ROBBAS DEM SEH TEK A PAGE

22 thoughts on “ROBBAS DEM SEH TEK A PAGE

1. Ppl really pay for followers. U say #facts like a you she buy the followers them from. Lol. Sweets is my gyal. Raeeee. Fake or real she does her thing. She buy her followers and Robbas buy her breast and ass. So wha yuh a say den??? Mi know regular people who have thousands of followers. I bet she gonna say she choose to have little bit of followers. Smh. Gwaan tru yah Sweets. Mi love u. Raeeeee. One more Raeeeee fi Sweets. Hahaha

1. They buy followers !
        Sweets
        Dolly
        Apple
        Javana
        Nikki Chromas (especially)
        Errice
        & nuff more !! They buy followers

Sweets have no money for implants leave robbas

1. When sweets wear the fake clothes and bag and shoes and belt she look more refined than robbas and her bleaching fit her more than robbas.but robbas nuh worry because yuh color a come good yuh must get more follower next year.people really beleave sey apple, robbas, dolly and sweets rich and living big a new york. My friend from Canada follow them and she did beleave.shi call a ask mi sey if mi kno rich apple and the rest a wannabe rich girls. Wen mi tell are ghetto true story she shock.shi sey them post channel everyday and my friend said she use to wish she did have it like them, mi tell her to call aliexpress she wi duh her good like how shi set up dolly , sweets , apple and the rest of Bruck and boasy crew.

2. Sweets page is open so any body can follow her without her approval.
    Bobby have to approve her followers. H know how long me send her request and she dont approve it lol

3. Sweets have bout 10 pple a day time post her snd say go follow go follow lol… dougie sent pple go follow her, kim send pple go follow her and few more

4. Morning Met,Metters,Peepers nd Others….

Sweets,Kim,Douglas nd Dolly page open up plus they all send out telling you plz follow pam sam ram they network it for each other,apple she get that amount wah day after the wedding when she did open up the page fi all tuh see,kizzy have a lot too cuz she open up har page…..mi nuh see the big deal doah damn if you do and damn if you don’t

5. Yes people buy followers they do it daily ! To make themselves look like celebrities so people will gravitate to them like oh who’s this with so much followers let me follow them. Just give robbas what is due yes she ugly bad and all but her followers are real ! And like someone said her page is private she don’t accept anybody ! I too added robbas from last year and all now

6. Don’t laugh at me today but I have a question because I’m not a social media person. I need to know if you get paid base on the amount of people following you or other perks.

7. MI SI SWEETS OR A DOLLY A MECK VIDEO INNA STORE FI PROOF SHI BUY THINGS BITCH BYE. MI FRIEND USE TO CARRY NAME BRAND SHOPPING BAG AN PUT EMPTY BOX INNA IT FI FOOL PPL UNTIL WI FIND OUT. MI KN U A READ DIS CAUSE A SUM BADY SAH DEM AFFI SI U A CUM OUT A D STORE WID D GOODS MECK U MECK DAH VIDEO DAH. WI WAH SI U A CUM OUT A D BAND GOH PAY FI U HOUSE BOUT UNOO NOH LIVE FI PLEASE

8. ROBBAZ open har page to the public every now n then, like when she post new pics an waan ppl fi run wid dem. Me can’t understand how people tek IG so serious doe, from when oh when me got bout 90 followers an is not like me no get request from people but me nuh too sure if a tru me nuh too into social media mek me follow up dem tings, as me get a request from smaddy me no know me reject it mawsa. Me deven post much again kmt

9. All of them still careless #fact. They ONLY live for the gram. All of them keep Chanel bag on barrel top #fact. They need up to date furniture. Them live Inna duty elevator building lol
    None of them getting paid by chec .