PONY MEK DI MONEY STRETCH O

56 thoughts on “PONY MEK DI MONEY STRETCH O

1. I doh understand dis gal
    Everybody pony a f**k she up under dem IG a like pic
    A wa do she? She have no fckin sense !
    All dis money dem claim pony start Mek and him still don’t have a vehicle nor a place of residence.
    Clowns

1. Shut the f**k up and don’t talk gypsy on this post what you really was trying to say regular?!byeeeeeeeeee

2. Although I’m not a fan of velvet but Sender you sound upset is what pony ram out your hole without giving you any gucci Nice up here fi we nuh call names of the hole dem pony ramming out please

3. Unno come out mi suck mi, stop blootclat watch mi old germs, guh see the nasty dutty termite whey send this in. yea wear any blootclat hair style mi wah wear cause mi can do that, mi easy fi look pon, I don’t give a f**k, unno opinion don’t mean shit, your guys are nothing but a bunch leeches that sit and peer out ppl life and wasting time in America. mi nah beg unno nothing suh stop blootclat watch mi yes a pony buy mi di Gucci dem and the red bottoms dem di dsquare dem, what’s the problem, you mad cause you not wearing Dem, come juice mi bitch!!!!! A no my fault unno man nuh man no put yuh in a none. Whey yuh kno bout mi man nastyness., so blootclat wat if him a f**k, him suppose to walk and f**k out gal hole wats the problem, unno a worry bout the wrong thing,yuh mad cause him nah look pon you, him have him things bitch, not because ppl don’t Bragg and throw things on social media that don’t mean they don’t have nothing. Guh see the slime whey a talk can bet yuh hungry and bruk like bokkle. Stop watch out me and mi man life nasty dutty slime come suck wi and stop watch wi,

1. Raaaaaaaayyyyyyyyy dutty velvet weh yuh say yuh UPGRADE from Happle ‘tink mouth brother, ah you name from Rainbows to Red Bottoms :ngakak :ngakak Thank God Milkshake and the Twin run Batty Man, fully Lotioned Pony or you wudden have him fi gi dem big talk yah :thumbup :ngakak :ngakak :ngakak

2. But at what cost?yuh Pussy well shit up a bay worm a run up and dung inna yuh pussy. Yuh sick all yuh head a nyam out. But anything for Gucci right. joke dis. Pony was at uncle party with a real bad bitch when yuh come yuh get a bottle and yuh never see him fi di rest a di night idiot gal. Rico have a right diss yuh an lef yuh yuh nuh have nuttin fi offer wid yuh big empty Pussy.yuh suck cock like dawg dats why all now di braces nah do nuttin fi yuh ugly mout a wa do you skatta shot. Yuh teeth look like finger. Real bad bitches don’t do surgery fi get man dem naturally get man.broad head midget gal go back on that table so they can remove the 2 suitcases from your side ya look dumb you bird ass bitch

3. I see you went to school and warm the bench/chair. Please take some of the Gucci money and go back to school Ma’am, and while you are at it, enrole into an etiquette class on how to be a Lady and not a hoodrat.

4. Dutty nasty gal whey yuh know bout mi manfrom wat him have from wat him don’t have, how about you show wat you have, old slime,

5. pure shit in a yuh pussy girl. Remember seh a batty pony love. He only keep u to do the swiping so shut the f**k up. Don’t act like u get them Gucci easy. Yuh affi do a lot of things fi them suh yuh deserve it. F**king idiot gyal.

6. U NEED TO TELL PONY TO TAKE CARE OF HIS F**KING KIDS….. BAD BLESING AGO FOLLOW HIM… HE HAVE LIKE 6/7 CHILDREN AND DONT MINE NOT 1 OF THEM…… SAD.COM

7. My my I see just another gully rat dressed in brands be CAREFUL the rats traps are very sophisticated these days

8. I follow this girl and from what I see she’s a very pretty girl nothing is wrong with her the sender is a straight hater and that pony guy every time I see they put him on this site is with a girl that means it’s one of the girls he use to sleep with put him up they didn’t know he love batty then from my point of view this is someone hating keep living ur life guys and ignore the haters y’all must be doing something good for them to hate on

9. Downscale is a big batty man you come a defend a known batty man and every man him walk wid a batty man from la to Bronx gal you pussy shit up a really met site you come pan a defend batty man?? Gal you walk and stalk the man like a mad gal you no used to nuttin Bitch the two likkle brand name you get a mad you, pony cannot leave you cause a kill yawh go kill him. Mad rass gal.. pony a batty man gal open yuh yeye and stop make name brand shut dem pass him fishery. Mad rass gal

