PRETTY SOON WE GWINE ALL HAVE A DOSE A CANCER

DEM SEH NUH EAT MEAT CAUSE A BAG A TINGS INA IT BUT LOOK AT WHAT THEY ARE DOING TO THE VEGETABLES

4 thoughts on “PRETTY SOON WE GWINE ALL HAVE A DOSE A CANCER

1. Oxycontin??? Yes we dead fi chue. No more need for W.O.M.D…just export produce that has been exposed/injected with toxic levels of oxy. Either an entire population will become addicts or they will drop like flies. Sigh!

2. No wonder Stephen Hawkings seh wi ongle hab 200 more years fi find a new planet fi guh live. The earth, air and water is fckd. China is a pollution soup and dem a farm nuff food send come a farrin, dem ginga full a lead, di water is a mess and so is di air. Dats why di govt a JA fi cap di mount a cars on the island, cause is a likkle land space and all deze vehicles a let out dem pollutants.

Met, nuh just di food, wata and air alone missis, all deze cellphone and wifi waves a fck wi up too. See di mount a anger and unexplainable crimes wah a gwan, ppl brain circuitry fckd up. Wi on di decline and di worse part a we create dis disaster.

3. To bomboclaat. ITS NOT CANADIANS ALONE A GO DEAD, A ALL A WE. MI DEH A TOWN DIS AS WELL BETTA OFF A BUY STEW PEAS A PRINCESS STREET FROM THE MAN WID. THE CART EVERYBODY. A NYAM IT. THE PUSSY PAN PUDDING NEVER KILL WE A PRIMARY SCHOOL. WA THE RASS DIS FADA