PLUCKY RANKS…………AND HIS WOMEN

Two dance hall fools plucky ranks and Gaza dolly plucky pleaseee mi ah beg you stop f**k down the place pon Gaza dolly aka big bird she fi stop embarrass harself.

P.s. since when Gaza dolly think she bad bitch sit the f**k down everybody laughing at you.

GZ1

GZ2

GZ3

0 thoughts on “PLUCKY RANKS…………AND HIS WOMEN

1. GM but Plucky after di man shot you up fi him woman in Atlanta and make you change back your area code to 718 or 917 and make you buy a one way ticket to NY never to return you really mean say you still in a woman ranglings after you could a loose yuh life,a you say betta loose it over some pums

2. lol this nigga tek my associate go ah party an dem a f**k he whine up pon other ladies in the club man dolly asia this who u claim was up busted ass broke nigga smh kmt

3. trust and believe when mi tell unu seh plucky ranks a ole dutty badmine jancro. him badmine everybody from who have to who nuh have. real trollop this waste bwoy is.

4. Suck yuh mada croches licker ..it does matter if u a man or woman it seem like u want to suck his cock..get off his dick..it seem like u carrying pussy feeling..him nuh need fi bad mind any one.. Nuff a yall pussy/dick jumping out of y’all..