R.I.P TYRONE

19 thoughts on “R.I.P TYRONE

1. I wander if these guy death is in relation to the last two death in that area. I am talking the death of deluxe and tony that was send in met.

2. Suh people just decide fi tek people life like dat! Suh true him a none shottah dem kill him? Weak dem weak. A di real shottah dem fi guh war!

3. Suh true him a none shottah di weak fence dem guh fi him? Why dem Neva guh fi di shottah dem! He was a good person all around. Da one yah hurt me! But God nah sleep . He shall trouble the mind of the killers!

4. suh true him a nuh shottah dem jump the weak fence? set a prick dem. R.I.P yute! you a good yute. everybody have a number and one everyday somebody number get pick! some before some! suh uno tan deh! vengeance a fi God!

5. A joke star,every time you get a call from yard and you hear dem say you know tom,dick r Harry you know seh is a dead call dat.

6. wha spoon cudda do fi dem mash him up suh? all dem man deh talk bout a girl…………..badmine mek dem kill him. but yute! sleep in peace. god nah sleep.

7. Rip tyrone di wicked shall kneel!!
    Nd all who a chat f**kery unu go suck unu ma, wedda him a shotta r nt nuhbody nuh deserve to get their points taken away by smaddy wha caah blow breath inna dem nd give life. God naah sleep. Mek sure ur number nuh call zeen cuz wen ppl past n unu have a bagga negative things to say jus a lil rip would do da trick nd uh mve n mi hate unu durty style. Rip ute u a real ute nd uh memories will live n in ur kids. Thank god u were blessed wit so much.

8. 13 kids what is it with most Jamaican men that they have to have so much kids bout the place… It is how dem grow up or what… I just want to understand the reason… rest in peace didn’t know you but no one should be killed let it when God calls them home not before… Condolences to his family…

9. We’ll talk di tings dem den nuh @6:04!! Di two a dem dead now Suh talk up!!!! Guess the playing field level now! But a life yere !!! All a uno maggots ! Drink bleach all a uno Weh a hate pan di man! 12 shots?!!! Eeeeh …………… But uno gwaan man ! Walk good all a uno!

10. at the end of the day he was loved by all regardless. yet u have some man weh atek people life day in and day out and wen dem dead people a rejoice!!! suh R.I.P yah spoon. you will be missed especially by your kids. and for the record him mine all a him pickney dem. him have him good job a water commision plus whatever legal hustle him can do, him dweet! di man keep him dance and uno bad mine him choo him eat a food!!!! uno better make it right with the Lord!!!