RAYYYYYYYYYYY X_x

0 thoughts on “RAYYYYYYYYYYY X_x

1. A nuh Hubo alone get him papers and gone a Ja, him fren nexx La too and wifey nikky chin get free fly fi all a dem cause she work at the airport. Raas!

2. Raaay! Dem mussi a celebrate big time… Look pon duttu gial chin nuh a wear bra all yuh titti a hang out dwl!

3. Dats very good,i hope him nuh post dumb shit like brandishing a firearm,talk bout selling drugs and all dese bs….Take advantage becaz if u violate within the three years and want citizenship dat can prevent u….Now get a wurk,pay u taxes and show all a we u transformation….Good morning Metty

4. Way to go Hubo all the talk and well…………..Mission accomplished!

Start with a few shots and then pop Bottles…..
    Flirt with the Hood rats and then pop Models……. :kr :kr

5. See how unnu rude nexx did always have him papers him just always bruk and a beg but go through hubo and try be good so you no get dip and as for Nikki chin I hope God truly bless you cause no words here to describe you

6. A him seh “Nah fu(k fi nuttin”!!!!!!

Mi nuh blame him, mi nah fu(k fi nuttin NEITHER! It nah sell…………………but it NUH fi FREE!

7. NAA LIE MET MI HAPPY FI HUBO. LOVE HOW HIM NAA LEFF OUT HIM MOTHER “NANNY” AND HIS FRENZ. LOL MAX U GET BACK A PAR WID U LONG TIME FREN DEH DOH? GWAN TRU YAA YUTE, TAKE ALL THE PICS U CAN WITH THE CELEBS. UR TIME MIGHT BE NEXT YAA PAPA. NANNY IS ALWAYS PRETTY. LOVE THE WAY SHE LOOKS IN THIS PIC WITH NIKKI. THUMBS UP. GOD BLESS NANNY ALWAYS NO MATTER WHAT STRUGGLES MIGHT FACE HER.
    HUBO KEEP UP THE GOOD JOB AND HELP UR FAMILY SAME WAY

8. Nexx La been have him green card him did homeless …probably still ah Koch ah ppl yard still Eva ah beg ppl money & yard fi stay. Batty man nexx la & hubo. Hubo go back ah school dunce go sort yuh life it doesn’t stop here .

9. HUBO IS A BIG FISH and who the hell give him card,, free to F88k all the men of THE WORLD NOW,, ,,also this guy PROSTITUTE( i don’t know what else to call it) HIMSELF FOR MONEY AND CLOTHS to anyone that have money to spend,, big in the fraud ting,,the famous chicken dun fry that long time and train him.

1. it went to spam but mi jus read it dah one deh hot a haffi drop a morning………….. u like di glasses one? he is handsome

1. whooo?and the famous one have some tooooooooo wht does that have to do with anything, That’s why they on the DL come on Met

2. famous chicken only deh pan di dl ina him mind..EVERYBADDIE KNOW BOUT HIM..but mi love how u dash it up

1. Met my man is straight gangsta don’t have time for little cats like them, really who can’t have those cats? smh

Leave a Reply to Miss-$tullesha Cancel reply