P*NIS, SCAMMING AND DI ISHALLRETURNNOT

Kaydian aint no1 dizzy but you, b**ch you cant stand me so sit the f**k down several seats shyt face. Your life is as messy as you point the finger be careful. From oneque yu man get lock up gal yu confuse **king ere there and everywhere *sippin my vodka* b**ch yu neva tink the hype would have come to and end? Should have put the scamming money to use, now u bruck and a look a come back. but nikki a d fool, keeping giving u info to werk and helping u out god bless nikki yu say nikki nah guh noweh yu obeah cant lef r lets c, 2 anuh come een like bl**dclaat mascot. But bi**h seeking attention goes a far way when u wanna gain respect and self worth. U cnt f**k my man all the call n tex u a tex him dont waste ur tyme. Bi**h bye
b6aa4794-5f26-4b93-af80-85abf3b0ba3e-Optimized
Screenshot_2014-11-29-12-01-52
Screenshot_2014-11-29-12-01-52-Optimized
Kaydian aint no1 dizzy but you, b**ch you cant stand me so sit the f**k down several seats shyt face. Your life is as messy as you point the finger be careful. From oneque yu man get lock up gal yu confuse **king ere there and everywhere *sippin my vodka* b**ch yu neva tink the hype would have come to and end? Should have put the scamming money to use, now u bruck and a look a come back. but nikki a d fool, keeping giving u info to werk and helping u out god bless nikki yu say nikki nah guh noweh yu obeah cant lef r lets c, 2 anuh come een like bl**dclaat mascot. But bi**h seeking attention goes a far way when u wanna gain respect and self worth. U cnt f**k my man all the call n tex u a tex him dont waste ur tyme. Bi**h bye

0 thoughts on “P*NIS, SCAMMING AND DI ISHALLRETURNNOT

1. Lol sey gad know, first d wol mobay know say oneque is not the father of ur child its gotti plz, gal yu wicked. Stop wuk obeah pon nicky get over self, you hate on everybody u sad bad. Now u bruck and still a try hype guh easy and stop luu

2. A yasso nice, nasty tina lol yu good doe. Karma ketch yu good to, yu dun fisher n yu c, yu dont even have the man n yu know him cudnt breed nobady fisher tell yu n guh gi d man jacket lol do better man. Now u deh pon nicky case want work and evrything, but she good caws all d rongs yu gwaan wid she really love u fi still deh deh fi yu god bless r soul poor oman.

3. Lo d gyal alone man, everybody know she n nicky cant lef no matter what, nicky been fool fi r n it remains. So what tru nuh body nuh waant unuh

4. THEM GAL YAH A MOBAY NO EASY THEM LOVE OBEAH MAN A SO TUDY AND HER MUMMA OBEAH CYION A CANADA MEK HIM A TUN GOOD FI NOTHING ALL SHE DEH A CANADA A SUFFER LIKE DOG

Leave a Reply to Britain Cancel reply