cse me rlly angry so tlk she will listen so me tell her my heart wid sum bbc n pclatt n more then she came over d same night nwent on her knees but me coulda see d dry lie ,smh pinky we broke up march this year n run up and dwn go station go complain on me telling lie n making mischeif,
She even bring man go couple a me family home n bring gunman fi kill me at me mother house , luckily i wasnt home star,smh, evn now she a tell ppl bout me a stalked her, pinky everythree day she n police track me n lock me up for nothing n realease in the morning so me start hide but she keep coming till she start bang me fren dem n carry police a dem yard fi look fi me, me go abuse all a d legal a look help but got none even up to diss day, she bring police a me work so me boss transfer me to ochi at the nxt branch n she come dwn deh too with two jump out and a squad car, so a work me a go a ochi n after reaching work one of d mechanics come hug me up so a mind seh jus relax and hear him out, so i did, then him tell me seh come we drink two shot, so we ent bck across d rd cse me almost reach pon d work compound, n thanks to corna for d mask, pinky we drink two shot fast n dem build up a spliff cse he said i should, then him start tell me seh me ex have police a look fi u, seh u have
Gun, so me puff d weed harder muma pink n done me special n order again, till him seh d boss see me first n send him to me under style, so him escort me bck ina d town til me get a moving spain bus n gone,but b4 me cut me tlk to d boss n him a seh me need fi regulate her cse she ago mek ppl kill me, so me nah lie two week ago me go link her for my birthpaper, passport, id n trn n nis n me bank card with 175k pinky, is a lucky thing me lock off sumn different cse me can save enuh pinky alot too, so me buy a gun and ten shot, n fired two n leave eight now pinky me done mek up me mind, d only way for me to stop hide is to get rid of her, i was going to pay someone to do it but where is the pleasure in that, so me ago jus do weh me need fi do, but me ask God to forgive me cse me see har duppy already, so me jus a beg u n ur fans some advice how not to hide from her and what to do so i can live peace ful, i am 26 pinky me nuh get no yute yet, n a 5 years now me leave prison al dat she a
Tell police, so me a beg some help for d last time, any police or solider or upper law authority, please cse she n 7 other person live n me plan fi kill dem all n d two baby, i swear on me life, me affi a kotch wid ppl n gud fren to survive, rite now me a see darkness lead me to d light plz rlly need it cse i swear i wont regret it n jus deal with wat comes after.
Smh
There is light at the end of the road son, just hold d faith an pray to God, he will guide you in the right part, ur too young to give ur life away because of one girl, I’ve been through worst an tried to end my own life but if I can make it through my darkness you can also, I really wish u were close so I could sit an talk to u. I pray an hope u find the light….never give up an never loose faith
Hey mi feel this enuh
Smh…..
This have me in tears😥😥😥😥😥😥😥 Sir please l. Please!!!! reach out. Where is this young King now? Anyone knows?
Sir done give up please have faith and pray harder.
If you need someone to talk with I am here.
God bless and keep you
Oh God this sad bad me feel u pain sender
Feel what kinda pain and him BEAT the girl!!!! Then turn round want kill her because she plan to lock him up for it?!? I just hope the police catch him before him catch her
So after him beat di gyal and she wah lock him up him wah kill her. Me!! 🙆♀️ hate man yf
This is too much my God.
Dis ruff🥴
Very sad situation… Please don’t pick up the gun… Its frustrating for you but I prey you get help soon
Pray young man
Have some of you guys read what the young man saying??
Because y’all comments makes no sense. Pray young man God will lead you that’s frustration talking
Suh after u kill her with lick and she start do that to you, you a bawl cree🤦🏾♀️ only hope she over ya and see did cause u have a gun now.
Jah jah …. sir I don’t know what you feeling but all me can tell you say killing her is not worth it. See if you can get somewhere to stay for a month and lay low eventually she will stop. I wish you all the best and pray about it 🙏
@ramona kill r before she kill him some woman a real drancrow I would do the same she a torment the man fi what reason why she Neva lock him up ina d time when she a get the bitch lick dem she a hunt the man wid gun man…..Mr. Sir yo should a lick r mad r
Wow.
My yute we beg u don’t do it. The devil is a liar
Please I’m begging you not to kill anybody. Those babies did you no arm. Pray and move far from her and start over.