RECIPE TEEF?

ALL NOW SHE CYAAH TEK HEED…. U NO STOP WALK AND THIEF!!!! HOW MUCH TIME DI MALL SECURITY DEM AGO RUN U DUNG AND IMPRISON YUH. THE SHRIMP AND LOBSTER BUSINESS YUH A RUN A YUH YAAD IS FROM ISLAND GRILL DATS WHY ASONIC FIRE YUH CAUSE YUH THIEF HIM RECIPE DEM. SHAUNA STOP GIVE OUT FREE PLATTER TO THE EVERFRESH MAN DEM FI DEM DANCE A TRY LOOK HYPE ALL DEM A PAY YUH IS AN UGLY PAIR A PUMA YUH A BOAST WID PON SOCIAL MEDIA

receipe

12 thoughts on “RECIPE TEEF?

1. A FULL TIME SMADDY FI DONE YUH LIKKLE BLOODCLAAT DUTTY TEEFIN GYAL SHAUNA B. DUTTY EVERFRESH MATTRESS, AH HOW MUCH MAN INNA ONE CREW YUH ONE F**K??? FROM CHEF TO JAG TO TREX TO BURKE. YUH TEEF ASONIC RECIPE FROM ISLAND GRILL BOUT YUH A RUN OVER THE TOP FOODS. NOTHING BOUT YUH NO OVER THE TOP YUH A FLOP AH DI FLOP. WHAT HAPPEN TO OVER THE TOP PARTIES WHY YUH NO TELL DI TRUTH SEH A DI LAND LORD COME LOOK DUNG SHOP CAUSE YUH AND YUH SUCK PUSSY MAN CYAAH PAY DI PPL DEM RENT. EVERY PARTY UNUH TRY KEEP AH YUH AND HIM DRESS UP INNA THE CUSTOMS CAUSE DI TWO A UNNU A BIG RASS CLOWN A ROAD

2. lmfaooo trishauna why yuh love chat ppl business suh. yuh always a chat jenelle yuh owna sista. jenelle betta than yuh. yuh ugly no claat. yuh gwaan like yuh betta than yuh whole family ah walk and talk seh jenelle dunce and ah yuh always haffi a do jenelle home work wen she a go school. my question to jenelle is how much fake diploma yuh ask shauna fi do fi yuh???? she a brag seh a nuff fake college diploma she haffi mek fi yuh wen yuh a tell ppl yuh a go school and yuh no graduate from no weh.

3. yeast infection cratches gyal!!!!! G come a jane and finch a look prima ah look smaddy fi help run him green house scamming business. a cus yuh seh him jus carry yuh go doctor fi yuh yeast infection. why yuh stop tek birth control fi catch di ppl dem baby fadda???? ah wha di did tired fi play step madda to him 7 pickney dem???? how much abortion him carry yuh go do???? dash weh belly gyal!!!! a smelly belly dem fi call yuh now

4. No sah. Is about time ppl start gwaan like dem name and stop gwaan like shit cyaa mek patty. Yuh cyaa even cook. A di one likkle chicken wing yuh mek yuh tie yuh dutty chat f**kry baby fada G? U is a disgrace. Your name bad a road. You look bad a road and hey yuh fi stop mi say stop walk and put bad name to ppl recipe.

5. Shanna poor Shanna !!! I’d like to touch base with the fact that you believe you hot a Rd when we all know ur dutty life !!! And it comes straight from the source G. I can member back about 9 yrs maybe more where he used to cuss about ur ugly ass and to find out now seh u n him still in a dealings makes me laugh funny thing is I looked and you insta and u inna pick wit yuh sis who u chat bout to me many times I dnt think she would like to hear all u dutty talks bout her bi@&$

6. How much time Shauna ago chat jenelle??? I hope Jenelle know seh a Shauna tell Mas P every thing about her and Chin

7. shauna B a how your Obeah strong suh???? mine ah yuh bath wata yuh a use cook fi G up a brampton. from di year was one him wha leff and still cyaah leff. him madda no like yuh, him frens hate yuh, him bredda nuh rate yuh… saas christ shauna yuh corner dark… how yuh one salt suh. why yuh chat Teka Hairstylist name a road and yuh same one di a give Asonic blow job and back shot when salon lock? yuh teef out di ppl dem salon money wen yuh lock up shop a night time. yuh is a ugly rass. not to mention when yuh bald off yuh head and bleach it blonde yuh fava pries from dancehall queen “WALK AND LIVE, TALK AND BOMBOCLAAT DEAD”

