MARVIN ”COMES” OUT AND SPEAK

60 thoughts on “MARVIN ”COMES” OUT AND SPEAK

1. A nuh liie him a tell nuff ppl from di Bronx seh she nyam batty n suck nuff man hood pon Marvin…plus she had a man when he was in Jamaica

1. Marvin should have helped her do the licking and sucking since she was doing it for shoes he could not afford. :travel

2. Him come pan instagram nuffffffff and style the girl is not now..But he assumed because she quiet she nah go ansa him she jus a go tek it..Marvin yuh write 500 line and u wife kill u wid ten

1. Mi waa know di size a di chimmy cause mi waa know if everybody have dem own or dem jus use di big grand piano one………………..no wonder dem seh him deh a nickiesha yard..marvin yuh a dance fi years and years and if u dont see nothing out a it yet get a 9-5 u worthless man. Imagine if people come a uno yard uno haffi come out and lock di door quick cause di chimmy dem ina di house a bwile up..

3. Lol @met u nuh easy eno lol the way you make me laugh if I did have in dentures dem would a must fly out lol..Marvin them worthless sah and nickeisha yard ain’t no better

1. Dem match mek dem gwaan wipe out chalk line a night time. U mean to tell mi seh Marvin cudden build up one single toilet in all di years a dancing?? Him a tear or merina and him really need fi sell all a dem and put towards that toilet

4. LMAOOOO @met I am deaDDDDDDD!! Hes too wicked and lie. He is trying to build a defense against her because hes afraid hes gonna lose the visa. Bout 10 year… That 10 year visa is contingent that it wasn’t fraud you used to acquire it. Lisa only needs to bring in the fact that a while back when asked during an interview he said that him and that nickiesha girl we just friends. No its real love? SMFH Nickiesha is only hanging on to him because she believes he can send for her. Once that becomes a wash, she wont be interested in their real love. DO DI MATHS !! UNFAIR GAME PLAY TWICE !

1. Das why Lisa jus come out and step step step pan him like a roach him cant type not even 3 good line him put up picture……….Next ting Lisa go talk how him used to wear him madda panty and bade ina mackerel pan..Marvin yuh qwat fast :hammer

5. Yuh know di big jumma roach whey hard fi dead and u haffi – wap wap wap till dem side bus out..A so Lisa rush Marvin..Hey chimmy family bwaay..stop hype :hammer

1. Di girl hold it and u drop wud and put up Nickiesha picture fi years……..and a go tell lie bout u have picture wid she and man..Marvin u too lie

6. Marvin you wouldn”t be the first or the Last person that got separated during the process of filing for a green card or going through the process, please just get a lawyer and educate yourself on the immigration laws, Everything that everyone is saying is really irrelevant…

1. He got a 10 year green card fi true thats why the siter trying everything in the book to block his citizenship, Lisa fi low the youth cuz a she run him, she a good friend of mine and I love her but Marvin didn’t have what it takes to keep Lisa him cyah buy her the things she like she did a fi a spend Steve money both on him and her and the child who Shane chil and Marvin swear a fi him cho mek mi leave pink wall now yah man

7. I kaint with Met. Seeit deh now mi dash wey mi tea. All dough mi nuh affi worry caz as long as mi deh yah… I can get more cah plenty tea is are here todeh!

8. All if she did tek man anuh nuttin cah it seems Marvin did a tek man too. Could it be that Lisa tek a man dat Marvisha did want? Hence di SUDDEN owning up of Nickiesha…j/s

Just asking caz it was just the other day me read sey one selecta did refer to Nickiesha as him ooman and him quickly correct the selecta cah im wife was dere.

Mi cyaa badda.

9. Lisa reach di end of the rope and Marvin better try kno him a go heng!

Nickiesha you a idiot, member seh di hype u a hype a offa Lisa money, and Marvin nuh too deh wid woman weh caan help him. U hav di likkle shine now, so if u waan keep him try kno u haffi go keep up! So I hope you ready fi wuk out you soul case! And remember now that him don’t have Lisa to control a you haffi go tek on dat! Also use ice pon di place dem inna u face weh swell wen u get lick, di shade a makeup u use show dem up wen di light hit you di right way, also don’t do video’s after party wen u makeup a drip off cause me can see that him have a preference for the left side of ur face! Good luck!

