ROBBAS CASE CONTINUED …NEXT DATE IS SEPTEMBER

32 thoughts on “ROBBAS CASE CONTINUED …NEXT DATE IS SEPTEMBER

1. Bobette doe worry yourself Trica time is coming up soon memba summer around di corner and fi you dutty claudett watch out

2. She better go in Sept with some form of schooling an a legit source of income to show she have turned her life around and staying out of stores I meant trouble..**

3. Nah but unnuh seh unnuh wish and unnh hope ice did ten her doh! Lol sorry unnuh ago tired fi see her face to rasssssss . big up Bobs their lies will be revealed

1. Which lie the three outta town mug shot a lie or the thousand and one mug shot inna all of the five bourough inna New York a lie?

2. We wait out nuff; unu too shall come to past… 😀 😀

See man thief bus and dead…lol you thieves NEVER get the last laugh :alay

1. Yes PP remindeth dem because it seems as if they have selective memory…bigga dan Bobs dey a prison right right now or inna grave ova ppl tings and drug dealing. I cannot believe that not ONE person can talk to her. SHe young eno……maybe she feel like why bother stop if Im in so deeply…smdh….

4. This a news??? Plenty a ppl theif an have case pending it better unuh send dem in kmrt ….. this bitch no deserve no more shine it only a mek she feel like she a celebrity.. she deh pon snap a post scripture like she delivered this bitch is a theif an will always be she a go have plenty more arrest to come and whole heep more cases wah she a go get off of cah she nah learn ….now har theifin fren dem come a defend har like she a some type a victim…@met please stop feature bad drag this site only mek dem more popular….if i want to advertise my business on here i have to pay but this bitch a get advertising FREE a so she sell nuff a the things dem …one time when dem sen in ppl story it would a humble the person or you no hear nothing bout dem again nope not anymore being on pink wall is the fastest way to get ig followers smh

1. Hello admin… Ano news but yuh click pan it doe an all write book lol a whey yuh come from dwl….of course yuh affi pay a wah yuh want free advertising??? :ngakak :ngakak Its simple yow just go teef tuh an you will be featured over here duh!! Mi know yuh hurt mi hurt tuh but di gal obeah a wurk. wah yuh need fi duh a find out whey di obeah man located an if him can do obeah Via internet.

5. A TRUE AUNTY METTY @9:18, U R SO RIIGHT, AM TIRED OF READING ABOUT THIS LOW-LIFE WASTE GYAL, WEH NOH CONTRIBUTE NOTHING TO MERICA, BUT TEEFING, AN RUINED PPL CREDIT….FOH… ON-LINE PETITION… #NO_MORE_ABOUT_THIEVING_@BOBBETTE.

6. @9:18….SPEAK THE TRUTH!!! So much about negative…STOP…SENDERS AND MET make people they speak of a BIG DEAL…STOPS

7. @8:46 mi sah u sound like a pure shit inna u brain , fool u tink ice just agoh teck er wen shi tink , a must batty u birth from omg, shut up an goh back goh sleep or find sum sand dung a sea side goh count gosh

8. All mi know dah obeah man deh a bade inna money…
    Like di obeah a Ny tun right up till it buk… go imagine di scent all inna court yessideh all di public defenda get shook an hipmotize.

9. Dwrcccllllll @Latty.!!! Robbaz probably smelled like duppy body parts inna di people dem building yesterday…..i weakkkkk!!!!

10. Trish is so selfish for this. Even if she own you take her to small claims court. You can’t wish bad for ppl when you in the same lane too. Smh

11. But she still free though. Like I said, unnuh call down ice pon her now unnuh ah come aid more excuse why and when move like unnuh really know her business lol if she tief ah fi her prerogative once again it nah badda unnuh all Unnuh ah try mek it badda unnuh it still nah badda unnuh ,,, unnuh just awful and full of hate for others she is not the only scammer and if she have a mugshot out of state why it concern unnuh fi ah plp weh seh dem work an nuh have no time unnuh big her up nuffffff big up stargirl bobs Tricia ago get hers for sure . you don’t trouble plp. Plp trouble you ..you have some idols on here boy!

1. U see just like how courthouse tiredddddddddddddddddddd a Robbas a so unnu ago tiherddddddddddddddd a we a call har out Robbas dem say when u inna di courthouse di judge tell u keep clapping u hands cause him no waaa look whey n u thief him gavel him need fi know whey u hands doing the whole court session u no SHAME Robbas keep clapping

1. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak
        Insert clapping hands Yahso ______________________________________________

Quena-

1. :hammer

Anon, we nah hold we breath and we nah go tired fi see har face…but we ago get the last laugh…TRUST AND BELIEVE THAT!

You is no damn good. You busy ova yah a cheer on “bob” downfall! We’re STRANGERS, with NO Vested intetest,but fi bash out har ugly bumbo. WE GIVES NO F**KS AT THE THE END OF IT ALL :ngakak

12. Mi already call the Anonymous ice number twice and mi going call it again. case this butter finger bad drag and har deciples mus and afi get dip .. mi Nuh in a the chattings action mi seh

13. something aint right this gal either working for feds or the obeah strong fi true smfh thats why she no care cause she know she ago get way kmft this no fair!!

14. Alot of you Jamaicans in America, especially NYC, are very wicked and vindictive. Always trying to get someone deported. People will resort to any measure to discredit another, cause they think that individual not straight. To all undocumented Jamaicans that read Pink Wall, get yourselves straight, and tell no one, so when these vipers trying to report you, they will be shocked and confused. In Matterhorn voice “the look pon yuh bloodclaat face”.