RED RAT ANSA VEGAS

0 thoughts on “RED RAT ANSA VEGAS

1. Boy i met Red Rat in 2004 and i can say reeeeeeeeal dooooooown to earth guy man him nuh mek him green eyes.or skin colah get to him!! VEGAS YOU A TRUBLE MEKKA AND ATTENTION WHORE!!! PURE MIX UP U EVA INA LOW RED RAT ALONE AND GWEH 80S AND 90S MUSIC ARE GOLD!!!

2. Red rat get the hell off of social media and go mine the son weh u have with kiki, poor girl have to be doing it all on her own. U a big rhatid man u sound like u have sense so get a goddamn 9-5 and take care of your own. U damn well know weh Vegas meant when he called u a nineties artiste, him mean say u buss inna the nineties and that’s where your fame stayed. The now a days young ppl don’t know u, u need fi go relaunch yuh career cause it naah say nothing. How u fi a compare yourself to Bob Marley? The likkle clip weh u just show was the best u could find? The ppl dem barely a move, the only thing weh a move a dat beer gut in front a u, foh.

3. hold on Vegas just call mi and mi ask him bout it …mi tell Vegas se red rat neva get 20 min pon One show yet and him jus gi red rat 20 min pon video…. VegAs start bawl seh hm cah believe him bus red rat again all mi a se hello Vegas Nuh answer mi

4. Vegas a one batty bway, a ball ova him baby madda pon bet, bout a choo him daughter mek him ball. Man nuh put up woman pon social media. Yuh a yaady but yuh a pusssy behind it.

5. Oh please big pussy Gaygas fi gweh! Him love fight gainst people too much. Red rat made a few hits and can still make money off of them, please I commend him on that. At least he’s making a living. Tbh I don’t even watch gaygas videos nor do I follow him, I have stopped being a fan of his from early 2000’s. Gwaan thru red rat, him say you pop down, I’m a female and I think you look damn good. your aging like fine wine. (A dat Gaygas jealous ova)

6. Vegas chat too rass much di man quite content wid him ninties hits, if u an di man nuh fren weh gawn wul him hand fah? Wud u guh wul killa hand to? Kmrt every f**kin minute vegas inna mixup u are a great artis dis was neva you suh y di sudden change? Smfh.

7. hold on didn’t u all know that vegas is a dunce lesbian. when his lady step out on him didn’t u see how he handled it. listen , shebada , madgie son and vegas all men with way too much estrogen and no testoterone in them ….

8. You never once heard RR name call up eena no mixup whatsoever, how many mixup Vegas continually eena, Vegas is a damn maamaman, him fi leff ppl alone. Every minute him run come to social media wid him foolishness, he’s a damn lowlife creep. A tell ppl fi suck dem mumma, sick fckr, him fi dig up di bones a him mumma and suck dem dry, ole nastiness.

RR just gwan chu, Satan is like a roving lion using who him can ketch. Vegas is an agent of Satan, you and everybody wid sense know dat, suh just watch him build up enough bad karma fi self destruct.

1. Vegas a do whey nuff artistes supposed to do..I not getting into him and red rat ting but if u think seh some a dem artistes deh whey doe have nuttin fi seh nice yuh mek a mistake..the jamaican public will always have ill feelings towards vegas even if him try save di dead..not for the shelli ting alone but because dem same one did try put him a back years ago..Kranuim is a liar and mi know that from fi mi inexperience wid him all tell lie pan jmg and mi neva even know that yoot exist. His baby mother is another bum of a story ..The Jamaican public on a whole have a problem when people lick out pan certain things and u verbal…u are seen as a trouble maker all when a dem a kill u

9. what a lot of Anonymous , well come to the wall red rat….and since you writing all these comment about vegas you seem to have missed the point here, the fact are
    1. you were not billed for the show , you were on Vegas time, he gracefully allowed you to finished your song standing beside you and dancing, you should have seized that opportunity and try an revive your 2 year career.
    2.You are clearly not as intelligent as you try to portray , you would have sensed he sarcasm that was laced in Mr. Vegas video post.
    3. The fact that you took time out to add sound effects to your post (Biggest Joke ever) to try and prove a point made what Vegas said true…you could only find the clip with you performance at the same event in question, is that the only thing you could find on Google? speaking of google, you better Thank Vegas because due to his post people went to google you on Sunday, yes you were trending!!!
    4.Traveling the world? when? where? England is not the world, and that was in the 90s… so be a big man and admit what you did was childlike and move on..and let it go..you bringing up the man baby mother and other shit is redundant,you trying to take away the from what really is at hand now, people not stupid. All of you bus in the 90s , some make it some don’t cant hold grudge for a man because of their talent…and yes I am your girl good friend so don’t let me let out all the drama with you too. cause you are no saint……go hold you corner if you know what’s good for you….