READING JMG MUCH?

0 thoughts on “READING JMG MUCH?

1. I’m in love love with this man I just want to give hima hug and tell him it will all be ok. I always like this man but he was in a relationship so I hold my corner. I just can’t stop wonder if what happens to them was ment to happen so I can have a chance with him. Don’t judge me its just something about him

1. ___________________________________________________ Ishawna will be going back in his corner so u wont have to wash out u stomach …he is taken

2. Sometimes I just feel like pooring my feeling out to him in his direct message on instagram but I don’t want him think of me the wrong way .I don’t know what to do I want to meet him see what he is really like, get to know the real him but its difficult we are in two different country life is short sometimes you have to take chances. I’m single he’s now single but I don’t know anyone that knows him. Its just driving me crazy. Help me out met I’m being honest here

1. Chile guh dung pan u knees and pray seh wahevah dah feeling yah goht it run wey from u lakkah bad news, caz dat is wah it is. If dah nuh wuk guh fast fi 40 dayand and 40 nites..why aftah all dis mess would you want to be entangled wid a beatah and all di odah things dem wah come wid him..Why some women are just drawn to men wid behaviors and life like Footah’s is beyound me..to each his own, but chile run, runnnnnnn..

1. No sah dis smady love mixup and drama inna di wrerse way. Yuh right life is short….but like yuh want fi yuh fi shorter. Tek Foota if you want, but memba seh yuh affi tek lick inna yuh claat tuh…..:travel

3. He sounds like a damn idiot bout magnet? Nigga have you had a facelift? If not, then perhaps dem have pretty car eye. Money is makeup for a man, so don’t be too flattered bout unconditional love..my ass.

4. If there is anyone here reading that knows him please let him know to pay attention to his ig account because a beautiful follower would just love to have brunch with him one day. And no I’m not a singer looking for a come -up sorry I have my own career and yes I get offers regularly from men but I have my eyes on one guy that don’t even know I exist.

1. How much swipe u get offered fi come mek dis display yere today? Granted , Foota stop look greasy now but we know him nuh get dm’s that much that him wudda ignore and we know nobody not looking him. For a moment is only Ishawna did want him because when other selectors get groupies off entertainers is only she alone him did have. His list isnt that long so u want to continue playing or nah?
      P.S Relay to him say Ishawna confirm di box whey him parade round so much fi hide, mi nah lie him skin strong and sturdy to di mount a box him get and it nuh buck shimmy or shuffle..dat degreaser whey him a use mus can move all mi granny 1930 dutch pot grease

2. My girl foota nuh dat hard fi reach …..sen hima message yesterday and him will contact yu the week before..so stop it ….a mus foota write this …u sound like u are a tran

1. and no I am not a singer looking fora come up….I already have my career aS A DAMN BIG FOOT SELECTOR ….FOOTA STOP HYPE :ketupat

2. MET HIM ALWAYS NUH BRING SWAG WID HIM..AS U LOOK INNA HIM YEYE U SISEH HIM A GINAL …LOOK LIKE HIM WI ALL LOCK UP DI FOOD INNA DI CUPBOARD AND PUT CHAIN ROUN HIM FRIDGE …….DI GYAL REALLY NAH GO SI DI BIG FIT COMING INNA AR FACE

1. Ginal? All u see him a gwaan a somebody him a follow..Matterhorn style him a run wid but it donttt fit him..

1. not him…DEM nuh normal..needa him nor she… di likkle hype mek dem a fall inlove all over agen :ngakak

5. Met: glad yuh mek it clare seh him get di box dem a Cockburn Pen and come pan national t.v seh it never happen, him a big up di wrong Don,,mi memba when him fuss start road him was a beenie man groupie,,him use tuh follow back a beenie,,him bright bought him a pose picture,,him is a woman beater and mi caan beleave di woman dem a back him,,datz why mi seh jamaica woman dem mashup,,foota hype is no badman