Original bubblelikesoup

1. She mad fi true lmao
      If pony vex wid she a mad she mad tpc pare bawlin
      She fren every gal weh pony a fck she fool u fck
      Tashine yuh need a new Man U a laugh up wid shan bag white gal and she tired fi give pony woman Mek u fool suh gal

10. Badmind is active, I like her she’s nice I don’t care what you guys say. Very pretty girl I admire her so much

11. Waste gal bubblelike soup where u know the man from u love follow rumors them man deh a straight galist from yard and a bay galist friend him roll with stop tell f**king lie pon the man n the rumors not going to stop him from f**k yuh mother Aunty niece and sister

12. For real I don’t see anything gay about pony unnuh need fi stop try spread rumor on the yute name man that’s real gay u guys are not talking about stop hating on the yute and let the man live out of every guy I know this guy name always calling on girls only mix up people always coming with rumor

13. Pony sleep with so many different woman in LA how she think Pony is her Man an dem live in two different state? Part time man nuffi get dem type ah own up. Hide and f**k that man cah him is a embarrassment

14. Furthermore him chat yuh wid him next woman dem and seh you pay fi yuh own things an yuh stalk him down. Mi woulda neva own up nuh man weh gal run and shame him when dem find out him have roommate an nuh have car

15. Stick a pin give us a list of all the man and woman pony sleep with I bet you can’t call not one man name stop tell lie on pony he’s no battyman from I know him is bare gal him name deh pon. We waiting for the list mix up people. I know if milkshake, the twin, Tamara, velvet,Erica, the twin friend,

16. Pony stalk down the gal wicked wicked too him watch every move she make him jealous over her and this is real story

17. Furthermore they deserve each because pony walk &harass anybody that try to talk to her and hate the man, pony have nuff a littte editot gal watching her pon the road every move she make pony love and rate her thou not gonna hate.

18. Anonymous wid de long post a try counteract velvet comment a you send in the gal go find a life & leave de ppl

19. You people or so wicked I watch her snap and I see pony taking out his money for her stuff all the time stop tell lie on him as much as I don’t kno him personally but I watch them all the time , pony always tek her shopping seems like she duh post on Instagram but on Shi snap & him is the one that pay for them. I see them at rodeo drive shopping in Cali all the time whey Shi fly out, give props whey it ddrew,

20. Pony disgust me he’s in my friends dm every min and my friend just show everybody and her man & just be laughing at him. & I everybody say tha all he do walk & stalk down ppl dm, makes me sick. Pony what is yu look fah lol.

21. I always see pony spending pon Shi if you follow her snap you will see she post every single dollar he spend on her he be cashing out

22. So why pony and tashine hurt unuh so? is it because pony f**k out nuff a unuh and a tashine him money spend pan? or should i guess cause nuff a unuh used to pay fi f**k? the big bloodclawt horse back hair dresser gal still want pony bitch so shut the f**k up. Tashine have a job, drive a cyar unuh only dream of and live inna har nice clean apartment while unuh bungle up like rat and raoch so what the f**k is next? if she want stalk pony she suppose to, cause him stalk out the draws she put on. me say unuh live fi talk bout ppl guh see who a talk behind the scenes and not even have a pot fi piss inna. Aye gal whey go uncle dance an affi hide you shoulda f**king shame cause pony cyah hide tashine. sum a unuh whey complain bout the man sexuality vex cause him f**k an look back, and care 0 about pony I AM STRAIGHT UPSCALES DEFENDER… Who Vex?

23. Is bare lies. If pony did love Tashine an rate her him move her LA long time but he keep it long distance so him can live life wid next girl a LA. Pony have him woman in cali she just nuh own him up true she shame Tashine him use fi credit an hype this facts

24. Pony live in my dm, him annoying Essie, puck think I’m going to screen shot it in so y’all can see

25. come suck tashine she tell she wah run behind man lef har pickny and job bitch come outta tashine life dutty bitch and go wash you stinking pussy.

