SHIZZLE DI GIRL SEH YUH DOE LOVE BADE AND BAY TINGS……..PINK WALL NUH GUD AGEN…

shitty cocky shitso puppy shitzle sherlock

i meet shizzle sherlock lastt december on my trip to jamaica he protrayed himself to be a BOSS NIGGA but when we went to his home i nearly dead with shame bacause the house was so dutty and stink he didnt even have a fridge in his house all his clothes were on the f**king ground in one room and i realized that him and about 20 of his friends share the same clothes……all he does is par with the lil boy dem and mek dem suck his shitty c*cky……i had to tell him multiple times to take a shower b4 we went out to party….he has no money and couldnt buy bottles in the club……….everything out his mouth is that man a star but how are u a star and dont have money and cant pay ur own bills…….all u do is beg beg gyal fi money after coming back home the amount of times this man beg me for money is funny………he just had a party on the 8th and couldnt even pay his djs he called and begged me to give him money telling me how he will do all the freakyness to me…….hes a lil freak bout him wah suck mi pu*y and mi batty again how it taste good to him and he just miss it soooo much…….him miss it bad badd baddd ano lie mi a tell since knowing him mi hear nuff things bout him mi all see batty man a hail him and say them have him number and how them a him linky and am 10000 percent sure the man a batty man so i asked the man if they talk the man show me his number texting and calling him over 20 times……what kind of man allows his babymother to pimp out herself to give him clothes have her flying to calgary to deh wid old man to mine him……they have ppl thinking they broke up but dont be fooled its a con thing wid dem

look how the man a beg for me to be his childs mother and i know he has a mom that can take care of but she kinda worthless 2 sending ur child to a mans house with nothing father or not and its not like she dont kno he dont have it telling next woman shes ur sons mother SHAME ON YOU SHITZLE worthless father u are

0 thoughts on “SHIZZLE DI GIRL SEH YUH DOE LOVE BADE AND BAY TINGS……..PINK WALL NUH GUD AGEN…

1. question….when did u realise da man neva luv bathe? y sleep with him if u knew him neva luv bathe…. mi nuh understand

2. punky and pudding hole shit up like dawg disgusting swizzle couldn’t even BLOODCLAUGHT touch mi titty to pussyclaught ah wam to some licky licky man!

3. Morning met!!

Uh nuh much better than shizzle so move Uh bl$&@cl$&t!!! From mi see him mi see dutty and stink! So that mean uh DUTTY and stink to! Not to mention him very dirty hood was allowed to go in a Uh mouth and southern regions. Some unuh Gyal really need fi shut unuh mouth and go a unuh grave wid some a den sin yah weh unuh commit! Damn idiot kinawki!!!!

4. Suh yuh a tell mi seh is not di actual baby mother him a beg. No sah dis a history______________ *memba a yuh a grow him enuh* lol tapppppp it mi caah manage

5. Gm all, all I can say is some a unuh woman desperate nuh rass, imagine look at the description of the house weh yuh elaborate pon, and yet still you the groupie dummy still decide fi deh wid him!!. No man weh dem house so dutty and nasty as you described, and weh fava Oscar from Sesame Street couldn’t dare step to me. What does that say about you huh? ain’t you just as nasty as him THOT!! You still hang out with him, took his calls, and God knows what else you did. You gets no ratings from me, a you them fi call waste gal!!!

1. Hear ya now _________________________________________________________. Tell mi if di line a drop offa di page yuh hear :tkp :tkp

1. why oo? :nerd a nuh lie shizzle dont look like someone whey bad at all she lucky dirt never move her outa him room

6. So a wha Shizzle do you now. Dwl. Ohhhhh…..u thought him an di baby mother leff too. So yuh run in an now u find out yuh vex. Vex that u fuqq the nasty koki ina di fridgeless house. Not even likkle juice fi surprise yuh throat when yuh done fuqq cause mi know when me done fuqq my throat well dry. Dat mean him eat di pums wid di dutty mout. Yuh nuh fraid yuh ketch gingivitis ina yuh pums. Yuh meet him last December but if a me and mi see dat house…..I run like when battyman a run pass the Temple. An after all of this…..why you mad???? Come here sender. Come speakkkkkkk. Good morning JMGers. Whassuppppp.

