QUICK SALE AND SMALL PROFIT

DHQ

Sher u and you friend dem sell P**sy fi get a forward in di dancing industry now you Ah buy man Fi stay wit u sher u tough like board house your swim wear launch was a flop people hardly did deh deh ! Marsha ah upperclass man for you sher u walk naked and wear lace clothes 24/7 u ah mess dress Mekka sher ! Sher dem seh u sell it small island u still live wid mommy toughness

0 thoughts on “QUICK SALE AND SMALL PROFIT

1. Anu sher file unu fi sen een.. Sher is a trying girl weh passionate about her dancing and know wa she want n a go for it.. Sometimes we all have to be in our parents home till things pick up the right way or we develop the mindset to be on our own because that comes with major responsibilities… I’m proud of her she buy a car and she start a swim suit line now, so i mean she’s trying..

Who unu mus talk bout a the one name Renee sixthirty puppytail, she invent so much dance n dont have a bed when sher try buss har n mek she go d small island not even passport d girl nva have n mi kno every young ambitious girl if them parents nva get passport giv them from dem reach 18 dem a get it fi dem self.. All renee do a depend pon har mother fi do everything fi har.. Dung to pad fi har mada afi find giv har, d poor mother nu stop complain n cuss har fi tek money from d man dem wen she go sleep wid dem n stop mek dem buy har pure micnad clothes.. All Konshens she f**k n all she get is a sneakers, who she nu f**k a who she nu see…Renee u fi change u life Tanya seh she tired fi con the old man dem fi mind yu

2. Sher mi nuh have nutten bad
    Fe swh bout yuh
    But mi know da likkle youth
    Yah.
    Surprise yuh deh wid him not a bad likkle youth never know ah yuh type dat.
    Duh yuh sher nuh business
    Bout ppl

3. T̶r̶u̶e̶ I̶ l̶i̶k̶e̶ S̶h̶e̶r̶ a̶n̶d̶ n̶i̶c̶k̶e̶s̶h̶a̶ b̶u̶t̶ r̶e̶n̶e̶e̶ 630 c̶a̶n̶n̶o̶t̶ d̶a̶n̶c̶e̶ t̶o̶ m̶e̶ s̶h̶e̶ a̶l̶w̶a̶y̶s̶ s̶t̶a̶y̶ b̶a̶d̶

4. Good morninggggg
    Sender Sher say fi ask u if u get paid n y u maddddddd lmaoooo I don’t know Sher or har crew but senda I’m picking up on a bit of jealousy but prayer will beat it back u hear

5. I like sher . Renee caah dance she need fi stop duh dah 6:30 supm deh under har is very dirty n har leg look flat out n deform wen shi dweet har body waah tighten up

6. Time fi some gal leave the likkle gal and go look a life. All when she post the wedding pictures a same so dem ago run over here and talk about sell pussy. Some gal need a life.

7. Senda she liv a har madda yawd?? An har madda tell yuh seh she want har leave ?? Or she a teck up di space wha yuh want a di yawd?? She a shorten yuh dinna senda?? She a get di big piece a chicken outa di pot don’t senda?? Sendaaa what is the real issue here, come tell we this is a safe place, feel free to express yourself..we can’t help you if you don’t tell us what’s wrong

8. I am not hating and I don’t personally know them but Renee does have a challenging look about her. When she speaks she appeared slow. On a professional level, thats what she appeared to me on her interviews.

9. I pick that slowness in her interviews as well..but I like those girls.. dancing & spinning on their heads aint easy..I wish all of them well

10. Yes sher live with her mom but she very progressive! & me sure she live with her mom and she a contribute to di household & a help provide fi her family! Plus me member a while back she bought ber mom a nice big fridge sender u hurt and jealous!!!! Sher big up yuhself!!!