QUESTION??

GARY SHERLOCK YUH NEVA HELP CARRY YUH GRANNY CASKET ? MI NUH TINK YUH DID HELP AT ALL BECAUSE DIS IS ONE BIG INSULT TO DI DEAD..WE KNOW YUH NUH SHORT A CLOTHES BECAUSE YUH WUDDA HAUL THE CLOTHES OFF A WILD ANIMAL AND WEAR IT IF IT COME TO DI TEST..SHIRT AND PANTS OUTA FUNERAL STYLE NOW ??
Screenshot_2014-05-21-13-36-44

0 thoughts on “QUESTION??

1. Every one of these “MEN” looks grawny and sick!!. Unnuh sure Seh this wasn’t a pre funeral for Any of the 4 MEN” standing here. Beside the clown innah the “overhall”. ketch Ah pre pon all the one innah the red looking pants and aqua pant. Why are they beating battyman ah yard again????
    Ssssssick tuhmuk

2. The one in the aqua pants got me confused as hell…his outfit is the worst, but what is more disturbing ah the sketel bam stan up. Him hair well plait up like dem likkle primary school girls and im pants tighta dan any skinny jeans that I own…I just can’t continue on :cd

1. :hammer :hammer :hammer :hammer :hammer :alay

Onu a kill me in here! Heniken, Yep! Met….and all onu a murda me…..yep! WHEY YU SAY….GOOOOOOOSH! Priamary school girls…

3. Dwl @ haul the clothes of a wild animal. Him no have no brought upse. Good God show little respect and dress appropriately. Nah no class.

4. Met, what if there was any invasion of some type? Who would find for the women and children of the country? These tights wearing felines?

If you’re a parent, would it not break your heart to see your sons transform to women right in front of your eyes? Look at their frail, feminine, dainty bodies?

Are these felines fathers? Wouldn’t that be tragic? To be a young man looking for paternal leadership and be given this as fatherhood?

Wouldn’t a woman that’s attracted to these felines be considered a lesbian? Or wouldn’t she be better off as a lesbian than with a feline masquerading as a man?

I’m utterly convince these down low black men are the cause of the high HIV rates in black communities. Any man attracted to this style of dress is a batty man and is totally in tune with his feminine self.

5. A bare sea creature stand up desso mi unnu Eva see a population of 45% female 20% real male and di rest a sea creature no wonder do much woman tun to woman cause the picking velly velly slim where man is concerned

6. I am so bothered by the top maggle stan up of the mrs in the teal pants a which part him put him teely ?

1. Yuh too rude bout it lap up, :ngakak more like it fold up like when rain a fall and yuh wrap up under yuh sheet

7. All dah specie deh inna d aqua marine colour pants look like him theif a wear affa fi him gal pants!!!!

8. but if me a pawstah an Gary come inna my church… smh Met me say even him sisters an mother look well put togedda…well me neva see Nage but di odda sista an mada look well put together an di other kids..but not Gary..him haffi be di stand out clown at the circus…yuh see how di boot big? a jus di nose an wig him need

9. Death really nuh hab nuh power!!! Cah granny woulda get up an gi di 4 fart dem one blood#$@%^ bax and guh bak guh lay dung. Nasty set ah undercova mange dem

Leave a Reply to I Shall Return Cancel reply