8. shauna B a how your Obeah strong suh???? mine ah yuh bath wata yuh a use cook fi G up a brampton. from di year was one him wha leff and still cyaah leff. him madda no like yuh, him frens hate yuh, him bredda nuh rate yuh… saas christ shauna yuh corner dark… how yuh one salt suh. why yuh chat Teka Hairstylist name a road and yuh same one di a give Asonic blow job and back shot when salon lock? yuh teef out di ppl dem salon money wen yuh lock up shop a night time. yuh is a ugly rass. not to mention when yuh bald off yuh head and bleach it blonde yuh fava pries from dancehall queen “WALK AND LIVE, TALK AND BOMBOCLAAT DEAD”

9. A ya suh nice!!! G A.K.A mr chatty chatty, yuh eva inna gyal mix up. Yuh madda muss did a pray fi one likkle gyal but a yuh come out instead. Old age a tek yuh. What yuh a do wid young gyal like shauna?? Yuh 1st daughter no much younger enuh. Shaunna wat yuh a do wid old man , cause mi hear seh old man sperm scratch. A muss yuh punani hole a scratch yuh wen yuh decide fi tek the whole EverFresh crew. Tell mi this yuh claim seh yuh a business owner wen yuh teef the ppl dem recipe, yet still WELFARE jus cut yuh off cause dem find out a lie yuh tell wen yuh said yuh no live wid yuh baby fada. Inna middle winter dem cut off yuh hydro. Wutless gyal cnt even get welly a month time. Back to G or should i say the APPS MAN how u fi a chat shaunna business suh like yuh madda plant yuh nable string under light post Mr. cp24 why u come a di barber shop a tell di whole shop seh shaunna haffi a clean her fadda shit cause PATSY AND JENELLE OBEAH HIM. I wonder if yuh stop go f**k di white dutty foot bottom gyal dem O.T? Yuh a drive round wid yuh clothes and TV inna yuh car when yuh go catch Burke inna yuh house and knock him out cold cause yuh hear seh him hood big like BIG FOOT and seh him rub out shaunna P¥$$y and nuttin no leff wen yuh push yuh hood in her. Yuh hood likkle like BABY CARROT But yuh TONGUE can swipe good like the Apple phone dem (swipe left swipe right). Dat a di talk in the street. Yuh chat to much fi man lean fi kibba yuh mouth yute, seeit a put yuh inna problems

10. This likkle gyal fi learn fi kno her place in life, this should not only be a warning but a lesson learnt.. shaunna why G tek picture a yuh yaad wen him clean out yuh house of all the things he purchased in it to walk and tell ppl???? there is no couch in your yaad, i wonder if him bring back the TV him tek weh wen him fight BURKE??? why G a drive roun wid the recorded audio from the disclosure from the charges he’s now facing for assaulting the poor yute in his house??? seems like a di pum pum him come catch a get ram out.LOL, speaking of charges SHAUNNA B i wonder if yuh know seh G a try set up a crown witness fi come testify pon yuh…. that whole federal charge yuh deh pon deh a road…. a jus one year ago shaunna yuh brought your daughter as decoy to bring up dutty free bottle (as you claim)for people and got caught… the ppl dem tek yuh off the plane infront your daughter and lock you up.. your daughter is traumatized thinking you coming off to get juice for aunty. wutless gyal, how long were u in jail a jamaica and no body no business bout yuh but as G a walk and tell people seh a di same gyal who yuh cyaah stand cause she a madd yuh, tun round give him 10grand cash fi bail yuh. when yuh a tell yuh fren dem lies fi back yuh why yuh no tell dem seh a di same gyal who yuh claim want yuh man a di same gyal who tun roun bail outta jamaica dutty jail yuh wen nobody else no feel sorry for you

11. a full time shaunna and her man fi go look a work work work work work and stop mix up inna dirt dirt dirt dirt dirt inna peaople business dem lurking a full time she fi desert him

Leave a Reply to finch west Cancel reply