PRISCILLA HAR ”MEN” LEF HAR GIRL

Dirty Priscilla along time me know you bad mind me.how you so sad you make me run weh all a me friends true you want deh round me fi di likkle money weh me have.you try everything fi my men left me and it cah work you blind…everything weh you have on a my money buy it thank god fi me fi mek yuh have a good birthday cause yuh di stress out…a regalar me feed you. .me hate yuh

pri

13 thoughts on “PRISCILLA HAR ”MEN” LEF HAR GIRL

1. Through not true.you said my men but I don’t see the need fi correct u there cuz most likely is not ONE man yuh have ijs.Priscilla really tek ALL a dem too?hush hun ,done har yes!!

2. :travel :travel :travel Slowly I’m leaving. Slooooowwwly. So you and Pricilla was sexing at one point? Honest question because I cannot find a man to mine mi like how you was mining Pricilla. Yuh must did love har. Typical case of “thin line between love and hate”.

3. Who a who?!

Senda, the way yah brag me ago think you buy priscilla gucci slippers. How you dress up gal an left you self a wear lean boot? If a the opposite the dressing no up at all.

Either way unu look deserving of each other :ngakak

4. MET MET THE X6 MAN GET WEY, DID U NOT SEE THIS COMIN HE WAS UNTOUCHABLE FROM THE START, A THE TAXIMAN THE TRUE CULPRIT, THE WOMAN AND HER DAUGHTER BAWLING SO IS ALL OF US

5. Mi nuh know dem people ya, but met di X6 murderer was found not guilty. Observer just posted it. I hope he gets worse than what he did to that young man.

Leave a Reply to MAMACITA Cancel reply