7. Him dutty living, share clothes, beggy beggy, battyman sweetheart, cratches/anal muncher, dead beat fada, bruk and with all di above yuh still rap up wid him. Yuh nuh si seh yuh is a real duppy bat and man mussy dun pon yuh.

1. Him a promote lawless lol is Cham rib manager. Met is whey him do di formula mother mek she affi galang suh dwl

8. :ngakak

Girl yuh worseeeee dan shizzle himself cuz from me look pon shizzle MI SEE A BUM .. MY GIRL dont get mad cuz u did a look a hype! every time gary sherlock even so much as to comment on my pictures on IG me feel sick nuh bbc not even a thnk you me nah seh and u find your way inna shizzle house??? i dont see why you cussing the same nigga u was giving money and fckin ! From me look on shizzle i see it CLEAR he is gay touched something! That man not straight and since u know the likke yutes a suck him hood from when why u did a stay? Joke dis

9. Boy oh boy, this sounds like a woman scorned! Cause there is no way on Gods green earth this fool serious. So yuh mean fi tell mi that after she see the condition of the house she make SHIZZLE suck her pum pum????? Then anneda ting if him nuh like bathe then yuh think him like brush teeth??? Something nuh right is either shizzle dun wid her and she vex or something else. Oh and another ting I think is the babymoms he speaking to on the video/sound bcoz he said you a his mother and a u a tek care of him and so on

10. IS who him begging mi confused cah no way in hell Puddung can allow Lamar to be without formula…and she just win half a million dollar wah day nope. Unless him a one a dem dutty man dey weh use pickney fi beg ppl things oh

11. Gm a muss do shit up cocky she love,because once you see him You shouldn’t even dare go deh suh!!! Him look tinkin like Bey gingham fly a follow him….Yuh nuh have nuh taste or class cause Yuh dirty tuh! Hey met

12. Sender yuh need fi wash off!!! From yuh step inna di house and see seh the man house stay bad…. Yuh fi tun right back around… Shame on yuh!!! Yuh worse dan shizzle

13. Bwoy a beta sizzle did stick to him 9-5 a UWI back in the day. Him use to do trade work a UWI, but people just change fi worse. Sent deh now…woman a disk him. Sender neva know him stink when him a eat out the chocho. Smh…some woman!

1. It would appear to me a Puddung him a talk to enuh Met, becuase she always a go Canada and leave the baby wid Shizzle. This is the question I would love to ask though. If yuh meet a man and yuh know him wuthless and yuh never have no problem wid it all did a mind the sed wuthless man, why complain when a baby comes into play an dhim still wuthless. some gyal have a heart cah no way in hell mi could have my good good propa skill and tun round a a mind man much less tek up Shizzle. Him just look forever frownsy.
        Lakayda don’t complain yuh bruck Shizzle bad from the get go

14. Sender leave the baby out of this sizzle f**k u out an a after him suck u dunn lik juice u realize him nasty lolllll u an him don”t even mek 1 cause u well nasty too

15. Shi nava get what shi expected an di only reason shi mek him eat har ass and her pussc is becausz shi want to have tings over him but it neva work becausz from yuh mek him touch yuh you an him adi same thing!!!

16. P̶p̶l̶ p̶l̶e̶a̶s̶e̶ d̶o̶n̶’t̶ b̶a̶s̶h̶ t̶h̶e̶ s̶e̶n̶d̶e̶r̶ I̶ h̶a̶d̶ a̶ f̶r̶i̶e̶n̶d̶ w̶h̶o̶ s̶i̶z̶z̶l̶e̶ f̶u̶c̶k̶e̶d̶ t̶o̶o̶ s̶h̶e̶ w̶e̶n̶t̶ t̶o̶ h̶i̶s̶ h̶o̶u̶s̶e̶ i̶t̶s̶ w̶a̶s̶ a̶ s̶m̶a̶l̶l̶ r̶o̶o̶m̶ w̶i̶t̶h̶ A̶C̶ a̶n̶d̶ e̶v̶e̶r̶y̶t̶h̶i̶n̶g̶ i̶n̶s̶i̶d̶e̶ s̶h̶e̶ h̶a̶d̶ s̶e̶x̶ w̶i̶t̶h̶ h̶i̶m̶ b̶u̶t̶ s̶h̶e̶ n̶e̶v̶e̶r̶ s̶u̶c̶k̶e̶d̶ h̶i̶s̶ c̶o̶c̶k̶ a̶n̶d̶ w̶h̶e̶n̶ s̶h̶e̶ c̶a̶m̶e̶ u̶p̶ b̶a̶c̶k̶. H̶e̶ n̶e̶v̶e̶r̶ s̶t̶o̶p̶ b̶e̶g̶g̶i̶n̶g̶ h̶e̶r̶ u̶n̶t̶i̶l̶ s̶h̶e̶ c̶h̶a̶n̶g̶e̶d̶ h̶e̶r̶ n̶u̶m̶b̶e̶r̶