1. She kill and bury him…bout him deh pan worldstar worldstar and nah get worldstar pay..Marvin since u dont have ambition let me give u one idea…………..start going to Europe and open a little dance shack and teach people who to dance..u night frockling..chimmy running nah pay u…In bout six months u can shift up offa di chimmy wid di dance shack

10. how long were they married for???? If she divorce him before the two years is up, she can stop the green card. I read that somewhere.

1. suh yuh neva read weh him seh den

been together 15yrs married 5yrs separated 7mths now and he has a 10yr

11. Lie marvin a tell d reason marvin out an about wid nickesha a cause d wufe a run him an him want fi meck ber jealous marvin cum a farin an up.a d yaad a d wife nah look pon him cause him nah change soh meck marvin move why drugs dealer boy a liad why him noh sign d divorce paper fi shina whore why him a contest d divorce

12. Y’all sucking motherf**ker need to get a job and give the people them a break wow, was YALL there from the get go with them. My god let the people them live in peace mon! Only dutty Jamaican people like put down each other

1. We must uplift and animal weh a shame and disrespect him wife!? And we must be fass and not warn who a force up demself pon him!?

13. All who wants to move on move on, but why the disrespect. Relationship has so many mooving parts, its hard for us on the outside to know who did what. To Miss nikiesha honey your day will come, fall back and let Marvin go thru his divorce, but stop letting yourself look like the reason, that just shows you were jealouse of the wife all along. Always remember dear THE MAN LOOKS BETTER ON THE OTHER WOMAN’S ARM. You dont have a clue what the other woman is enduring, but you will find out even if he married the wife for status, he should have enough common sense the respect the status. Move in silence Marvin, or it will be the death of you and your dancing career as you call it. Karma is a bitch.

14. if she filed the papers 2 years after marriage he4 can get the 10 yrs worst if them prove them deh long before.

If she file immigration fraud she is also risk going to jail.

Immigration is not fool, them know that alot of times these people marry and the citizen hold the green card over the other person head. there is no law that states they have to stay together forever.

Them left now and him feel fi move on lisa just lowe him. life is a cycle and karma is real. So while he wasnt married when u start tek him he was with somebody.

he will get his in due time. just ignore him, find a better man and move on

15. Miss Marvin what ah way yuh up inna di sista marriages/divorce and 5 kids. Yuh list out all ah weh di wife did ah get when she tek man pon yuh….den is what you did get when yuh tek man and ooman pon har? I feel is the designer name dem weh she did ah get and di knockoff weh you did ah get hurt up yuh head dem way deh. Bwoy gweh :marah

16. I heard about pinkwall some months ago and i enjoy reading what is post here along with the other things met post that’s also affecting the world.now fair is fair funny enough Marvin and lLisa loved each other some point in their marriage for Lisa to keep the secret of the chimmy till now because he is her husband hence she must visit the family house and use the blatid chinny toooo……same goes for Marvin knowing she was cheating and kept it to himself so why now eeverything falling apart everything flowing from both ends the marriage said for better or worse and she use the chimmy too lol,but complain about it now likewise him about her guess what it’s called choices and they both knew what they were getting in and who tthey were dealing with in their marriage….. If it wasn’t wworking it should not have taken this long to call it quits till it got this messy.

17. If they’re married 5 years now, if Marvin is smart enough he go & apply for his citizenship.. that wife need to educate herself on immigration, cuz if she knew all along its a fraud marriage she could be in trouble since she’s sponsor & not the dependent.. men leave women everyday it’s nothing new y this brawl?? Anything she call Marvin reflects on her as not only his woman but his Wife! She & her sister need to get therapy on how to deal with emotions cuz they’re looking as stupid as Marvin rn.. Marvin on the other hand need to focus on his dancing & stop doing the most to prove his happiness it’s annoying.. as for dhq Nickeisha I’m praying for you as I think ur SM most hated right now I feel bad for you.

18. Mek Marvin go way no Inna August yah him did deh a Philly a talk bout when him left him a go a New York go Mek up wid him wife cause him love her ! A must reject the wife reject him y him a behave so, damn dogshit now u Ave the nerves a talk bout she a cheater, then if u know all dat y u a talk bout u ago Mek up wid r cause u love r ? One warning fi all the nickiesha she show off bring disgrace!

