RAW FOOD ON THE RISE

FullSizeRender-Optimized

Kelly you sick stomach your restaurant can Killy anybody if a did foreign you live it would get a -D on inspection, true you pawty 365 days of the year you nah tek care of the restaurant . You ah the worst management in all ah Jamaica the fish and crackers want steam down some more.Pretty face and degree with no ambition just pawty and man business and gwan like you better than people . gal you better hire new chefs and Start pay people!!!!

0 thoughts on “RAW FOOD ON THE RISE

1. Sender she sure be partying it up like she nah nothing fi do, but anyway on to the raw fish…nope mi nah eat it…an wah gwaan wid di rice? Is it rice an peas?

2. That fish look like the scales are still on it oooo oooo not to talk ov the bunbun from the pot bottam

3. Not even Likkle pepper nuh sprinkle pon the fish. And fried rice and steamed fish? A weh them come from wid dat combination? The rice and veg look like overnight food and the Fish fresh till it nuh even reach inna pot yet.

4. She do betta man …kens a mek she feel important and she still kill him wid bun wid young bway nuh she did beat kimonechicken back de banja tru har fadda dead left money gi har and she can con out big fat kens she feel like she a sumbodi dem gyal deh run thru portmore long time ..all she ever manage is the restaurant mi think sey she would a live uptown and have about 6 business …mi eat oxtail deh it tough tough tough and the rice mix wid bun bun …the restaurant want a make over …. wutliss and gwaan like dem shit can nyam ….dem a dancehall mattress and education is nothing if yuh act like u a sketell and pawty ever night.. dem gyal deh life sticky

5. The ppl deh seh the restaurant need a good cook everybody that I know buy food deh same the same thing.

6. This could never have been prepared for human consumption. Some people feed their animals cooked meals so this must have been plated for someone’s pet….DISGUSTING….BTW THis is supposed to be a Middle Eastern style restaurant??? Hmmmmm ok then. If you say so.

7. A use di name Middle Eastern and kno nuttin bout Middle Eastern Food. Poppyshow, buck up pon a name n run go use if. Gwey sour red gyal, not even colour di raw looking fish nuh have.

8. Bad mind write all over dem comments yah, sender Yuh bad mind and Yuh must stop it. OK suh she party every night but still be making that money in her business everyday, how much a unu can do that! Some a unu not even have dry shit, not even a job to go to. Nuff a unu would a love fi have a man fi nyam out, but can’t find non weh rate unu, stop watch the bloodclaat gal an go try ask har how she do it, and tek notes. Truth be told, the food actually taste good, clear unu conscience and tell the truth, unu hurt because unu life sad, unu want a life, but it hard fi unu, mi understand, when gal good, dem good. Ask had how she manage fi party every night, and still make that money every damn day, still have the man all these years, get everything weh she want, and still look fly, Lol, like mi seh, when gal good, dem good.

9. @chocolate no body no need fi ask how she do it, she been a hide do it from before the man wife dead. But guess wah nuff pple no have the stomach fi do wah she do,