1. Cho raawse _______________________. Mi like today. Today nice. Dwllll A yasso really nice. Mi nose __________

17. Metsy. Metters howdy doo
    This a joke right? A woman MECK shizzle put his mouth on her vagina?????????? My girl u need to refurbish u hole but look at shizzle him fava muck reincarnate unnu no like fi unnu front NONTALL YUCK meck mi skin crawl just thinking about it yuccckkkkkkkkkkkk

18. Shizzle bruk -lock come out a gary bruk-lock camp suh u know begging in dem genes.a nuff gal send dem last go the give bruk-lock dem fi get a hype parr.Gary did run go live a cherry garden and have to run back a Sherlock when the gal left him and tek back the vehicle she buy him. Playing is the game and begging is dem name.

19. Shizzle and Gary a live off a foreigner from nineteen oh long and that not going to stop no time soon cause the gal dem a idiot

20. Cherry garden and when she couldn’t keep up with rent them move go portmore. More than short now him live back a Sherlock all him daughter did a go private school

21. But ah nuh da baby madda him ah talk to, ah di gal him a beg. Him a beg a next gal fi feeding and is not r pickney. F**kin wutless shithouse. Every day him deh pon ig ah floss but you deh deh a beg gal fi ur owna pickney. Wutless boy

22. Puddon and shizzle stop deal good while now, but she a the next one how she did deh with that nasty man

23. But seriously, him have money fi buy pampers, which more important, Pmers r Feeding, better him by feeding n mek d baby wear brief or run boey-bat till him can buy pampas. So di child fi dead fi hunga while him batty cova up?
    Waste Man, Begga Bwoy

24. This is what happen when you don’t visit JMG because Sizzle dem room did send in over here longtime.

25. Met all the one nage get a buss a small island she no stop beg did man Dem she gary and shizzle all Dem do a beg clothes and money

26. Shizzle is a mad man..tell u bout the gal them weh a look a hype ..when them go a Jamaica them walk n tek mad man batty man in a dancehall the whole a them go down go mind the beggy beggy buoy them ..all Lady Rose them sey tek Shizzle

27. Sender, mi sure know if you see dutty wata you nah guh scoop it drink. Why you going to cuss di man bout him nassiness after you walla like hog eena mud wid him een? You nuh gwan ignore him calls and act like him nuh exists and if anybody every ask if unno was in anyting you deny and seh no till you ketch di grave. You should be ashamed of yourself! Di man is gross from top to bottom, you yeyes saw him, you nose smelled him, and you still went there wid him in the mud and wallowed and consumed whatever pleasure was there to had, and now you a complain.

Just nuh tell nobody you ever went there, try hold on to any likkle diginity weh leff, cause if you meck one smaddy know seh u stooped dis low you gwine hab a hard time getting a decent man fi look pon you..suh teck mi advice, change u numba, change up how you look, and gwan deny!

28. Girl ah wah ah grieve Yuh sah true di Mon tek wey ur money wah Yuh guh a western union and send yes he may have but Yuh ah send it so blame ur bc self Yuh cudda Neva ave nuh ambition fi still sleep wi di mon if Yuh clam di conditions were bad di only condition wah di bad ah Yuh front DA Mon Neva rate u Yuh vexz cause Yuh Neva get di hype Yuh ah look di Yuh think Yuh were something special everybody done know when Yuh guh ah Jamaica Yuh meet ah Mon Yuh mind dem simple as DAT fker Yuh Neva guh dung dey fi vacay ah Yuh fault so don’t have nothing to say cause your mouth is shitty too and as far as I know Yuh need fi clean up your dirty life.Han another thing don’t chat bout the man baby mother she takes care of her yute fully DA baby naw lack nothing and lastly work in Jamaica hard fi ah wah mek him different

