ROBBAS SUH MI GET IT A SUH MI DASH IT

3 thoughts on “ROBBAS SUH MI GET IT A SUH MI DASH IT

1. Marsha yuh nuh plan fi stop borrow gal tings???? Marsha from yuh deh a jamaica yuh a do these things. Dats why yuh did a dead fi fren bobbette and apple dem suh u can borrow dem things! Me see kfab done yuh the sameway pon snap say u used to borrow her things n look at u now. U look dumb af running up into these people all because u wan wear gal clothes bag n shoes. Lemme find out if u borrowing they wigs too….damn clown.

2. Wear she even know her from to just start wear her clothes them this is so crazy Bitches still do this wear what you can afford like this Bitch talk the most on ig like she so F**king bad and the other day first time I see her in a store post and that Robbers was at the cashier how old is she and to keep it real her stuff be fake as f**k also I follow her she trash she want to be down you can tell the life of dancehall so sad

Leave a Reply to Official Latty Cancel reply