RENE 6 THIRTY LEAVE THE LADY HUSBAND ALONE

32 thoughts on “RENE 6 THIRTY LEAVE THE LADY HUSBAND ALONE

1. That woman don’t even look like she can bend over and touch her knee of course Renee flexible and give the man a mind blowing time. Wifey u have to step up the bedroom game and fast and pray.

2. a really this man deh a make feel like him a somebody? face come like dem bruk a Heineken inna him forehead.

3. Di man love the 6:30. Lady stop cuss di girl, guh cuss yuh man as well. How about yuh learn fi 6:30 and puppytail.
    Six thirty is in her element she doing what she does best. With no education weh ambition woulda fit in??
    Afterall she a par wid Sher.

4. Is how much entertainer Renay name ago call pon soo. You no famous already gal?. No man. Give it up and go look a ole man like Ishawna. Dem yung Artist only wah see if you really can 6:30 in a di bedroom gal go look a future and meck one ole man send you back go School.

Nickiesh is how come all a di man dem businesss a dash out since the frenship mash up??? no body neva Know who SHer or Renay did ah hide and teck. Be careful Marvin Mate dem no get fling out ya muma.. :hoax2 :hoax2 :ngakak

5. UNUH stop diss the woman cuz Renee is 23 and look like she and the woman inna di same age group. And another ting why unu bash di gremlin nickeisha and don’t bash Renee???

6. Why when a man step outside of his marriage…..the first thing people at home assume…..is that the wife has a problem in the bedroom or it is because her vagina isn’t “good” why he cheats. Sigh. Uno backwards sah. Smh

7. Renee yuh love married man too much smh a same way yuh all up pon Aidonia. Give yuh mouth and yuh front a rest my girl.

8. Tek weh yuh husband virus a go round an dash weh inna dem crew. Renaee nuh look too 100 uppa tap eno suh mi nuh have nuff fi seh. A Wanda if yuh ask 100 women what’s dem thoughts how dem feel dating another man’s husband or boyfriend. Wah dem woulda seh Mi woulda want know.

9. Renee do not leave hhar man alone gwaaan tek him until him breed you and then you haffi run backa him fi wha lilly two gran a week child support like bassa…….I Are repeated do not left the people them man…….(some a unu no falla instructions well if wi say left unu go right)……. So mi repeat do no left the people dem man…….good girl, now roll over and wiggle you tail

10. But rawnae look like she would a do well with a ent and gyn visit the mount a name call pon har throat cause har breath always stinky and she eva look frowzy. :ngakak

11. Why when a marry man leave his woman and then find a next woman the wife always want to cuss the next woman he don’t want you and marriage is only a piece of paper if he don’t love you move on goodness

12. All a unuh is a bag a two side mouth set a people, one day f**king ppl husband is absolutely wrong but why isn’t it wrong now?? Y’all looking down on her based on her size which is discrimination… Mek up unuh mind if its wrong or not or if it just applies for certain people

13. I’m curious, how the wife know Renee suck hood good? Har husband tell har? Or she trying to say a that’s all Renee can do? Just like Nicki own, me nah take no side with none of them, don’t know them personally so I don’t what kind of relationship them have mek the man a cheat n how long she know n sit down with it. Ladies staying with a cheating man doesn’t make you strong, it shows you have a low self esteem n that’s y 9/10 the man continues to cheat, because you r weak n he has nothing to lose. N to everybody who say sleeping with a married bring crosses pon Yuh according to the bible. Didn’t it also say no sin greater is greater than none? So all you fornicators, which is like everybody, we get crosses fi that sin to?

14. U quick fi run go pon social media a talk bout rename a tek u man as if man nuh come yah fi tek dnt blame renae for doing ur job weh u as so call wife fi a do shithead….blame u man obviously she a do things right an him love it…u look so damn stupid to me right now yah look fame but it hit u right in ur dumb face…obviously u big an boring d man wah somebody weh can boom flick pon it gal…kmt

15. Sometimes is the woman them forcing themselves on the man them. I had my own issue where I saw my husband texting a girl repeatedly that he is married and she is there offering her service.

16. Kmt some of unuh a real set of hypocrite…you really feel like sex alone can hold man?? Weather u ah spin pon headtop, ride di man like John Wayne ride horse..it nuh matta, Man will cheat cause Nuff time they need their ego boosting, how u know the wife neva deal with her husband differently n tump him down in di house..if the women know he is married then the wife have all right to shame her..

I have a daughter and I WOULD NOT AGREE if she come tell mi sey or me find out she deh with married man..I would like to think I raised her with better standards than that.

17. All you Mateus stfu. 9/10 the man dem up front. Tell unnu dem married nah left the wife and a f**k dem a look and unnu so cheap with low esteem still f**k the man. Rarely the man stay with unnu when the wife find out and left him. Most time the man hate unnu fi. “Mash up him life”. So what f**king him really get unnu. Except a dick and hurt other people unnecessarily. Worse if kids involve. If you want f**k me. Get a f**king divorce.

18. Auntie how she fi stop when the man won’t let her be? ppl still a cuss mate inna 2017 yah? find a new man auntie or tek it up with yours cuz you nor him nuh mek quater, if the girl a suck him hood then you know what you need to do don’t? fix your throat cuz it look like not even that your hubby can get from you. you look lazy and badda badda keep uno man happy and if him cant tame then let him rass go and mek him be free but stop putting mates on blast! has nth to do with your vagina could just be you period!

19. Unnuh bias set a f**king jamaicans im one but me scared a unnuh look how unnuh done nickki wid marvin omg and marvin wasn’t hidding nickki now unnh a defend sticky pussy renee who a tek people married man yes and she look like she love fi suck she always a long out are bore up long tounge her mouth look stink y her goddes sher nuh tell you its not rite nuh me see seh a unnh a pussyhole and haters unnuh wicked f**k all you sher you a one f**ka gal under the quite wha happen to you and dead hood andre

20. Stay bad renee you mouth look stink me scared a my own jamaicans unnuh bias and wicked look how unnuh gwan wid niccki and marvin how him married man and dis an dot now look at stay bad renee at least marvin engaged to her and never disown her y f**ka gsl sher and de gang don’t tell her leave the womsn husband and bet you any money she not getting shit unnuh did wha monitor niccki pussy don’t nuh me see a unnh a puusyhole and the hate id real set a shithouse second comments and i don’t see it a wha

21. Chinygurl stop it as a nuh today nor yesterday him a cheat pon u girl s years and him still have a bag a gyal girl bye! I know the whole story lol kmdt