26. Mi si pon har snap & Instagram,like him fly her out very regular, so whey de gal him live wid deh a La, whey Shi live underground upscale is at every event. Birthday v-day -ferns party every intimate gathering I see her mi nuh see nuh Otha bitch last week Shi deh a bagwhite yatch party hugging up & kissing up lovey lovey!!! All in a him bed pon di snap a suck out tongue and them things there, A Shi him up front with, unnn low di gal mek Shi live

27. First of all Tashine and Pony is ntn more than social media hype…if it works for them then it works. But it’s full time someone check Tashine and mek she know she’s a damn idiot. Pony full a gyal…Jamaica and LA. Pony fly Tashine go where? Tashine flies herself out there whenever she annoys Pony enough for him to say yes. Pony buys what Gucci and red bottoms? The sender up top who said he tells everyone she buys her own stuff was very correct. That’s exactly what it is. Tashine more fi mine pony than him mine she. If you love your man inspite of the fact that him have u as a blasted fool…then love him…but don’t come out here pretending that it is something that it’s not. Also please stop send ur little friends over here to comment and say you and pony this and that and u pretty and Rae. Because we all know that without those cheap ass shots u nothing really. Girl you damn well know pony ain’t doing shit for you and the time u tek a buy how much Gucci stuff to fit in with apple you would go buy good furniture and go back to school because u dunce as f**k!

28. Tashine stop comment comment anonymous we know seh is you frighten gal. You is di only fool want to up front wid pony him next gal dem just want di likkle money him a mek now and hide him pony invite him next gal a boat ride an she don’t want come true she don’t want expose wid him so you fly you mad self an pay fi yuh owna ticket. You sharing pony cocky and money dats why him can not buy you di dear tings dem you get di cheapest of everything cause him cali girl want di best dats why you always look cheap and hair f**k up. Nobody frighten fi pony but you mad desperate self. Pony not allowed on di next girl dem snap nor Instagram just you want promote him. Not even di bad bitch him bring go Uncle party want up front wid him she just go cause pony beg her an she can keep shopping wid his money

29. PONY A SNAP HIM A TEK GAL SHOPPING….. HIM NEED TO SNAP HIM A TEK HIM KIDS SHOPPING…. BAG WHITE SHOW WASTE BWOY PONY HOW FI TEK CARE OF HIS KIDS LIKE HOW YOU TAKE CARE OF YOURS…. YOU A PONY GENNA .. WASTE BWOY TEK CARE OF YOUR KIDS

30. 3:36 am bitch you need a f**ing life, wow! I want to be like them when I grow up, tashine and pony really hurting your head bitch mek you can’t even sleep in your bed, 7:00 in the mawning from I born out a mi mumma belly, go get some sleep bitch I bet bags is under yuh ugly man face.and leave di ppl dem like god damm yuh sound hurt, hushhhhyou keep talking about this bad bitch from the beginning of the post and all now you can’t call name, please take several seats in the back. Look pon you calling di gal dunce mi see di gal post her degree them multiple time pon social media & honors I bet you can’t show none, come off the people name now, dutty gal. If yuh hate tashine and pony so much when you see dem kill dem blootclat and done man cho. Where the f***k tashine suppose to get money from. Pony buy her ticket and every pussyclat shoes pon di gal foot. Facts mi nuh really understand y you worry about the ppl dem business ddoh.

31. I thought pony was bruk as some claim so how the girl dem only wa him for money lol, it’s obviously some born liars deh pon yah. Nuh girl can’t get a $1 from dutty pony him cheap like wah, tashin a di only bitch mi see get things out a pony nuh body else not even him baby mother dem, she wasn’t wearing no brand before pony so obviously a pony mek Shi wearing dem now and nothing nuh wrong wid that who pussyclat Vex.. A bay! A Shi alone allowed to post him you should say girl, pony a good looking boy which gal wouldn’t wah post him, A tashie him gi di torch fi carry and it a kill unu, why as the gal guh La and pony put her in a Bentley and carry her out and splurge pon her unu put dem up. Bad mind a kill unno , mek ppl live man , mi like her mi watch her page daily and follow her up so mi know a foolishness unu talk about the ppl dem. Like I realized a she alone Allowed to post di man, when you find di next gal why can post him send her in A she look like Shi a di wife to me thou. Talk truth

32. THis Stale Now!! Next, but velvet Neva hide when Shi write up a top suh mi nuh see why di gal fi hide now. Di ppl dem don’t care mi see velvet a road last nigh happy a wine up and pony a strip club the ppl dem really don’t care, I talk justice when I see it.