29. LOL THIS MUST BE A JOKE. I AGREE THESE LITTLE YOUTHS WHO IN JAMAICA LOOKING EVERY NIGHT SLEEP ALL DAY NEVER POST A PICTURE SAYING THEY ATE AT WORK,FEMALES WHERE YOU THINK THEY ARE GETTING MONEY AND CLOTHES TO HYPE FROM THEIR MOM IF SHE IN FOREIGN OTHERWISE THEY ARE IN EVERY GIRL A FOREIGN INBOX ON FACEBOOK AND DM ON IG, I MET ONE HERE TWO SUMMER AGO HERE A PARTY START TALK TO HIM,SEND FOR HIM TO COME HERE FOR HIS BIRTHDAY THIS GUY GO LOOK FOR EVERY GIRL HIM INBOX AND DM WHEN HE IN JAMAICA AND BEG ON HIS IG 400 LIKES AND COMMENTS FROM FEMALES COME TO FIND OUT THAT’S ALL HE DOES LIVE OFF HIS MOM A CANADA AND BEG EVERY GIRL HE LOOK,I PUT HIS ASS OUT MY APARTMENT NOW,HE HERE BOUNCE AROUND NYC A CALL AND BEG ME TIME TO TIME I RUN HIM,HE AND HIS FRIENDS A GROUP AND DEM HERE HYPING ALL TIME THEY ALL BROKE. IT’S A JOKE THING THESE HYPE GUYS ARE BROKE.FIRST I DIDN’T EVEN KNOW HE’S ABOUT OF CREW AND HE WAS SO HYPE UNTIL I SEND FOR HIM,IT’S GOOD THING I BOUGHT HIM PHONE AND ONE DAY I TOOK PHONE CARRY IT GO WORK AND FOUND OUT ALL WHAT HE WAS DOING,PICTURES OF GIRLS PUSSY ETC. LOL FOOL ONCE IT’S A GOOD THING THIS WAS ONLY 3 MONTHS I FOUND OUT ALL THIS.THESE GUYS HERE AND JA WHO ALWAYS POSTING PICTURES FLOSSING AND NEVER AT WORK ARE BROKE ASS NIGGAS LOOKING FEMALE TO TAKE CARE OF THEM.SHIZLLE LOOK SICK AND GIRL WHO SEND THIS IN JUST AS NASTY.BUT IT’S TRUE SHE SAYING BECAUSE THE GUY I SEND FOR WHEN HE GOT OFF THE PLANE AND WENT TO PICK HIM UP HIS ARMPIT GREEN,I HAD TO TELL HIM HOW TO WAS HIS ARMPIT AND BUY MEDICATED ROLL ON,AND BUY SOME GOOD BODY WASH,AND TONGUE CLEANER AND TOOTH BRUSH, THESE YOUNG BOYS DON’T KNOW HOW TO CLEAN THEIR SELVES I DON’T KNOW IF THEY MOM THOUGHT THEM HOW TO TAKE CARE OF THEIR BODY AND I HEAR THIS STORY A LOT ESPECIALLY FROM THE FOREIGNER GIRLS WHEN THEM PICK UP A MAN FROM YARD,THEY BE SMELLING BAD/SINK.

30. Girl ah wah ah grieve Yuh sah true di Mon tek wey ur money wah Yuh guh ah western union and send it so beat urself Yuh cudda Neva ave ambition fi still tek do Mon if Yuh claim di condition bod di only bod condition is DA ting Yuh ah walk round wit call front my gyal Yuh ah jump off cause di Mon ave fridge microwave and flat screen etc and he spend days and time taking care of his yute move Yuh vexz cuz Yuh ah buy rate and still don’t get the hype Yuh ah look mi si Yuh pitcha and ah bare out dated thingz Yuh ah wear n Yuh hair don’t put in gud ah wah Yuh di tink Yuh ah sumting special bare hawt gyal ah Jamaica everybody done knw wen Yuh guh ah ja Yuh meet ah Mon Yuh mind him simple as dat that’s the lifestyle in most cases ah wah Yuh ah try prove work ah Jamaica hard fi get ah wah mek him different fker Yuh Neva guh dung dey fi vacay ah ur fault so stop chat It was a choice ur choice so own ur ting secondly Yuh need fi clean up ur ditty life and stop chat cuz ur mouth shit up too since Yuh claim him a deal wit mon and lastly stop try class di Mon baby mother cause Yuh cya walk Inna shoes Yuh will break ur neck she takes care of her yute fully he’s not lacking nothing

