RAPIST PASTOR DID BREED DI 15 YO 17 YO SISTER

I HOPE HE GETS LIFE..MAKE AN EXAMPLE OF HIM

SENDER;-Jesus christ Met nationwide just find di mother of the little girl di pastor man did inna di car wid…..is one piece a nasty mixup…..him deh wid a 17 year old girl who is the sister of the 15 year old one. She begged her to go and collect groceries from di man and him start demand s*x, di little girl tell him no an him draw he inna di car, dem even talk and seh where dem go, is about 5 minutes from where di girl dem live….dem have an older sister who is mussi inna her 20’s who did deh wid him (dem a try figure out if a him she breed fa), the baby a 3, a jus no she a tell dem seh she did inna things wid him….Di mother is a helper and is 11 a dem she have! Dem seh dem poor bad, I a likkle one bedroom wid red floor dem hav and all a dem live in deh

15 thoughts on “RAPIST PASTOR DID BREED DI 15 YO 17 YO SISTER

1. Omg. This sad and disgusting. And the principal fi Hampton had the nerve to show up at court! Principal of an all girls school smh. Right now I’d be demanding her job. Dem need fi hang this man. Sickening SOB.

2. I’m just sit here listening to the news & I just can’t… All I can do is shake my head. I made a decision years ago that when I go to church it’s simply to get the positive message I can, even from the ole crosses pastor them, but not for any moral guidance from them personally, because God alone knows what they are doing after dark or behind closed doors.

In the meanwhile, Heather Murray (Hampton principal or principle according to Ronnie Thawaites) come up with yet another excuse for blocking the cameras, ie it was illegal for the cameramen to film her beloved pastor. Too many excuses in my opinion – it makes her look like a liar. The wife seems to have more shame than her.

1. You mean they don’t have enough shame to fill a bottle cap. I was waiting because I knew there was more. She went to court to use her clout and sway others. I know her confidant already knows and like any good friend she knows already.

3. Dutty f**ka … mi wah know a how di principal fren Neva call ar fi help ar pack and move out …. Hampton principal no brainer resign

4. Di whole a dem fi dead! And all a di one dem who did a defend him fi dead to, cause dem try mek excuse fi di slackness…

Wid how Heather murray was quick to tell us how close she was with the family, she can’t deny that she never kno what di man a gwaan wid!

5. de same thing mi write ova suh imma write right here, him don’t need to draw out tax payers money them fi throw a tire over him nd set da ass on fire

6. What a Dirty act my Lord!! The stupid wife need to find out if the Principal been helping her service the husband all this time.. Smh what a Sin this sheep in wolves clothing pastor been taking advantage of the state of this poor family.This is what the people in Jamaica do who have couple shillings take advantage of the poor.

7. Cut off him d*ck and each balls separately then pour gas on him and light the puxxyhole on fire. And the principal she dem must fire bomb her house (i don’t condone them thing here, but she’s just as bad to defend the rapist)