1. no him is a punk but ishawna shudda lay it down better gi waldy that him couldnt touch har man like dat.. a nuh one station him go pan seh a lie ..is a follower this so all him a gwaan he cant fool mi a matterhorn style him tek and shuffle mek career because when him jus start select him used to BORINGGGGGGGGGGGGGGG..him start grounds roun matterhorn..till ishawna and matterhorn ooman dem tun fren ..all of a sudden u hear him name..He cant fool me for a day :ngakak

6. FOOTAH IS A HANDSOME DARK-SKINNED MAN OBVIOUSLY SUFFERING FROM AN ” INFERIOR COMPLEX” STEMMING FROM THE PLANTATIIN MENTALITY THAT TEACHES DARK SKIN IS SHAMEFUL AND LIGHT SKIN IS TO BE GLORIFIED.
    – THE PROBELEM IS, FOOTAH IS A *** DUNCE*** JUST LIKE MOST JAMAICAN ENTERTAINERS AND UNEDUCATED BOTH SOCIALLY AND ACADEMICALLY.
    – MONEY DONT BUY CLASS OR HUMANITY YUH DIRTY BIG OLE ANNACONDA WOMAN BEATING SNAKE.
    – YUH FEEL THIS PHOTO AH FOOL US??
    YUH ***STILL AH DREAM ** BOUT ISHWANA GOOD PUSSY LIKE SKITTLES.?
    – f**k off DOG footah

7. Bout ” unconditional love.”
    Wtf… YOU DONT KNO BOUT LOVE:
    1 LOVE IS KIND.
    Read Corinthians and LEARN BOUT LOVE.
    ———–
    Skatta and ISHWANA may not last, but THANK GOD SKATTAH WAS HER STEPPING STONE TO GET HER OUT AND AWAY FROM THIS ABUSE BEAST.
    Gwaan ISHWANA. My girrrrl… I think I will have to BUY your tunes to give some SUPPORT.
    # WOMEN STRENGTHENING WOMEN AGAINST VIOLENCE AND ABUSE.

8. But of course the young lady won’t know wat hit har cause if a inna nite u approach a just u teeth n gum she would see fi tru tru and all a man (triston) a say wat me a say no way in HEAVEN R HELL him coulda get me fi pose wit him dese bishes ain’t loyal at all mi no care if mi know Ishawna r not u a beater nopessss we ain’t posing kmft

9. As I SAID… She and Skatta may NOT last… But she will find her self.
    WHAT DO U CARE??? U said u DONT feel sorry for ANY woman who stayed and was beaten.
    – AS I SAID… She is traumatized. NOT ALL HER DECISIONS WILL BE RaTIONAL… – BUT HER ***CONFIDENCE** IS GROWING.
    I have taken course on domestic violence and volunteered on getting young young women out , who leave all hours of the night. Leaving everything behind. We NEVA know what these women and girls go through. THEY DONT ALWAYS SAY.
    – anyways… Ishawna HAS MY SUPPORT

1. I meant to tell u earlier DO NOT MISQUOTE mi but dare tell no lie pan mi u are a damn liar because a more than one time u twist what mi say DONT U DARE TELL NO LIE PAN Mi…damn lie

1. This is what I said:Nuff a dem end up tek lick from man because a likes and ina that case mi personally cannot sorry fi dem and will never. U can deh wid a man fi what u can get and a afraid to leave because of what u will leave behind.then u deserve every lick that was ever made DONT LIE

2. I do not volunteer I have had my own program who help women in domestic disputes and usually these women have to choose to leave. Ishawna is codependent and does things to make the situation worse. She does not wait on her man to make all decisions and she was not afraid of her partner she seemed very comfortable.. Seems she was socialized that way….she would not have been beaten just by anyone …she controlled some aspects of this relationship and she still does…so this is a complex and they are codependent …….

