ROBBAS PEAD GUILTY TO GRAND THEFT…SUSHANNA LOCK UP FI TRUE

0 thoughts on “ROBBAS PEAD GUILTY TO GRAND THEFT…SUSHANNA LOCK UP FI TRUE

1. Duty jancrow dem! Dem jus wasting tax payers money wid dm teefing self. How much chance dem get but dem continue wid dem teefing ways. A time di judge deport dem.

1. I have no words for Robbas but how can Sushanna spend so much time in prison for stealing and come back out and do the same thing all over again how???? She jus have young baby and haffi gone prison leave har young baby

1. I am here thinking the same, the time and energy they put into teefing and then turn around have to pay attorney you would think they would have better sense. How foolish.

2. No talk bout how she can’t get bail cuz she still on parole. That’s y there’s a parole warrant. Not even make the baby tun 3 month first. Real disgrace to humanity. Not a thing wrong w her. Them jus damn red eye an dnt want work. She want ppl to believe she have issues to use it as defense. Sad case them

1. Anon, dem deh kinda behavior nuh nawmal one bit..summen sumweh, nuh right…mi have ah cousin weh use tuh teef nuff..mi seh dat fuhcka coulda all teef di store fixtures weh nailed dung inna di people dem store….him guh ah jail fe di sed ting tuh suh mi ask him one day, why him love teef suh much..him tell mi seh ah because when people teef, stores claim their losses as write offs and get dem money back dat way…whenever he came around me n’ my folks, we use tuh hide our pocketbook n’ all other valuables til wi jus eventually started avoiding him all together…I think it is ah mental illness…

3. No sah this a history :bingung inna merica me Neva see this yet bobby u need to be in jail house . They need to make a perfect example of u and the others too f**king thief fi hype :bingung shushanna realy girl wow no shame u are a disgrace to the woman race u just had a baby .. And a thief a ready why why me say all a unno need fi pack up inna one big bag … :batabig

4. Shushanna is no citizen she dont have paper. Parole dont dip you till you finish she on 6 years parole I cant believe she so stupid but shushanna tell her someone say something all if a lie she want to war. Thats how dumb she is. I only sorry for the baby Shushanna a crosses. What possible could in victoria secret whay she want

1. Dem jus low dung an wutless. Dem woulda teef di flour outta Dovey dumplin dem Dem gyal deh waan beatin day in and day out. Nasty DUTTY waste of space dem :batabig :marah

5. THEM NEED TO GIVE THEM 10 YEARS A PIECE.
    SHUSHANNA YOU ARE SO LOW. YOUR BODY DONT EVEN RETURN TO NORMAL AND YOU GONE A ROAD GONE THIEF.
    THIS THIEFING BLEACH OUT BITCH IS ACTING LIKE SHE IS THE HOTTEST THING IN DANCEHALL.
    MS LUE,KERRYANN, ROBBAS AND SHUSHANNA.
    NONE OF YOU BITCHES CAN HYPE ON ME.
    YOU ALL COLLECTING WELLFARE, AND ACTING LIKE THE HOTTEST BITCHES IN A DANCEHALL.
    THEM NEED TO SEND ALL OF THEM BACK TO JAMAICA.

6. @ Anonymous #8… how is she “going to get off” when she was arrested on 8/11/13, finally got out on 10K bond on 1/16/14 (roughly 6 months later) pled guilty while on bail, finally sentenced to time served and now has to go back and pay $375 on 4/16/15.

7. Shushanna body dont heal and she gone push clothes under her. Nastu that ugly wicked gal go jail go do time when she pregnant with her son and do the same again with her daughter. Not to mention she just come out a jail doing 3 years and deh pan 6 years parole she still a walk and thief a walk and make trouble with people. Still a Mix up people A so when you wicked evil god beat unu she sick And her loser babyfather baldhead cant tek care of her but him a hype up him crawny looking self poor olive and popeye ballhead

8. Mi kinda slow pan d international news mi feel dunce fi a ask dah question yah :malu2 A which robbas dis being referred to Metty?? Bobbette??? D young lady that was offering renting clothes pon consignment??? :nerd