REDEYE SHABBA

​REDEYE Shabba that hang out a brixton why u love people things. U a drive up inna the 4 colour gal car the WHITE RANGE ROVER and the BLACK CONVERTIBLE BENZ
Stop act like u single u are a married man, u are married to a fat white woman and u live with ur white woman and kids.
U are a big 30 year old man and u act like u a 18
U love woman things and u don’t love work
That four tone woman (yellow, pink, white n black) bleach gone wrong big plastic surgery gone wrong donkey batty ugly face gal that u went dance with the other nite she dont look good. We can see that u don’t like classy and respectable woman. U love the sketel roso gal dem
U are a joke and so are the women u go out with
U look the gal dem fi drive dem car buy u clothes and give u dem money.
Shabba go work.

shabba

shabba2

11 thoughts on “REDEYE SHABBA

1. You sender you jealous and badmind so till it cause you fi call this man woman all kind of things.You can’t be the boy benefactor so you a class who a LOOK out fi him. Go look a life fi yourself…its clear you don’t have what it take to keep him around you.. BADMIND OUT FI KILL YOU IN ENGLAND..

2. Shabba we know seh ah you…. You do live of the women dem if you wah mi fi start drop some names it ain’t a problem. Yuh is a flip flopper yuh wah act like a English boy wen yuh Carnt manage an wen yuh wah show face yuh wah loud n hype up. Street corner sketel

3. Why these young niggas are so worthless? When you get with a youngin, you expect some up running’s. Waste of time being with a spoon feed test tube baby..

4. Sender, is how long you and him did a spar?????? Oh my…him shouldn’t dis you so tho, mi see seh it hurt your feelings badddd…..Dont curse the girl if she doan do you nutten tho…a Shabba head you fi f**k off wid a dull bill when you spot him πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€

:tkp

5. Anyone taking up for a dead beat man Weh use women fi women and don’t tek care of his kids is a f**g dumb ass duppy. Man fi work and give women money and tek care of his kids point blank, not in dance a hype like gal. You man need to stop make baby what u can’t look after Kmt big head bud.

6. Suck pussy Andre yuh love eat pussy like ah Sunday dinner each an every time you act brand new. It bun mi fi yuh, yuh ole narsty piece of shit nuh bady fi share nutting wid yuh unless yuh ah get the last. Your mouth to free uuuurrrgggghhh

Leave a Reply to Truth Cancel reply