33. Di girl him take to uncle party funny enough Shi don’t even want pony, coming from her mouth she say she just want eat out him money, and use him , a ediot dutty velvet alone see use fi ediot pony, no body else don’t show pony no love. di gal say him very annoying all him want to do is tek up resident in a yuh phone, & a try take over her life& how him cheap, them went out to breakfast right after uncle dance and him watch him pocket, the gal Shi Shi affi just laugh, all strip club him deh wid di gal,

34. I remember when everybody use to say how Apple dunce and tashine was writing for Her !!now the girl dunce, people are the worst now a days, leave people make them strive, jealousy and envy not going nuh whey, even thou mi hate di 2 a dem I don’t like tashine or Apple dem too hype over nothing. Wid dem mek up body, mi hate unnu, I’m a met fan I follow every mix up on here so I’m aware of both a dem

35. why tash & pony so important to yall, stop make these people feel like celebrities, you people go out of your way to talk about them daily it seems to me like they doing something great to be bothering so much people. so pathetic if you ask me. seems like sleepless nights and days they giving yall. the world we live in is so unjust, why hate just let them be.

36. met tell dem to send in a pic a di bitch that was at uncle party wid pony.lie lie lie, i was there met and the man wasn’t there with NO GIRL,he was there with kera,kerri,toya,shan& cindy nobody else stop talk what yall dont know, here is a real fact.

37. Yuh know seh me haffi laugh!
    Tashine Yuh use yuh credit and pardna draw tek out Benz girl … pony never put nothing pan it .. you should be proud a yuhself yet u a buy yuh own things fi hype up a batty man fi Mek him look RICH !! You weak and dumb yuh fukkk!!!! Everybody knows you buy your own things or give pony the money to buy it ! So everybody weh claim dem see pony inna snap a spend no matter what a TASHINE a spend ! She buys her own damn plane tickets to go LA & she is barely in LA!! As pony Mek a likkle money the first thing him do a run go a Hollywood guh spend it off! Pony ain’t shit yes him fck a lot of bitches cuz he catch dem wid d namebrands!!!! Only licky licky idiot gal like tashine pony can ketch wid him name brand and fake jewelry plzzzz!! Do he even got papaz in merikkka?? Do he av a driver’s license? Is pare rental car pony drive tpc and we all know a Bag white pony kotch wid we need to see your place of residence !!! PONY EVER A BEG GAL KOTCH TPC NO SA!!! Dis man don’t have jack shit but CLOTHES AND HYPE!!! Him name a call pan BATTY from Jesus was a boy … him love when gal mind him …. PONY LOVE HITCH UP PAN ANY MAN WEH HIM TINK A DI BIG MAN RIGHT NOW.. licky licky bad ! Plussssssss dem seh him cocky LIKKLE tashine talk truthhhh ! Dwrcl What’s there to run down??? A jussss weh day pony start visit him kids Just d odda day! Tashine need fi go siddung cuz pony tiyad fi kick she Ina fi r pussi n tell her fi guh one side she can’t ask pony bout nuh gal UNHAPPY U FCK! If pony left tashine today she kill her bloodclat self and that’s FACTS bout pony a mad over .. pony dem a opportunist my girl. You got him a Benz to drive roun inna Bronx wid mad bitches posted in the front girl bye !
    You a nice looking girl step ya shit up n get you a new man boo!

38. Yea a nice looking gal fi true. Pony is a big waste boy Wall Street money Fren and nuff man whey pony money can’t match up to seems like dem have interest in her. I see them trying to look her at a few parties, I don’t know why she don’t take one of them.!them man deh heavy heavy , them money makes a lot of noise . I don’t know how gal f**k pony thou??? He walk and look down to the dogs pon road he sick my stomach.

39. Every time people speak truth unno come an talk bout hate. Speaking bloodclaat FACTS weh mi know! Tashine stress out an unhappy wid pony FACTS Tashine pay fi har own tings FACTS Pony start mek likkle bit a money LA an spend it pon di classy yankee gal dem in Hollywood fi impress dem an use out di Jamaican girls FACTS yankee is not frighten fi pony an he knows that so he have to run money pon dem FACTS Any girl frighten like Tashine a bare advantage him tek. From him baby madda weh use to mine him to milkshake right on dung Pony is in a relationship of convenience wth Tashine FACTS Pony buy small items here and dere like Tory burch fi Tashine but is she buy di rest mi eva talk di whole a weh mi know Tashine drop dead FACTS Tashine is one big mad stalker gal fi Pony FACTS stop tell lie unno relationship sad bad an she do plenty crying and lonely nights an is not di first time mi hear say dat boy cocky very small

40. @cho bloodklaat u sound like one of tashine ex friends from what I’m reading n from what ur saying u sound like a hater u don’t know anything about pony else u wouldn’t be talking all this crop but keep talking cause pony is like my brother n I know everything about him n you are talking opposite about him what trying to bash someone doing for u it makes u feel good ? That’s the devil and the hate inside of h doing that u need Jesus lol