Morning ooooo. Can you please ask Poppy why him block the man after the man say him an Poppy shared Henny in Ghana. Dwl. Not nice Poppy. Not nice. Lol.
16 thoughts on “POPPY WHY YUH BLOCK DI MAN JUS CAUSE HIM SEH UNO SHARE A BAKKLE A HENNY?”
No sah this summer the wall aguh haaard!! No dah post yuh kick out Kasi and Bolt! Ketch di man too nuh him thirsty for Poppy and lil more henessy! Mett! Mek i gi u a joke! U memba battyman U-girl u posted waday that passed awaay? Hahahah was frenz with a girl poppy link but U-girl hid in the closet and watched the f***h and start masturbate and seh poppy buddy likkle him did affi stop masturbate! :ngakak :ngakak :ngakak he had to wait till Poppy lef cuz him neva waa nuh gun but :hammer
Da one ya collapse mi lmaooooooooooooooooo mi did a try jump pon Met bike but the strength just no deh ya wooooooooooooyoooooooooooooooooooooooo whyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
That battyman is #unruly dread :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak
I wouldnt even follow up this shit, everybody know seh liquor is a yes man’s best friend, as it rise dem skin ketch a fire. Mi wah hear some a Poppi groupie tales cuz him a gwan like him wah fck down the whole Jamaica mabe the whole caribbean, the gyal dem fi taalllk !
No sah this summer the wall aguh haaard!! No dah post yuh kick out Kasi and Bolt! Ketch di man too nuh him thirsty for Poppy and lil more henessy! Mett! Mek i gi u a joke! U memba battyman U-girl u posted waday that passed awaay? Hahahah was frenz with a girl poppy link but U-girl hid in the closet and watched the f***h and start masturbate and seh poppy buddy likkle him did affi stop masturbate! :ngakak :ngakak :ngakak he had to wait till Poppy lef cuz him neva waa nuh gun but :hammer
:tkp
Da one ya collapse mi lmaooooooooooooooooo mi did a try jump pon Met bike but the strength just no deh ya wooooooooooooyoooooooooooooooooooooooo whyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
That battyman is #unruly dread :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak
Omg y u start su early. Right off the bed I reach. :sup2: :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak
:ngacir2 :ngacir2 :ngacir2 :ngacir2 :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak
Tumble the phuck dung! Budufffff baf :sup2: :ngakak
Drop a Grung to rassss…. woieeeee Mi want peepee :ngakak :ngakak :ngakak
Poppy need to slow down and be very careful…lol
Buddy little fi true and he can’t do one shit kmt
The man block him cause him seems like a stalker. The man being polite and give your thirsty ass some a him liquor and u tek it to another level.
This kill me to clattttttt :ngakak :ngakak :mewek2 :mewek2 :ngakak :ngakak
High levels of f****y this! Whaaaaat!
Defend u thing! A weak! Summer yah hot bad bad bad!
Summer ending with a BIG BANG Spoon :ngakak :ngakak
I wouldnt even follow up this shit, everybody know seh liquor is a yes man’s best friend, as it rise dem skin ketch a fire. Mi wah hear some a Poppi groupie tales cuz him a gwan like him wah fck down the whole Jamaica mabe the whole caribbean, the gyal dem fi taalllk !
A di sed Hennessey Vegas sing bout