19. But wait deh no the odda day him diss up nickiesha and dem Ave big brawl ? She all did delete all him pics and everyday start put up pic bout it’s all about her son, so it’s not about ur son anymore as u an the fish sweet again ? We all deh yah fi see the outcome a u lovable triangle

20. Well it obvious whose side MET is on.lol. I could care less who is cheating on who, clearly they have history together and its three sides to every story. But y’all entertaining as hell, dwrcl a cant manage..if u guys wanna put ur business for the whole world to see and judge go ahead, I don’t know any of the parties involve, so I really can’t chose a side base on photos n posts that’s the virtual world about,but it’s really entertaining nah lie. Unuuh continue post yah..thanks for the drama guys, can we give them a reality show already

21. Nickesha good ennn “anuh just now,a years unuh a do this” remember you are a woman too. You shoulda keep out of marvin marriage. I dont know why yah bright up yuhself,you are his ” woman ” by default.

22. A weh Ashely Parboosing (the battyman from mobay) deh fi come get har man. Marvin the 12 member juror did convict you in thagt trial memba. And the girl name Nickesha…you may love this man to the moon and back that’s ok because peope find love in a ome crazy place and people. Just don’t be the source of this other woman’s tears mi love, if dem leave mek them leave if you and him end up together then so be it. Like someone daid fall back and tke yourself out this public mess ok.

23. Just like that youth the sister yo f**king ups & yes Lisa the whole brronx know you a dog shithouse low the man because you can stop him now. And Lisa why you putting up what Steve baby mother did to you on social media like Marvin do it nuh just last week yuh get yuh ass beat and you telling people you fell from on the snow, so how you going to sue city if Marvin beat yuh I don’t understand

24. Met a way u get dem breed a tory yaaah frm a how u xpect me fi do me homely duties d page tun up dwl boy u cramp n paralize marvin tho dwl lmfao

25. Perry weh u say? Steve baby madda buss her face and she a try lie pon Marvin. Marvin)))))))))) listen a Steve baby mother busss her face!!!!!!!’

I have brothers and sons I wouldn’t want no Jezebel tell lies on them, send them up di river, give dirty record in America. Kmt I hate liars.

26. Mettttttttt a lobe yuh bad me gyal.
    Me deh follow d people dem business to. I always admire lisa and marvin despite d fact say them have dem ups and down me believe say dem love each other.
    Marvin lisa deh with yuh from yuh ave chimmey and still have chimmey, nickesha live inna a one big nasty yard so unnuh kinnda match. Nickesha tuff like dem bloodcloth wrestler r transgender bout she a flip up inna marriage people life story, tek f**k gyal and hold d spotlight till yuh time up. Nickesha yuh did need some good clothes so yuh ave fi stick to marvin cause when marvin go f**k man the same man weh lisa tek from him fi shoes!! Go suck yuh mumma marvin and hold a seat and d next time yuh go pon d man ends me a mek dem video yuh!!!! Nickesha yuh hypeness soon cut down….lisa left them to karma!!!
    If lisa want f**k mek she f**k,good pussy nuh come fi save up and yuh nice and clean…mek no bwoy style yuh just duh yuh thing and keep it moving.

27. A big question I want to ask tho….how old is Marvin daughter cause if him and Lisa been together 15yrs that means she been a get bun annnndddddd he went and conceived a whole human on her…….yuh caan sorry fi hungry dog weh nuh sorry fi dem self

28. Met, nuh Marvin did seh di man drug him and f#€k him when him pic reach di net?
    All this girl has to do is show where gayguy Marvin has physically abused her and she wants a divorce. Dat 10 year green cyaad woulda tun 10 day red cyaad so fast him head spin.

29. Am I did only one who did c di post Marvin make on ig wen his wife break up with him??? ..bout how him luv her nd di whole world kno dat and a beg her fi take him bac ..becuz I remember dat very clearly ..so wah f**kry him a chat now

30. Uscis only want know if the marriage real or not fullstop. Whether the person u a petition for a gi u bun left right n center has nothing to do with them. Couples do cheat and they know that. Him n her did deh good good n him skin r out regular suh the marriage consecrated. Thats all the ppl dem want know. Unuh leave the boy….