1. This comment need fi frame so when dem come and chat shit dem can see it. This is what I was trying to say the other day…

2. but still some a unnu fi gwaan wid unnu bag a emotion weh fi unnu man do unnu foota no half do dat yet to ishawna dah gal juss a play r game him attack she n fi r man dem attack him bck ………….as met she dem going right bck an good fi dem n dem pickney foota ishawna look like she did batta like some a unnu ………..cho….dis bag a emotion bout battered woman unnu go siddung mn

1. Den if Ishawna did really all believe foota a go kill har she wudda mention him name? All wid foota in sight she go pan stage go dun him same way…Foota a talk ishawna a gwaan bad rail reach up ina him face..I nah go seh him dont beat har n a di beating why she run ina skatta…is dat i hear long time but she is not afraid of him

1. mek mi :ngakak
      but if foota really lift him foot every toe need fi cripple pan him doe ..beenie say him get di name foota hype because him foot did stink . he would be too bright

1. And when u a go run off u fingers typing crap..My very close friend was a domestic violence victim and I made sure I was there 1000% so that she left that relationship…so i can say by my own experiences that there are different types…mi nuh need fi volunteer or go by no book my eyes have seen enough so dont try to dictate shit to me

2. Yuh know say all the times mi see him mi a tell somebody say him just look like him carry stinking foot or something like bad breath cause him mouth look suddy… anon aka footer nuh write back yuh draw him cawd quick Dwl frigga

10. REAL … ” cuz SHE LIKE IT?” U are a REAL ASS. NO NO WOMAN INVOLVED IN A CYCLE OF DOMESTIC VIOLENCE ABUSE
    ” LIKES IT ”
    -!programmed- yes
    – brainwashed – yes
    – controlled- yes
    – afraid – yes
    – ASHAMED AND SILENT – yes
    LIKE IT.. .. NO…
    I hope NO MAN NUH *** BOX *** DOWN YUH DAUGHTER
    MY GIRRLLLLLLL ( @REAL, @MET)
    THEN U CAN tell me HOW much she ” liked it.”

1. I am a real ass …nah tek nuh hand fi hype and sure nah tek di foot fi a hype neida ………..mi nah nuh dawta ………..and mi teach mi pickney dem seh dem can live simple so nobody cah bribe…….yu a gwaan like u nuh know seh some gyal seh if di man nuh lik dem dem nuh love dem ….u a look a hype go call Foota

2. Shut the f**k up and go get a job and stop depend pan man so dem can stop beat out ooun rass.. Yes beat out ooun rass fi have sense and stop depend pan man

1. And u know I made that comment thinking bout floyd mayweather and his women..Dem know him cannot read..they know he is a jerk..dem know him beat women but woman still a rush him n will tek di beating n disgrace for a buck..So I must be wonder woman and defend dat? mi nah dweet and mi nah tek back mi talk. There are real victims who think they were going into normal relationships who get beaten and have real fear of leaving ……………because these men will kill them..and all a dem real abusers they have one tag line..ONLY I CAN LOVE YOU..I made JMG specifically to expose the abuse of underage young women because of how ill Jamaica’s society was from it so nobody cannot tell mi nothing

1. You should done long time………………IF A GYAL GO TEK A MAN FOR WHAT HE HAS AND HE IS BEATING HER ASS EVERY DAY N SHE DOES NOT WANT TO LEAVE BECAUSE SHE IS AFRAID OF LOSING THAT WEALTH SHE DESERVES EVERY LICK THAT WAS EVER MADE. READDDDDDDDD I SAID IT TO YOU ABOUT 4 TIMES NOW

11. @ REAL I am GLAD u didn’t volunteer, but HAD yuh OWN domestic violence ting, well then REPRESENT d ISSUE WELL please and DONT SLIP UP.. ” bout she liked it. ”
    I have TAUGHT fifteen year old girls who were stripped and heated at night and couldn’t do home work next day.
    I have taught girls beaten and FORCED Into strange places into prostitution for months and drugged.
    I Had a young mother who had to SHAVE her head because human SHIT was rubbed in her face and all over her body as humiliation..
    SO ALL UNNO WHO AH CHAT BOUT WHAT SHOULDA COULDA AND WHORE THIS… ” SHE LIKED IT”
    OR ” SOME OMAN DESERVE EVERY LICK, FOR WHAT REASONS ON STAYING.. ( @ met)., ”
    Unno fi SIT down and take SEVERAL f**kin seats