31. Mi neva know seh Pudden Sweet did have a baby girl Sir Naw Bathe Esq. But Pudden nuh inna NOOOOOOO position for discribe nuhbaddie, cawzen see she have it THREE (3) DI SUPER HARD WAY, yeah, wide di 3 OFFENSIVE stooges, yeah, di 3 REPULSIVE musketeers, mmhmmm, di 3 DECOMPOSED blind mice (ah wonda he ah dem Inna di fridgeless crib ah cause di UPHEAVAL!?!?!?! PUDDEN, DEM SEH NOT EVEN PERFUME CYAAN “SWEET” UP YUH, CAWZEN SEH, YUH MOUT’ AH CLAP, ARM AH SHOTTTTT AND YUH PU$$Y AH GUH RA-TA-TAT-AT-TAT-A-TAT!!!!!

32. I CALL THEM PROFESSIONAL BEGGARS,I’VE LEARN MY LESSON.ALL THEY KNOW TO DO IS DRESS UP LOOK NICE AND HYPE OFF THE LIKES AND COMMENTS ON FB AND IG, AND BEG EVERY FEMALE,IS A GOOD THING I FOUND OUT WHO HE WAS BEFORE I MARRIED HIM TO GIVE HIM PAPERS BECAUSE THAT’S ALL THEY CARE FOR,CLOTHES,MONEY AND PAPERS FOR FREE.

33. Di man sehhhhh! “Ah four towzen five undrid dolla first di pampaz dem!” Bbrclaat!!!!! Him me it look like is a hundred thousand him ah spend, pond him OWN son we him lease/rent out go every fool we him grind, fi SWELL dem head.

Cyaan tell dem nutter eida enuh, caws him INTRODUCE dem to “WE” son.

34. Lots of Typos *have a baby fi*, *di 3 OFFENSIVE*, *wonda if ah dem*

*him mek it look like*, *pon him own son weh him lease/rent out gi every fool weh*, *nutten*

35. There are men here that has their papers and jobs but still want gal money to hype with. Its the new things. It seems p-ssy has no value ah the men then time.

36. this post was never to diss the kid or his mother im sure she takes good care of her son…this was to show how he is degrading her has a mother telling other ppl that there suppose to be raising her child which im sure she does good on her own……its to show that he he acts like he has all these thing it wasnt until i came home i realized he begs……when i was there he never asked me for anything and when i come back home he used everything in the book to try and get my money till it went to his child…….i find it f**ked up how he acts like a great father but the mother does it all for the kid and he wants to act like she does shit and send that voice note……big up ur self lamar and puddin wasnt in my intent to diss u guys

37. Senda yuh nasty baad. Nuh tell nobady seh yuh hab intimacy wid Shizzle, carry dat secret tuh yuh grave. Yuh front nuh good again. Wha woulda possess you fi sleep wid di nastiest lookin sumtin ah Jamaica :bingung Dawlin yuh thirsty baaaad….yuh woulda get likkle more ratings if yuh did gi di wuk tuh Bop travel

38. Guh wey gyal don’t try and change up Yuh chat nothing not degrading more then Yuh cyaa keep ur kitty pon tame when Yuh left Durham region nuh Yuh sey vacy Yuh where a finical resource it happen and nuff ppl ah fit that role same how Yuh ah chat ppl ah chat Yuh tuh don’t mek mi start clean di dirt out of your eyes before Yuh tell anybody about theirs Yuh life sorry sucks to be u him f**k Yuh him use and refuse Yuh datz why your mad and Yuh ah add on tuh di story suh Yuh cyaa feel relevant on thing mi know even if him short of many things him love him son and he’s willing to watch him and be around him endlessly… PS yes him rave more times in the night but his son has his days only circumstances stop him nuff ppl wuda glad fi dat…Everybody Beggs ah Yuh haffi sey no ah Yuh chose fi du it sah stop look pity from ppl

1. Shizzle beg more than the norm one time gone all earring him did a beg outa people ears him fi go look wok. Worthless

1. A beg like him damn blind or handicap . Go look work man. Him mus glad him get baby now him can use di baby name ina di beggary

2. Keel ova..Wah you seh, eayze ring outta eayze him want to? Blerdnaut, suh all used undies him will beg den..lol

39. My fren almost help out one wid papers..put een for citizens..think him was decent with morals but that fool was a whore liar cheater manipulator..he wasnt in ja he was here in the states with some family who don’t have papers either..love the hype & impress with likes on FB & IG she had to run his nasty ass outta her house he was too disrespectful. .follow his illegal Frens who wished they were in his position but luckily she came to her senses. I can bet that f**ker neither seven or eleven today day for how u did her.

