Ok Puss wi get it now inna u house nice so u can stap show it off. In dey mus hard fi dust d mount a coutriments u have all bout. U all waan show off u soup a cook u push whe di pickny sign from before u pot more dan once.
Mine di type a figurine dem u have in u house, dem black scary lookin summin dere whe u a call Lisa n Dionne look quite evil like some vampire, devil bat
No sah wha a bad livin fambily
Ppl like this exist , u have too much time on ur hand y all taking this shit to next level I dnt knw this woman but she stay bad at least fix up urself if yah go put on a show
Disyah sinting gone 2 far now….if unu nuh hab no respect fi unu self have some fi unu Mom and unu children…poor woman must be heartbroken. Unu do bettah now man..cho
Dwrclllllll Jamaicans is not some ppl to mess with.no sah I don’t wrong her burry dem. Yes and get dem out your life after the service tho let the dead rest in piece lol you can keep a memorial for her once a year still lol mi like it you maddd
Sometimes family do you no good just cause they your family don’t mean they goof to you.god knows what this family did to this woman seem like she had enough. I like her tho she make a good laugh out a bad situation
Puss, yuh shoulda neva get the kids dem involved inna unu cantakament…mi si pon one ah di papers the word hate and dat look like the children dem handwriting..Puss, it did funny at first, but best way fe deal wid yuh nemesis dem is tp pay them no mind; just let them sink in their own pile of shitt…don’t sink and stay on their level…yuh place nice mummy…
I think this woman is hurting. Whatever Kerry did to her hurt her heart. Some people talk out their problems, some cuss, some drink, some run go counseling, some smoke and some mek videos. I hope one day they can forgive each other and live like how sisters should live. It don’t look good
And further on in the news…..this grown ass ugly woman Nuh have nothing better to do?
Ok Puss wi get it now inna u house nice so u can stap show it off. In dey mus hard fi dust d mount a coutriments u have all bout. U all waan show off u soup a cook u push whe di pickny sign from before u pot more dan once.
Mine di type a figurine dem u have in u house, dem black scary lookin summin dere whe u a call Lisa n Dionne look quite evil like some vampire, devil bat
No sah wha a bad livin fambily
Ppl like this exist , u have too much time on ur hand y all taking this shit to next level I dnt knw this woman but she stay bad at least fix up urself if yah go put on a show
Goodmorning all
You know last night she call pon ragga show. She go ah fish fry and fight har family dem fling bottle and bare tings.
I feel sorry for dem mother who would belive dem is sisters! dam shameful
Disyah sinting gone 2 far now….if unu nuh hab no respect fi unu self have some fi unu Mom and unu children…poor woman must be heartbroken. Unu do bettah now man..cho
mi caan believe is her family them do-up so. dem need counselling.
Mental Illness is well alive. Feel for her Pickney they shouldn’t be apart of the foolery.
Met mi a beg yuh fi please stop waste your good space pon dis possessed woman.
Dwrclllllll Jamaicans is not some ppl to mess with.no sah I don’t wrong her burry dem. Yes and get dem out your life after the service tho let the dead rest in piece lol you can keep a memorial for her once a year still lol mi like it you maddd
Woman house look good y’all NY bitches that live in room love to hate gtfoh
Sometimes family do you no good just cause they your family don’t mean they goof to you.god knows what this family did to this woman seem like she had enough. I like her tho she make a good laugh out a bad situation
If anyone watch the movie Blood sisters well that’s the kind of person Kerry is she is like the wicked sister in the movie I don’t feel sorry for her
ok enough of this crap new story
Gwaan mi fren Puss dun dem mi sey
ok this is just stupid.
Bway puss. When Mi want bury some people ah you Mi ago call..You do funeral good..all keep dance after.. boy weh you deh???
This lady is seriously hurting….I love her sense of humour though…What does RIF mean??? Rest if Fire??? dwl
Noooo say dem ppl yah nawve nuttin fi do…
Bubblelikesoup
Puss, yuh shoulda neva get the kids dem involved inna unu cantakament…mi si pon one ah di papers the word hate and dat look like the children dem handwriting..Puss, it did funny at first, but best way fe deal wid yuh nemesis dem is tp pay them no mind; just let them sink in their own pile of shitt…don’t sink and stay on their level…yuh place nice mummy…
PUSS JUST STAY OUT OF THEM WAY YOU WILL BE BETTER OFF
Puss, dont mek the hatred become a generational cycle…let the children dem/cousins live lovingly..
I think this woman is hurting. Whatever Kerry did to her hurt her heart. Some people talk out their problems, some cuss, some drink, some run go counseling, some smoke and some mek videos. I hope one day they can forgive each other and live like how sisters should live. It don’t look good
Obeah woman, bout put inna fridge
NO SA Puss sick in har head to bloodclot! NO NO NO