1. I have had close friends who have been spat on…made to eat off the ground..stripped naked in public so mi nuh haffi puff up my chest bout volunteer . If you claim to know so much and still dont know nothing what purpose do you think youre serving? You keep running with tangents of what I say which do not help you to comprehend what I am saying, I dont know if you read in bits or see in bits but it is preventing you from understanding me …while I am not forcing you to read what I am writing…
      FYI Real and I will sit after you have filled all seats in the front pew

2. soft spot mi a tell u off a my experience ….so wen a young lady look pon u inna yu yeye and seh dem love wen di man beat dem cause afta dat a di best fux dem getinna dem life…..me fi look pon dat as domestic dispute ??
      mi very realistic ….some man get box from oman to ..because dem do tings weh piss of the oman jus fi shi claat dem so …maybe u are new to the ting but u eva go tell dem bout police an court and u wi si weh gwaan……girl seh shi call di police not because a di lick but because she feel seh him have oman ….so wen him lock up shi wi si a which gall ahunt him …..I am educated ass on certain topics I am not holding a soft spot where facts are hard

1. den domestic dispute a wen ppl inna a union eg. family who are related or common law have issues with each other some physical some verbal …..other issues are caused by domestic indifference …so if a young girl run weh and go live wid man …and di man start act a certain way towards her that is child abuse when shi underage …if she goes willingly and him a pimp ar dat gone inna criminal activity cause di two a dem inna a crime so it is a complex ting …man a beat him girl and shi live wid hima as a family that is domestic

12. met di girl seh a nuh di beating mek shi lef di man a dat mi hear di girl seh pon ragga interview ……….so mi nuh know weh fi seh

1. @real if a did the beating the fuss lick she get.. she woulda tek way herself but she feel like if she stayed with him her career would have took off, cause she know deep down nobody will do what foot do fi her.. she say she lef him because him doe wan nothing out of life, and every money him get him buy car, how many cars him buy her him buy her over the nine years, who pay the rent for her to continue to buy the clothes and hair and do nails so she can look fashionable.. she said she told him to buy house den she say him don’t have no money! if the man nuh have no money why him fi buy house and pay fi house out of what he doesn’t have? she never say I help foota to do this and that are I told him to let us save atogether and buy a land nothing like dat.. dem just wan lay up with men and give dem punanny away and feel like man should give them the world because dem pretty!

1. Met me wah you ask Ishawna if it’s thru WALDY took her to RIU wah day and a f**k har why she feel seh she good? Ishawna how you so bare face you go pon the north coast the weekend before FOOTA Hype party and the Wednesday you reach a di man a talk up a bagga things after u f**k Waldy. Ishawna learn fi stop walk and f**k down d place it nuh look good. U tink Waldy wah u ? U claim seh u good well here’s your chance fi prove that, let’s all see if Waldy ago wife u up! Ur just another statistics learn fi have some morals and tek u pussy offa u forehead!!!! <<<<<<<<<<<<http://www.jamaicanmateyangroupie.com/wp-content/uploads/2014/09/ishawna.jpg

2. And mi can post more…All when u dont post har name she instagram a ansa. I posted it as a blind item because I didnt know if it was true, as it post she rush pan instagram and ansa…her name was not called so I was forced to believe the sender..Mi support her focus mi support her drive…but nuff lil things mi nuh endorse

3. lol……met u c if mi neva …deh ova ere and read an c certain tings mi woud be backing Shawna 100% but mi juss hafi tell r wlk gud in weh shi a do as mi seh will continue saying me yet fi c l lie pon dah page yah …..if it no prove knw mark my word look out fi it…..keep up d gud work….a nuff time mi no waan believe u n mi haffi end up easy mi myself das y mi aways seh met comment cuz if u no knw u no say nutten without researching dat