40. first of mi and shizzle kno the truth and mi nah tell no lie pon him so if if him wah fill u up wid lie u can gwan seem like he have secret fi u

41. Ladies run from the beggars dem. Shizzle, gary, D and G oh no him stop beg now cause him find a money truck fi latch on pon.five star dem some of the ravers dem GQ dem seh the brown girl left so u find a new money truck fi pitch pon. Bubbles ,Jimbo fresh and fi him crew and unuh can add the rest to the list.

42. Mayday!!! When guns are drawn shots will be fired my girl ah wah Yuh di ah really tink wen Yuh mek dis yah post yah unno Yuh mi just so pon video a suck of cocky terrible and ah lick out butty ole respectfully my gosh girl ah how Yuh so bc nasty Ah gud ting Yuh du when Yuh dash wey di belly cause DA pikney dem wah Yuh bring don’t like Yuh cause dem don’t know yuh u are negligent ur big son don’t ramp fi call police pon your pc my girl Yuh different ah bare nasty acts Yuh keep up Inna Jamaica cause nah Mon ah Canada don’t want yuh an Yuh ah young girl fk nothing not gonna become of yuh batta ears cause do only ting Yuh practice is bare nastiness my girl Yuh tyad and Yuh carry lazy ole brotha mout gyal Yuh tuh nasty shame on Yuh u fi tell di truth di ole truth and nothing but do Truth n fi futura reference cause mi no sey Yuh naw stop lick butty mek sure when Yuh chat ur mouth is clean dutty gyal Yuh cuda Neva name mumma

43. Metty Oooo. U need to do a post pon all di Begga Man dem mek di people dem come talk di tings.
    Should make for interesting reading

44. Dwl Alesha mi nah fraid fi talk wah mi du him nah ave no secret fi mi this is ur affair wey mi ah talk bout so don’t try draw mi out Westbrook drive

45. lmao a dat him have u pon video a do my goddd lmao shizzle nuh secret fi mi talk wah u dont kno my 7 year old son call police on me lmao my kids are 7 3 2 and well taken care of mi nuh beg nuh body for nun fii dem or use dem has con on no man or woman come betta than dat…..tell shizzle fi stop send goons him mad cuz him truth come out…….tell him fi stop b4 me send in the rest a tings dem…..and b4 i send the text dem me and him have today n voice note him a semd mi ppl dem bout y mi do dat to him……shizzle stop send goons talk for ur self……

46. mi nuh name mumma my name is mommy all day everyday my kids say i love u mommy and they have love and respect for me because i grow my children so when they get older they become great ppl in this world unlike shizzle and u weh a tek up his argument n him a beg

47. Why are ppl cursing the sender???? Except for the fact that she slept with a KNOWN waan bathe, cyaan bathe, naw bathe, neva will bathe, BEGGY BEGGY, MASCOT, MASCARADE, Bellevue escapee, WANNABE flop star, which makes her no better. All if she CLEANNNNN like operation room, she just guh rite dung inna di gutter fi guh deh suh, because school children in England can see through ah key hole seh dat bwoy DON’T BATHE, and is but a pigment of him imagination! With that said, why are ppl trying to justifying him NONSTOP, NEXT LEVEL BEGGING!?!?!?!?! Ah wonder if some ah unnu listen and understand this bwoy on the voice note????? What he did was NOTTTTT cool and UNCOUTH!!!!! In what world does a man call a woman to not even BEG, but DEMAND that she furnish his child with basic necessities, all the while disregarding the child’s biological mom, claim “members seh ah your son enuh, ah you ah grow him! Ah you buy xyzc….Ah just him pampaz ALONE mi buy, and di pampaz ah *emphatically and distinctly, displaying a SIGNIFICANT blow to his EMPTY pocket* FOUR T’OUSAN’ FIVE ‘UNDRED DOLLA’. Well excuse me, for I am baffled!!!!!

