PROVOKING CHIN

chin_1
Hiya Met,
Can you‎ tell me why unno woman do certain provoking n war-boosting things?? Why Shauna Chin saw the need to a send Valentine’s day shoutout to Gully bop’ s new wife?? She and the girl ain’t no frenz but to be fair to her is a regular thing me get fi understand ex women n sidechicks do.What them call it??throwing shade?
Met is last week me hear ppl a agree with u that from u n someone ain’t frenz u not suppose to a hail them or chat bout them like u n dem a companions.I think it was the foota hype n bounty ‎killa friction. When war bruck now and a girl dig off a girl face nobody no bother check the provocation levels. As a man I don’t want my ex girl a hail my new girl at all.It just plain wrong n stupid! Gully bop’s new wife i wouldn’t blame you if me hear you shot Chin a deaf ears box,she must go siddung n unno woman stop Harass n provoke your Mate!!

One thought on “PROVOKING CHIN

1. Chin miss di kindness poor ting guh find ah nex mad man becauze dis one dun wid yuh an di wwe gal wey Bop get nuh badda guh try padlock she cauze dah gal nuh fair yuh shi ready fi sen pan di stairway to heaven di iron balls, di money gawn rotten teet juice wen drink gawn wat are you going to do germs??