13. Mi nuh know but a Gideon mi come from and a regular mi use to hear some gal a chat pan the corner say: mi use to my beaten if mi man nuh grab mi up and choke mi out mi will all go start war wid him so not saying a good something but some gal love dem lick str8888 …and is like it immune to Dem system cause Dem want more plus mi know gal weh Dem man hustle weh mi same har from lick and she when mi a try help har and a pawt Dem the gal say afta mi shouldn’t help cause now him naw go gi har nuh money and mi say yow you a luuu cause nuh man naw put Dem foot pan mi and mi tek him money neither fi love but that’s just me….. oh and mek mi talk fi myself mi like a man wid likkle rough Inna him so mi nuffi a get too dirty at the mouth before him just mek two speech and mi just shut up

1. Latty talk up…some a dem if dem and di man nah war dem cannot stay ina dat relationship….how mi fi go tek di woman side now ina dem case dere whey di woman love it? some a dem jus love chat. There are real victims out there and yes ishawna highlighting an important topic but is like dem waa we fi seh every man is an abuser if he fights with a woman and mi nah encouage no man or no woman fi tek lick from dem one another..people fi respect people

1. Yes a true met mi caah feel sorry fi Dem cause a Nuff a Dem like it yes mi heart goes out to who really get abuse but if yuh see wah ppl we do fi likes or fi money or siddung Inna just cause a Dem meal ticket and mi feel Inna ishawna case she tek the lick fi wah she can get that’s why a nuh it she bawl out bout first she rather tek the beaten fi fame so unnu can gwan talk u haffi see sometimes fi really know wah gwan

2. and mi nuh come from no ghetto and me hear mi god mother seh …shi married young …and shi gi him years ofher life and evn thoguh him abusive shi learn to fight …and shi tell mi seh shi couldnt jus lef him so cause shi did haffi wait tillshi add value to land and and have enough money fi lef……and shi migrate to the states and have enoughmoney fi live in a hotel fi months because shi did want him buy house ova yah AND HIM NEVA DO IT BECAUSE HIM NUH WANT AR LEF and before shi lef him shidid haffi sort out ar pickney cause a one shi have fi mek sure him name deppon every ting and dat him stay wid him fada ….mi also hear a woman relative close to me seh shi did mek up ar mind already and ar mind di more powerful dan di verbal abuse and now she is balling,,,sista know seh bredda a bad up wife regula and one day go try ….and wen di bredda come an hear him put di gun pon di sista and tell ar nuh mek it hapen again a him one fi bad up him wife …..so mi nuh knwo weh dem a talk b out

1. REAL! blooop bloooop ova yah u de a gi worries :ngakak
          See dem put up picha a Mr. Hype feet. Me still nah go sell out pon de poor thing fi mek de bag a locks dread life feel full fill.
          What a way Anon a look a spin pon Mr. Hype turntable, atl stop it!

2. Phantom a weh u did deh>?? Foota start all look him self pon yah..bout ppl fi tell him fi watch fi insta message ……….

14. Even know she diss foota, him a the star inna the whole thing, seet deh germzshawna falling off the horse, lady’s pay attention and dont be stupid think b4 you act

15. If Ishawna was abuse why would she say she and Foota fight instead of saying he hit her. My kids father and I were involve in domestic violence. I never tell people we had fights,I tell them him physically put hands on me. A fight requires two people throwing fist plus foot not one.

16. Everybody travels a different road. .point is she left before he killed her. Who cares how long she stayed as if that equal something she liked or whatever other BS you all call it. It’s so easy to think the negative and follow the crowd and what they’re thinking. Fact is we font know all that went down as this shit evolved. A lot of people say ax and y. It ain’t all gospel. The chick on his arm looks good, hope she nuh get nuh beaten….cauz man like him as ragga say whe refer to himself they way he goes etc as ugly know how to rule a good looking woman just the way he did that other chick. All the best to them anyway

Leave a Reply to FOXY Cancel reply