48. Dwl Alesha don’t draw mi out Yuh ave problem wid wah mi ah post if Yuh Neva come yah and mek a public post nobody cuda Neva come pon yah and set f**k all to Yuh u eno no body but a money transfer behind do scenes straygay Yuh show up itself cause nobody Neva know bout yuh as Yuh said before Yuh an him know di truth it shuda stay between yuh him and whats app this page is public so Yuh ah guh get public opinion and Yuh ah talk about turn Inna ppl like u yuh know mi ah wah kinda ppl are Yuh if Yuh someone have something Yuh try an deliberately try to deliberate their character afta Yuh done mek di ppl dem fk out ur ole move from yasso teach your pikney den nuffy do DAT cuss bout di begging datz fair nuff ppl ah nothing new so wah Yuh fi set no just cuz a Mon use him hood an fk you nah mean sey him waa Yuh don’t be mad true tingz Neva turn out di way Yuh want yuh are motivated by hatred and bitterness get well soon good bade off yourself and guh ah your miserable bed mi ave work Inna di mawning mi done chat tuh yuh

49. I totally agree with @we nuh pet ppl!!How dare you disgrace her and its your friend that is begging and shaming his baby’s mother. He is using his child to get a money !Thats horrible if you ask me. This is the type of shit that give Jamaican men a bad name. I dnt know if he dirty or not (looks awful though) But using his dick to get money from a woman is prostitution and using your baby as a begging chip is the most disgusting thing ever. @Sender you should expose him completely maybe he will learn his lesson and @met please im begging … Do an expose on these dancehall men who are begging foreigners lets shed light on them!!!

50. Its not wesbrook drive its westcreek drive my girl so anything u feel like cuz him mus have things fi u y u a cuss mi

51. Mi neva want shizzle y cant he tell u how much time I block him from my phone n y I block him cuz him love beg down to him admit that …..would u like that voice note 2

52. See all Dem tings yah, yah drag di youths Dem inna it do u realize that they are his family so him Breda a suck him hood to !? My girl move yah dat me caan tek wid some a unu all a talk weh nuh go suh.

1. Da whole a dem a batty man mi nuh care weh u wan say – stop tek up fi da dutty begga dem. out of all da Tings u a tek up u a tek up dat? Mus one a fi yuh man him par wit – bitch pls

1. Noooo baby not with any of them but u sound hurt like u did want one and Dem turn u down dwl xoxo come suck me 🙂

53. Good Day Ppl.. i was bored today and spent the time to read majority of these comments, some I agree with some I cant. See i know shizzle personally and yes him look dutty more times but a dat a fi him style him own dat. i cant tell you if him bathe on a regular or not cause me no live wid him but me witness him brush him teeth and wash him face him tek pride inna dat. sender say him naw nothing inna him house. a lie she a tell di man have furniture. a bed sofa fridge stove and even a microwave mek ppl so lie and wicked, why would you go to someone house with no furniture a whe you do sit on the floor? come on now me sure know say Lamar has 2 grandmother, aunts, uncle and family friends to take care of him while his mother was away but she left him in shizzle care cause the man can care for his child have have a place for him. not to mention lamar is Canadian so him could a fly out fi free cause him under 2. you ever met dat baby him look like him need a anything? you see how him a grow nice full a body him dont hungry and him a wear diaper and fresh clothes.. Move you rass a piece a di vn you post fi manipulate what the conversation was really about and what exactly was being said. So thro him naw gi you no forward no need to put the man on blast making yourself sound like a real back a bush idiot. go one side go hang your head in shame!

1. Render Ceasar what is his and no less…It was Shizzle who said the baby needed feeding on the voice note so if the baby dont need anything Shizzle did a use di baby as pass to get the girl’s money..which we all figured out

54. Did someone up top say men begging foreigners??? What about the men thats been here for years that’s begging as well!!! If you recall when I first began blogging what I said of how my Husband feels of Jamaican Women……Only mentioning that to say this, JAMAICAN MEN TAKE UP THE BEGGING THING HARD and so many of them, with more than one woman. I have quite a few friends that had to run some Ninja’s for exactly this, THEY BEG TOOOOOOO MUCH and don’t care what excuse they use to get it!!! Shizzle is one of many who don’t wanna work or find a hustle because way to many women allow it!!