BATTLE OF THE EDGES

13 thoughts on “BATTLE OF THE EDGES

1. Marie, me no think castor oil that powerful! 😀 😀 If so be the case, me want she wash all har face wid it and hope it draw dung the lip to! this girl dna spike wid something near beast.

2. yes Marie! gi dem di remedy yah…look like dem nuh memba lmao …lmfao who is that in the first pick? that cannot be Jody lmfao….FADDA GOD IF YUH HAV LIKKLE TIME PLEAAAAAAAAAAAAAAAASSSSSSEEEE TO SPEND ALL ON THE LIKKLE CHIMP TO THE LEFT AND DI GREAT APE TO THE RIGHT!

1. Metty how u fi a give the Great Ape advice, yuh nuh hear mi seh the liver lip weh escaped from the butcher, gorilla half spring Sally seh she nuh do Pink wall, yuh think a joke mi a mek, a that she seh,yes ma, hence forth she is not going to get the remedy fi cure her ailments . she say we K liss and the site K liss, Lol Cuh pan her tuh, it bun mi fi her u see.Jody mi know u a look, tek Marie foolish advice and run wid it. Uno need uno head side, memba uno nuh cute at all. :ngakak peel head jancro sit up ina tree top, come mek hold u hand gal :sungkem :ngakak :ngakak watch the 2 pick out tail fowl dem nuh, come mek mi hold uno hand gal.

2. I feel seh if Sally start drink Castor oil it woulda duh har more good :ngakak Dat gyal need cleansing from di inside out, When staybad did ah gi weh she wouldn’t move from di front ah di line. Sally yuh need fi put yuh features tuh use….use yuh pitcho pon di new “Beware, pit bull inside” poster dem fi homeowners residence. Trust mi, yuh woulda give ADT ah run fi dem money :ngakak